Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Medijs: Salāham ir konflikts ar Klopu, viņš vēlas aiziet no "Liverpool"

Rolands Eliņš

Medijs: Salāham ir konflikts ar Klopu, viņš vēlas aiziet no "Liverpool"
Jirgens Klops un Mohameds Salāhs. Foto:AFP/Scanpix

Spānijas medijs AS vēsta, ka šovasar futbola transfēru tirgū iespējama ļoti skaļa vārda parādīšanās – pēc konflikta ar galveno treneri Jirgenu Klopu no Anglijas klubas „Liverpool” vēloties aiziet Mohameds Salāhs, aizvadītās sezonas Premjerlīgas labākais vārtu guvējs.

AS, atsaucoties uz saviem avotiem kluba iekšienē, vēsta, ka Ēģiptes uzbrucējs Mohameds Salāhs jau ilgāku laiku atrodas konfliktstāvoklī ar kluba galveno treneri Jirgenu Klopu. Viņu attiecības esot sarežģījušās tik ļoti, ka Salāhs pat aicinājis kluba vadību vasarā viņu pārdot.

Salāhs bijis arī gatavs iesniegt oficiālu transfēra pieprasījumu, taču „Liverpool” vadība atrunājusi viņu no šāda soļa, solot, ka nekavēt viņa aiziešanu no kluba pēc sezonas beigām, ja nu Salāham tobrīd vēl būs tāda pati vēlme.

Salāhs tieši „Liverpool” sastāvā pagājušajā sezonā no vienkārši laba uzbrucēja pacēlās līdz superzvaigznes līmenim. Pagājušajā sezonā Premjerlīgā viņš iesita 32 vārtus, kā arī palīdzēja komandai tikt līdz Čempionu līgas finālam. Šosezon Salāhs Premjerlīgā guvis 19 vārtus, kamēr „Liverpool” turpina aktīvu cīņu par Premjerlīgas titulu, bet Čempionu līgā šovakar aizvadīs otro ceturtdaļfināla spēli pret „Porto”.

AS norāda, ka Salāha iespējamā nonākšana transfēru tirgū šovasar pamatīgi mainītu vairāku Eiropas grandu plānus, taču šobrīd pāragri esot runāt par citu klubu interesi, jo ziņas par Salāha konfliktu Liverpūlē ir negaidītas.

Izmantotie resursi:
https://as.com/futbol/2019/04/16/in...

  +2 [+] [-]

, 2019-04-17 21:19, pirms 5 gadiem
Kārtējās baumas no AS puses. Salāha aģenta reakcija uz šo vēsti:

https://twitter.com/ramycol/status/...

  +1 [+] [-]

, 2019-04-17 21:21, pirms 5 gadiem
Salaha aģents jau nokomentēja to žurnaļugu kārtējo tukšo *iršanu

https://twitter.com/RamyCol/status/...

  +1 [+] [-]

, 2019-04-17 22:29, pirms 5 gadiem
SC.com kapec liekam sitos sudus fake news ?

  -3 [+] [-]

, 2019-04-17 22:50, pirms 5 gadiem
Ja Liverpool šogad netiks pie kāda titula (labākas iespējas var vairs nebūt) tad skaidrs ka prom iet gribētāji būs vairāk kā ne tikai Salahs, nauda nav problēma nevienam no viņiem, bet gribas kko uzvarēt ne tikai naudu kačāt!

     [+] [-]

, 2019-04-17 23:04, pirms 5 gadiem
petušara rakstīja: SC.com kapec liekam sitos sudus fake news ?
Tas tāpēc ka dzeltenā prese visu pēc kārtas publicē. Tādiem kā sc neinteresē fakti baumas ir svarīgas 🐒

     [+] [-]

, 2019-04-18 01:14, pirms 5 gadiem
Da kuram ar Klopu viegli