Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klops: "Nākamās nedēļas laikā centīšos iemācīties sasiet kaklasaiti"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Klops: "Nākamās nedēļas laikā centīšos iemācīties sasiet kaklasaiti"
Jirgens Klops. Foto: Zuma Press/Scanpix

Anglijas futbola premjerlīgas pārliecinošās līderes un UEFA Čempionu līgas pagājušās sezonas uzvarētājas "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops kluba "Twitter" kontā ievietotajā video intervijā pastāstījis, ar ko nodarbojas pašizolācijas periodā.

Viens no šā brīža pasaules pieprasītākajiem futbola speciālistiem atklāja, ka brīvajā laikā uzņēmies vadību pār trauku mazgāšanu mājās. "Pašlaik pasaulē nenotiek daudz labu lietu, taču brīvajā laikā esmu uzzinājis daudz jaunu lietu. Esmu iemācījies apieties ar trauku mazgājamo mašīnu, šo procesu ļoti izbaudu. Tāpat es pirmoreiz pagatavoju olu kulteni," teica vācu treneris.

Mērķtiecīgais "Liverpool" stūrmanis piebilda: "Esmu 52 gadus vecs un joprojām nemāku sasiet kaklasaiti - nākamās nedēļas laikā centīšos to iemācīties. Domāju, ka tas tiešām aizņems visu nedēļu, jo man ir ļoti neveiklas rokas. Šis būs smieklīgs process."

Koronavīrusa pandēmijas pārtrauktajā premjerlīgas sezonā "Liverpool" uzstādīja turnīra pēc kārtas gūto uzvaru mājās (22) un uzvaru kopumā (18) rekordus, kā arī spēja iekrāt 44 nezaudēto spēļu sēriju, kas ir otrais labākais rezultāts premjerlīgas vēsturē.

Ar 29 spēlēs iekrātām 27 uzvarām, vienu neizšķirtu un vienu zaudējumu "Liverpool" par 25 punktiem apsteidz tuvāko sekotāju Mančestras "City". Vēl gan nav zināms, vai sezona tiks izspēlēta līdz galam.