Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Juhna

"Everton" noraida "Manchester City" piedāvājumu par Leskotu

"Everton" noraida "Manchester City" piedāvājumu par Leskotu
Džoleons Leskots
Foto: Professional Sport

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs "Everton" noraidījis cita Anglijas kluba "Manchester City" transfēra piedāvājumu par aizsargu Džoleonu Leskotu, kurš, kā tiek lēsts, bijis 15 miljonu sterliņu mārciņu apmērā.

"Everton" menedžeris Deivids Mojess jau kādu laiku atpakaļ bija paziņojis, ka komanda negrasās šķirties ne no viena spēlētāja. Tomēr tas nav atturējis Mančestras kluba vadību izteikt transfēra piedāvājumu 15 miljonu sterliņu mārciņu apmērā par angļu aizsargu Džoleonu Leskotu.

Lai gan kļuvis zināms, ka šādu piedāvāto summu "Everton" noraidījis, "Manchester City" negrasās atkāpties, jo ir nolēmuši jau tuvākajā laikā piedāvāt 20 miljonus sterliņu mārciņu.

Mančestras kluba galvenais treneris Marks Hjūzs bez Leskota iegādes komandas aizsardzību vēlētos pastiprināt arī ar Londonas "Chelsea" aizsargu Džonu Teriju. Šāds aizsargu tandēms, viņaprāt, būtu ļoti spēcīgs. Taču šo ieceri viņam īstenot būs visai grūti, jo pagaidām gan "Everton", gan "Chelsea" atsakās pārdot savus aizsardzības balstus.

Leskots "Everton" pievienojās 2006. gadā, kad par četriem miljoniem sterliņu mārciņu tika iegādāts no Volverhamptonas "Wanderers". Kopumā viņš "Everton" aizvadījis 112 spēles, kurās guvis 14 vārtus.

Izmantotie resursi:
soccernet.espn.go.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-07-17 18:41, pirms 15 gadiem
Lai piedavaa 15 miljonus + žo , kopā tie ir 34 miljoni, kur problēma?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-07-17 19:28, pirms 15 gadiem
Protams, Everton jūt, ka MC var dot vairāk!
Bet nu kopējā situācija futbolā ir diezgan briesmīga. Futbolisti savā ziņā ir kā prostitūtas, un klubi sacenšsas lai dabūtu to labāko un dārgāko.
, 2009-07-17 20:09, pirms 15 gadiem
mmmm
, 2009-07-17 21:08, pirms 15 gadiem
Man. city noteikti darijuma jaiesaista Zo, tad kaut kas var sanakt
, 2009-07-17 22:56, pirms 15 gadiem
Man liekas, ka no lielajiem vienīgi Man United un vēl daži šogad rāda labo toni pērkot perspektīvus futbolistus, jo dažiem spēlētājiem uzliktās transēru summas ir vienkārši kosmiskas... Tā pat kā "dažu" piedāvātās summas... Sāk jau apnikt!!!
, 2009-07-18 10:55, pirms 15 gadiem
Lorenzo rakstīja: Man liekas, ka no lielajiem vienīgi Man United un vēl daži šogad rāda labo toni pērkot perspektīvus futbolistus, jo dažiem spēlētājiem uzliktās transēru summas ir vienkārši kosmiskas... Tā pat kā "dažu" piedāvātās summas... Sāk jau apnikt!!!
LOOOOOOOOL.. man utd nopirka Owenu..
ar to viss skaidrs
speelees MAn Utd vs Liverpool vinu izsvilps abas puses... vo neveiksminieks
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.