Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Newcastle" pussargam Gutjeresam izoperēts vēža audzējs

Rolands Eliņš

"Newcastle" pussargam Gutjeresam izoperēts vēža audzējs
Honass Gutjeress
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Newcastle United" futbolists Honass Rodrigess atklājis, ka viņam konstatēts audzējs, kura dēļ nācies ķirurģiski izoperēt kreiso sēklinieku. Rodrigess pateicies līdzjutējiem par izrādīto atbalstu un šobrīd iziet terapiju.

"Man tika atklāts audzējs. Kad apstiprinājās, ka tas ir vēzis, devos mājās un raudāju," medijiem atklāj Honass Gutjeress. "Atgriezos Argentīnā un centos aprēķināt veseļošanās izmaksas, par spīti tam, ka man ir spēkā esošs līgums ar "Newcastle". Nauda nav svarīga, daudz nozīmīgāka ir veselība. Man jāsāk ķīmiskā terapija."

Gutjeress pateicies līdzjutējiem par izrādīto atbalstu, kā arī novērtējis bijušo un pašreizējo komandas biedru uzmundrinājumus. 31 gadu vecais Gutjeress "Newcastle" sastāvā aizvadījis 177 spēles un guvis desmit vārtus, bet iepriekšējās sezonas noslēgumu pavadīja īrē "Norwich" komandā. Argentīnas izlases rindās viņš aizvadījis 22 spēles un iesitis vienus vārtus.

Sēklinieku vēzis ir salīdzinoši reta vēža forma un tiek uzskatīta par vienu no vissekmīgāk ārstējamajām. Ja vēzis ir atklāts tā agrīnajā stadijā, izveseļojas vairāk nekā 96% pacientu. Šī slimība savulaik tika konstatēta trim citiem Anglijas klubu spēlētājiem (Nīlam Herisam, Metam Djūkam un Džeisonam Kandijam), kuri pēc terapijas spēja atgriezties futbola laukumos.

Izmantotie resursi:
BBC Sport - Jonas Gutierrez: Newcastle winger...

     [+] [-]

, 2014-09-17 16:18, pirms 10 gadiem
Veselību Tev, Gutjeress !

  -1 [+] [-]

, 2014-09-17 16:20, pirms 10 gadiem
Tāpēc domāju,kur viņš pazudis,ka nav newcastle rindās!
Veselību viņam!