Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Sulšērs salīdzina Sančesu ar kečupa pudeli

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sulšērs salīdzina Sančesu ar kečupa pudeli
Aleksis Sančess. Foto: PA Pictures/Scanpix

Šovakar pulksten 21:30 Anglijas FA kausā gaidāma grandu cīņa – Londonas "Chelsea" savā laukumā uzņems "Manchester United". Pirms dueļa viesu galvenais treneris Ūle Gunnars Sulšērs komentēja čīlieša Alekša Sančesa neveiksmīgo sniegumu.

"Zinām, ka viņš ir ļoti labs spēlētājs. Situācija atgādina kečupa pudeli – vienā brīdī ārā nenāk nekas, bet jau nākamajā ārā ir iznācis pilnīgi viss. Esmu pārliecināts, ka viss būs kārtībā," pauda Sulšērs. Čīles izlases uzbrucējs uz "United" pārcēlās 2018. gada janvārī no "Arsenal", un šajā laika posmā viņš guvis piecus vārtus, daudz cīnoties ar savainojumiem.

"Viņš ir ļoti labs futbolists, liels talants. Ja viņam izdotos gūt vārtus, esmu drošs, ka tas iedotu papildus pārliecību, un tieši tas ir pats svarīgākais smagos periodos, kad visus mačus neizdodas aizvadīt savā līmenī," teica Sulšērs.

"Viņš var spēlēt vēl daudzus, daudzus gadus," par decembrī 30. dzimšanas dienu nosvinējušo Sančesu teica galvenais treneris. "Šeit esmu divus mēnešus, un pirmo pusi viņš bija savainots, tāpēc ir negodīgi gaidīt, ka viņš uzreiz būs labākajā formā. Taču esmu pārliecināts, ka līdz sezonas beigām redzēsim, uz ko viņš patiešām ir spējīgs."

Pagājušajā nedēļā aizvadīto Čempionu līgas maču pret Parīzes "Saint-Germain" Sančess sāka uz rezervistu soliņa, laukumā dodoties otrajā puslaikā, un viņa sniegums raisīja sašutumu gan līdzjutēju, gan futbola ekspertu rindās.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2019-02-18 15:06, pirms 5 gadiem
Drīzāk kā kečups,vienmēr lietojams!

  -1 [+] [-]

, 2019-02-18 16:25, pirms 5 gadiem
Skaisti vārdi un vispār par jebkuru no sava squada OLE izsakās toleranti, bet es te gribētu piekrist daudzajiem United faniem Anglijā, kuri uzskata, ka no Sančesa vasarā jātiek vaļā... tāpat kā no Lukaku. Diemžēl daudzi uzskata, ka arī Mata neiederās United pēc spēles stila, kaut gan personīgi man Juan Mata simpatizē...

  -1 [+] [-]

, 2019-02-18 18:42, pirms 5 gadiem
Mata no mainjas ir okee,Sanchez japardod,Lukaku ir labs,Rashfordam jaspele malaa tapat kaa Martialam otraja!videejo liniju vajag pastiprinaat

     [+] [-]

, 2019-02-18 22:15, pirms 5 gadiem
MC sarauj