Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Ibrahīmovičs svētdien varētu aizvadīt pirmo spēli sezonā, atgriezties gatavs arī Pogbā

Ibrahīmovičs svētdien varētu aizvadīt pirmo spēli sezonā, atgriezties gatavs arī Pogbā
Zlatans Ibrahīmovičs
Foto: PA Wire / Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Manchester United" galvenais treneris Žuzē Morinju pavēstījis, ka uz svētdienas spēli pret "Newcastle United" komandas pieteikumā iekļauti trīs savainojumus izārstējušās komandas zvaigznes - Zlatans Ibrahīmovičs, Pols Pogbā un Markoss Roho.

36 gadus vecais Ibrahīmovičs pagājušajā sezonā guva 28 vārtus Mančestras komandas labā, taču sezonas izskaņā pārrāva ceļgala krusteniskās saites. Tika paredzēts, ka pieredzējušais zviedru uzbrucējs laukumā varētu atgriezties tikai janvārī, tomēr atveseļošanās process noritējis sekmīgāk, nekā tika gaidīts, un Ibrahīmovičs jau tagad ir tādā formā, lai dotos laukumā.

"Esam iemācījušies, kā spēlēt bez viņa, bet viņš ir ļoti svarīgs spēlētājs, tāpēc laipni gaidām viņu atpakaļ," Ibrahīmoviča atgriešanos komentēja Morinju. Treneris arī norādījis, ka neredz problēmu vienlaikus laukumā atrasties gan Ibrahīmovičam, gan vasarā iegādātajam Romelu Lukaku. "Labi spēlētāji māk spēlēt kopā." Pagaidām gan Zlatans neesot spējīgs nospēlēt visas 90 minūtes vai arī divus mačus pēc kārtas.

Laukumā gatavs doties arī Pols Pogbā, kurš bija izkritis no ierindas kopš septembra. "Var skaidri redzēt atšķirību, kāda bija komanda ar un kāda bez Pola. Mūsu futbolā ir tādas kvalitātes, kas ir jūtami atšķirīgas, laukumā esot vai neesot Pogbā," uz 24 gadus vecā francūža ietekmi Mančestras sniegumā norādīja Morinju.

Tāpat atkal spēlēt gatavs 27 gadus vecais argentīniešu aizsargs Markoss Roho, kurš, tāpat kā Ibrahīmovičs, bijis ārā no ierindas kopš aprīļa. Jau trešdien Roho devās laukumā, aizvadot spēli U23 komandas sastāvā, bet tagad iekļauts sastāvā arī svētdienas mačam lielajā komandā.

Svētdien otrajā vietā esošā "Manchester United" mājās uzņems "Newcastle United", kas Premjerlīgas tabulā atrodas 11. pozīcijā. Savā laukumā mančestrieši nav piedzīvojuši zaudējumu jau 37 spēlēs pēc kārtas un, ja no tā izdosies izvairīties arī svētdien, tiks atkārtots rekords, kas sasniegts no 1998. gada decembra līdz 2000. gada aprīlim.

Ņūkāslai būs izaicinājums kļūt par pirmo komandu kopš aprīļa, kas Premjerlīgā guvusi vārtus "Old Trafford" stadionā.

Izmantotie resursi:
BBC
ESPN


, 2017-11-17 19:39, pirms 6 gadiem
Nezinu kādas komandas sastavā viņš spēles Svētdien bet United spēlē rīt! kārtējais sportacentra ekspertu raksts!!
, 2017-11-17 19:44, pirms 6 gadiem
https://www.flashscore.com/match/SU...

Jā riktīga svētdiena.
Rīt ir spēle 19.30
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-11-17 19:55, pirms 6 gadiem
Prieks, par Rojo atgriesanos. Defa bija vajadzigs velviens labs spėlėtajs, lai uzturetu ritmu.
Ibra un Lukaku kopa? izklausas interesanti,tik zel, ka neredzesu speli.
, 2017-11-17 20:29, pirms 6 gadiem
Ziliņam rītā svētdiena!!!!
, 2017-11-17 23:32, pirms 6 gadiem
kecbaja rakstīja: Prieks, par Rojo atgriesanos. Defa bija vajadzigs velviens labs spėlėtajs, lai uzturetu ritmu.
Ibra un Lukaku kopa? izklausas interesanti,tik zel, ka neredzesu speli.
Roho - labs spēlētājs! Viens jau sācis weekendu svinēt !
, 2017-11-17 23:42, pirms 6 gadiem
O man sodien piektdiena,gaidu United speli ritdien,izradas ka man nav sestdienas sonedel 😱
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.