Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Džerards atpakaļ ātrāk nekā prognozēts

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Džerards atpakaļ ātrāk nekā prognozēts
Stīvens Džerards guvis savainojumu spēlē pret ''Everton''
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas kluba ''Liverpool'' kapteinis Stīvens Džerards, iespējams, jau svētdien pēc atlabšanas no paceles cīpslas savainojuma izies laukumā Premjerlīgas spēlē pret ''Manchester City''.

28 gadus vecais Liverpūles līderis Džerards savainojumu guva Anglijas kausa mačā pret ''Everton'' šī gada 4.februārī. Sākotnēji tika prognozēts, ka pussargs Livepūlei nevarēs palīdzēt trīs nedēļas, taču tagad kļuvis zināms, ka viņš, iespējams, atgriezīsies laukumā jau šosvētdien spēlē pret ''Manchester City''.

Kluba galvenais treneris Rafaels Benitezs atklāja, ka Džerardam salīdzīnājumā ar vairumu spēlētāju nepieciešams mazāk laika, lai atgūtos no savainojumiem: ''Varbūt viņš sāks svētdienas maču uz soliņa, nezinu. Viņš vēlas spēlēt katrā mačā. Džerards zina, ka spēle pret ''City'' ir ļoti svarīga, tāpat kā nākamtrešdien paredzētais UEFA Čempionu līgas mačs pret Madrides ''Real''.''

Liverpūle pašreiz Anglijas Premjerlīgas tabulā pēc 25 spēļu kārtām par diviem punktiem atpaliek no ''Manchester United'', kurai ir spēle rezervē - šovakar pret ''Fulham''. Džerards šosezon Liverpūles sastāvā guvis 15 vārtus.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

  +1 [+] [-]

, 2009-02-18 17:05, pirms 15 gadiem
Kaa Betway atlaujas tik zemu noveerteet SUPERKLUBA izredzes?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-18 17:09, pirms 15 gadiem
OncleSam rakstīja: 1,60 : 5,50 - kas tur slikts?
A pa kuru superklubu Tu runaa?

     [+] [-]

, 2009-02-18 17:13, pirms 15 gadiem
EPL teju vai liideri speele savaas maajas pret visusmeera komandu (nu labi bish virs videeja)... Taa ka uzkatu koificenti normaali!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-02-18 19:31, pirms 15 gadiem
Steve Gerrard, Gerrard
he'll pass the ball 40 yards
he's big and he's facking hard
Steve Gerrard, Gerrard