Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Rūnijam debija pie "Derby" stūres neveiksmīga

Bijušais Anglijas izlases spēlētājs, Veins Rūnijs, šodien oficiāli debitēja, kā galvenais treneris Anglijas "Championship" (pēc spēka otrās līgas klubam) Dārbi "County", bet piedzīvoja sāpīgu zaudējumu mača pēdējās minūtēs tuviem sāncenšiem Roterhamas "United".

Rūnija padotie jau pirmajā puslaikā aktīvi uzbruka un kontrolēja bumbu. Arī otrais puslaiks nebija izņēmums, kad "County" vienība vēl vairāk apdraudēja viesu vārtus, bet pie gūtajiem vārtiem tā arī nenonāca.
Tikai spēles 85 minūtē, viesu spēlētājs Daniels Barlazers izpildīja bīstamu soda sitienu, pēc kura bumba trāpīja pa vārtu konstrukciju un pēc brīža jau nonāca atpakaļ soda laukumā, kur veiksmīgs izrādījās Džeimijs Lindseijs, kurš raidīja bumbu vārtos un panāca 1:0 Roterhamas komandas labā. Spēle tā arī noslēdzās, sagādājot Veinam Rūnijam pirmo zaudējumu debijas mačā.

Pēc 23. kārtām Dārbi "County" atrodas tabulas pirmspēdējā vietā, dalot vienādu punktu skaitu ar Šefīldas "Wednesday" un šodienas pārdarītāju Roterhamas "United".

Jau 19.janvārī Dārbi "County" mājās sagaidīs smaga spēle pret 3.vietas īpašnieci "Bournemouth".

Tikai 15.janvārī Rūniju oficiāli apstiprināja par jauno Dārbi "County" galveno treneri.

Izmantotie avoti:
https://www.skysports.com/transfer-...
FlashScore.com: Live Football Scores, Livescore