Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Chelsea'' uzvar un iekļūst FA kausa 1/4 finālā

''Chelsea'' uzvar un iekļūst FA kausa 1/4 finālā
Pedro un Viljans nokārtoja ''Chelsea'' pirmo vārtu guvumu
Foto: AFP/Scanpix

Šovakar Anglijas Futbola asociācijas kausa 1/8 fināla spēlē šī brīža spēcīgākā komanda Anglijā Londonas ''Chelsea'' pārspēja ''Wolverhamtpon'' 2:0 un iekļuva nākamajā turnīra fāzē.

''Chelsea'' galvenais treneris Antonio Konte šovakar sastāvā neiekļāva pamatsastāva futbolistus Davidu Luisu, Markosu Alonso un Tibo Kurtuā, kuriem tika iedota brīvdiena. Konte rezervē atstāja Ngolo Kantē un abus sākumsastāva aizsargus Cēzaru Aspiliketu un Geriju Keihilu.

Tādējādi starta vienpatsmitniekā izgāja pilnīgi cits aizsardzības trio kā iepriekšējās spēlēs – Natans Akē, Džons Terijs un Kurts Zumā. Iespēja tika dota arī centra pussargam Natanjelam Čalobaham, kā arī izskatās, ka Konte pēdējā laikā uzbrūkošo pussargu Pedro iespēlē aizsardzības tipa malējā pussarga pozīcijā

Spēle jau no pirmajām minūtēm bija aizraujoša un dinamiska. Abas komandas apmainījās ar vairākām bīstamām epizodēm pie pretinieku vārtiem, turklāt ''Wolverhampton'' pussargs Džordžs Seivils trāpīja pa vārtu stabu! Nedaudz vēlāk mājinieki bija neizpratnē par nepiešķirtu 11 metru sitienu, kad Viljans cīņas epizodē savā soda laukumā bloķēja Andreasu Veimanu.

Nedaudz vēlāk Djēgu Kosta cīņā par bumbu ar roku iesita pa seju pretinieku komandas kapteinim Denijam Batam. Centra aizsargs pagrūda Kostu, kad viņš mēģināja atvainoties, skaudri paužot savu un komandas nepiekāpīgo nostāju. ''Chelsea'' kontrolēja bumbu vairāk, tomēr mājinieki aizskrēja dažos bīstamos pretuzbrukumos, kas gan nebija sekmīgi.

Otrajā puslaika laba izdevība bija Kostam, kurš no asa leņķa spēcīgi trieca bumbu tīklā no sāniem. Sekoja vēl viens ''Chelsea'' uzbrukums. Darbības risinājās labajā malā un neviens ''Wolverhampton'' spēlētājs tā arī nepamanīja, ka soda laukumā ielavījās Pedro – to ieraudzīja Viljans, kurš izpildīja ātru centrējumu, un Pedro pilnīgi viens no dažiem metriem sita bumbu vārtos ar galvu – 0:1.

Konte spēles beigās laukumā laida gan Aspiliketu, gan Kantē, stiprinot spēli aizsardzībā, taču londonieši vienalga uzbruka daudz vairāk.Minūti pirms pamatlaika beigām ''Chelsea'' pazaudēja bumbu pretinieku soda laukumā, tomēr veiklāks par citiem bija Kosta, kurš nokļuva pie tās pirmais un uzreiz sita tālajā stūrī - 0:2.

Anglijas FA kauss, 1/8 fināli

SpēleRezultātsVārtu guēji
Burnley – Lincoln0:1 (0:0)Ragets 89'
Huddersfield – Manchester City0:0 (0:0)
Middlesbrough – Oxford3:2 (2:0)Līdbiters 27' (11m) Gestede 34' Stunani 86' – Magvairs 64' Martiness 65'
Milwall – Leicester1:0 (0:0)Kumingss 90'
Wolverhampton – Chelsea0:2 (0:0)Pedro 65' Kosta 89'
Fulham – Tottenham16:00
Blackburn – Manchester Utd18:15
Sutton – Arsenal21:55

  +1 [+] [-]

, 2017-02-18 21:48, pirms 7 gadiem
Pusamatieri no “Lincoln City” Anglijas kausa mačā šokē Premjerlīgas klubu “Burnley” - Pusamatieri no “Lincoln City”...