Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Anglijas Premjerlīgas 35.kārtas spēles VSB kanālā

Anglijas Premjerlīgas 35.kārtas spēles VSB kanālā
Stīvens Džerārds
Foto: AFP/Scanpix

Šajā nedēļas nogalē "Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā septiņas Anglijas Premjerlīgas 35.kārtas spēles "Tottenham Hotspur" – "Fulham", "Aston Villa" – "Southampton", "Chelsea" – "Sunderland", "Norwich City" – "Liverpool", "Hull City" – "Arsenal", "Everton" – "Manchester United", "Manchester City" – "West Bromwich Albion". Nenokavējiet Anglijas Premjerlīgas spēles ekskluzīvi kanālā VSB!

Šajā nedēļas nogalē un kārtas pēdējā spēlē pirmdien VSB piedāvā visu trīs Anglijas Premjerlīgas galveno favorītu spēles. Vispirms sestdien "Chelsea" savā laukumā spēlēs ar "Sunderland", kas savā pēdējā mačā atņēma punktus Mančestras "City". Svētdien "Liverpool" izbraukumā tiksies ar "Norwich City", kas atrodas uz bezdibeņa malas – 17.vietā, pēdējā, kas nodrošina spēlēšanu Premjerlīgā arī nākamsezon. Pirmdien "Manchester City" savā laukumā spēlēs "West Bromwich Albion", kam ir tikai par punktu vairāk kā "Norwich", bet arī viena spēle rezervē. VSB piedāvā arī "Tottenham Hotspur" – "Fulham", "Aston Villa" – "Southampton", "Hull City" – "Arsenal", un "Everton" – "Manchester United" spēles.

Toms Prāmnieks: “"Chelsea" cīnās par čempiona titulu un pretī stājas sīkstā "Sunderland", kas savā pēdējā mačā atņēma punktus Mančestras "City". "Sunderland" pat bija vadībā mača izskaņā un daudz netrūka, lai "City" paliktu bez punktiem savā laukumā. Šī pēdējā "Sunderland" spēle noteikti atgādināja Žuzē Mourinju to, ka vāju komandu Premjerlīgā nav un "Sunderland", kas cīnās par izdzīvošanu, ir ļoti nopietns drauds un nekādu kompromisu nebūs. Domāju, ka spēle būs aizraujoša, jo abām komandām ir vajadzīga uzvara, neskatoties uz to, ka komandas atrodas diezgan tālu viena no otras.”

Jānis Vuguls: “"Liverpool" kapteinis Stīvens Džerārds norāda, ka šai spēlei ir jānoskaņojas kā Čempionu Līgas finālam. Komanda izcīnot 10 uzvaras pēc kārtas, šobrīd atrodas 4 spēļu attālumā no Anglijas čempiontitula, kas "Liverpool" būtu pirmais pēdējo 24 gadu laikā. Tikmēr "Norwich City" cīnās par vietas saglabāšanu, atrodoties tikai 2 punktus virs izkrišanas zonas. Tas nozīmē, ka viņiem savu skatītāju priekšā šī spēle ir tikpat svarīga. Tas sola interesantu un aizraujošu cīņu!”

Oskars Morozovs: “Paklupuši spēlē pret "Liverpool", Mančestras pilsētniekiem jādzenas pakaļ līderiem, lai atlikušajās kārtās, cerot uz liverpūliešu neveiksmi, censtos tomēr tikt tiem garām. Vestbromvičas klubs, lai arī pēdējās trijās spēlēs nav zaudējuši, vēl joprojām riskē nākamsezon spēlēt Čempionāta līgā, un spēle pret "Tottenham Hotspur" parādīja ka Pepes Mela komanda izdzīvošanas dēļ ir gatavi nerespektēt arī potenciāli spēcīgākas komandas. Ja Pelegrini komanda parādīs visu savu spēku, "Albion" nav izredžu, taču, ja "Albion" būs tikpat bezkaunīgi kā pret "Hotspur", "City" var rasties problēmas. Tāda, lūk, matemātika!”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā VSB:
• Sestdien, 19.aprīlī 14:40 Anglijas Premjerlīga. "Tottenham Hotspur" – 'Fulham"
• Sestdien, 19.aprīlī 16:55 Anglijas Premjerlīga. "Aston Villa" – "Southampton"
• Sestdien, 19.aprīlī 19:25 Anglijas Premjerlīga. "Chelsea" – "Sunderland"
• Svētdien, 20.aprīlī 13:55 Anglijas Premjerlīga. "Norwich City" – "Liverpool"
• Svētdien, 20.aprīlī 16:00 Anglijas Premjerlīga. "Hull City" – "Arsenal"
• Svētdien, 20.aprīlī 18:05 Anglijas Premjerlīga. "Everton" – "Manchester United"
• Pirmdien, 21.aprīlī 23:40 Anglijas Premjerlīga. "Manchester City" – "West Bromwich Albion"

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
"Viasat" sabiedrisko attiecību vadītāja


, 2014-04-17 18:28, pirms 10 gadiem
Aiziet Liverpool!
, 2014-04-17 18:48, pirms 10 gadiem
Aiziet Chelsea!
, 2014-04-17 19:11, pirms 10 gadiem
Tā kā City faktiski zaudējuši cerības uz titulu, tad - Aiziet Chelsea!
, 2014-04-17 22:12, pirms 10 gadiem
Ceru ka titulu šosezon paņems Liverpool! Džerārds to ir pelnījis!
Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix
1

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
Džeimijs Vārdijs. Foto: AP/Scanpix
3

Premjerlīga par finansiālajiem pārkāpumiem izvirza apsūdzību arī izkritušajai Lesterai

Anglijas Premjerlīga izvirzījusi apsūdzības "Leicester City", kas pēc pagājušās sezonas izkrita uz pēc spēka otro līgu. Apsūdzībās norādīts, ka iepriekšējo trīs sezonu zaudējumi pārsnieguši pieļaujamo normu.
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.