Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

''Manchester United'' izmanto opciju un pagarina līgumu uz gadu ar Pogbā

''Manchester United'' izmanto opciju un pagarina līgumu uz gadu ar Pogbā
Pols Pogbā. Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komandas ''Manchester United'' galvenais treneris Ūle Gunnars Sulšērs pirms Anglijas Premjerlīgas spēles pret ''Newcastle'' preses konferencē paziņoja, ka vienība ir izmantojusi līgumā iekļauto opciju ar franču pussargu Polu Pogbā, pagarinot vienošanos uz gadu līdz 2022. gada vasarai.

Pols Pogbā pievienojās ''Manchester United'' pirms 2016. / 2017. gada sezonas, pārnākot no Turīnas ''Juventus''. Mančesteras klubs par franču pussargu tolaik samaksāja aptuveni 145 miljonus eiro. Līdz šim gan vairāk Pogbā izcēlies ar ārpus laukuma darbībām kā ar veiksmīgo sniegumu uz tā. Traucējušas vairākās traumas, kā arī biežās baumas par Pola Pogbā vēlmi atstāt ''Manchester United'' un pārcelties uz Madrides ''Real'' vai atgriezties Turīnā.

Līdzīgas baumas varēja izdarīt pēc Pogbā paziņojuma šonedēļ, ka viņš kādu dienu vēlētos spēlēt ''Real'' rindās. Preses konferencē pirms sestdien gaidāmās Anglijas Premjerlīgas spēles pret ''Newcastle'' galvenais treneris Ūle Gunnars Sulšērs paziņoja, ka klubs ir izmantojis līgumā iekļauto opciju pagarināt vienošanos vēl uz gadu, tādējādi Pogbā paliks Mančesterā vismaz līdz 2022. gadam: ''Pols ir mūsu spēlētājs, viņš šeit spēlēs vismaz nākamos divus gadus. Esmu pārliecināts, ka viņš parādīs savu labāko sniegumu mūsu rindās. Mēs no viņa sagaidīsim produktīvu spēli nākamajos gados.''

Gadījumā, ja ''Manchester United'' nebūtu pagarinājusi vienošanos, tad Pols Pogbā būtu varējis uzsākt sarunas ar citiem klubiem tuvojošā transfēru logā, 2021. gada janvārī.

Līdz šim 111 aizvadītajās Anglijas Premjerlīgas spēlēs Pols Pogbā izcēlies ar 25 precīziem raidījumiem.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/manches...


, 2020-10-17 09:36, pirms 4 gadiem
MU fani diez vai tagad sajuusmaa sit plaukstinjas
, 2020-10-17 09:42, pirms 4 gadiem
NilsK rakstīja: MU fani diez vai tagad sajuusmaa sit plaukstinjas
Jā, viss slikti!
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
3

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
3

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.
Koventri komandas futbolistu un līdzjutēju prieki Vemblija stadionā. Foto: Geraint Nicholas/PPAUK/Imago Images/Scanpix
4

Koventri pamatlaika beigās izlien no 0:3, "United" ar milzu izbīli sasniedz finālu

Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņas finālā 25. maijā būs Mančestras lielklubu kauja, sarkanajiem velniem šovakar pamatlaika pēdējā pusstundā pamanoties izsēt triju vārtu pārsvaru, papildlaikā ielaižot, taču pretinieku sitienam netiekot ieskaitītam un ar 3:3, 4:2 11 metru sitienu sērijā pieveicot "Championship" līgas komandu "Coventry".