Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Gvardiola: "Karjeras laikā netiktu "City" sastāvā. Nekādu variantu"

Gvardiola: "Karjeras laikā netiktu "City" sastāvā. Nekādu variantu"
Peps Gvardiola
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas līdere "Manchester City", kas uzvarējusi 15 spēlēs pēc kārtas, šovakar savā laukumā uzņems ceturtajā vietā esošo "Tottenham Hotspur". Pirms dueļa "City" galvenais treneris Peps Gvardiola sacīja, ka viņa vadītā komanda spēlē tik labi, ka bijušajam futbolistam nebūtu izredžu tikt sastāvā.

Bijušais pussargs Peps Gvardiola kopā ar "Barcelona" sešas reizes kļuva par Spānijas čempionu, ieguva Eiropas kausu un uzvarēja UEFA kausu ieguvēju kausā. Tomēr viņš norādīja, ka "Manchester City" sastāvā viņam vieta tāpat neatrastos. "Nekādu variantu. Fernandinju ir daudz, daudz labāks," norādīja Gvardiola, kurš piektdien trešo reizi pēc kārtas tika atzīts par Premjerlīgas mēneša labāko treneri.

"Manchester City" ir pirmā komanda Anglijas augstākās līgas vēsturē, kas uzvarējusi 15 spēlēs pēc kārtas, bet pārsvars pār tuvāko sekotāju "Manchester United" sasniedzis 11 punktus. Tomēr Gvardiola nedomā, ka viņa komanda spēs atkārtot Londonas "Arsenal" 2003./2004. gada sezonas sasniegumu, kad netika piedzīvots neviens zaudējums.

"Tas nenotiks. Mēs piedzīvosim zaudējumus. Rekords pieder Arsēnam Vengeram. Tas, kas ir noticis, ir izņēmums. Mūsu paveiktais nav ikdienišķs notikums. Protams, centīsimies noturēt augsto latiņu, tomēr piedzīvosim zaudējumus," skaidroja Gvardiola. 17 spēlēs viņa komanda ir zaudējusi tikai divus punktus, 21. augustā mājās neuzvarot Liverpūles "Everton" – 1:1. Savukārt laika posmā no 9. līdz 23. septembrim "Manchester City" izcīnīja trīs uzvaras ar kopējo vārtu bilanci 16:0.

"Vienmēr jāliek spēlētājiem just, ka viņi var būt vēl labāki. Pēc uzvarām ir jārunā arī par sliktajām lietām, jo varam spēlēt labāk," norādīja Gvardiola. "Rekordi ir patīkami, bet reiz tie tiks laboti. Koncentrējamies notikumiem laukumā un mēģinām būt labāki – izveidot momentus un neielaist vārtus."

"Priecājos par to, kā spēlējam, lai gan jūtu, ka varam būt daudz, daudz labāki," norādīja Gvardiola, kurš atklāja, ka janvāra transfēru periodā vēlas iegādāties centra aizsargu. Savainojumu dēļ nevar spēlēt Džons Stounss un Benžamēns Mendī. "Pašlaik veseli ir tikai trīs centra aizsargi. Tas ir sarežģīti – paņemam spēlētāju, kurš palīdzēs vairāku gadu garumā, tāpēc jābūt drošiem, ka tas ir pareizais spēlētājs."

Izmantotie resursi:
Pep Guardiola: Manchester City boss says he...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-12-16 11:38, pirms 6 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: Kad Robis rakstīja pirms dažiem gadiem, ka City dominēs pasaules futbolā, visi par viņu smējās
nu i ko vini dominee?
spaanu klubiem abiem vini ieriitu, taapat arii ar PSG un iespeejams Bayern.
tak EPL tikai Chelsea spele futbolu, United aizsargajas, Liverpuulee spele Salahs ar Coutinho un vel Totenhema pa vidu kautko, nekaa no city tur taada nav
, 2017-12-16 11:42, pirms 6 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: Kad Robis rakstīja pirms dažiem gadiem, ka City dominēs pasaules futbolā, visi par viņu smējās
Par viņu smējās un vēl jo projām smejas, jo ir riktīgs trollis, buram galvenais ir kādam tikai kaut ko iebāzt acīs, utt. Nesaku, ka viņš tāds te vienīgais, bet fakts ir fakts, netrūkst, jau tādu arī Barsas fanu vai Real fanu.
Ja viņš to būtu teicis, pirms lielās naudas iepumpēšanas, tad cita lieta, bet nu pēc tā piķa, kas City iegrūzts, grūti nedominēt. Un nepatīk man ne City ne Parīze.
, 2017-12-16 11:44, pirms 6 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: Kad Robis rakstīja pirms dažiem gadiem, ka City dominēs pasaules futbolā, visi par viņu smējās
Kur viņi dominē?Anglijā?Protams
Pasaulē?Ha-Ha
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-12-16 12:02, pirms 6 gadiem
Rēcīgi lasīt, ka dominēšana Anglijā tagad jau skaitās nekas īpašs
, 2017-12-16 12:37, pirms 6 gadiem
Ko tad viņam bija teikt - to, ka savā laikā visu komandu uz vienas kedas apspēlētu?
, 2017-12-16 12:39, pirms 6 gadiem
Barcelona sastava tika , Spanijas izlase ari tika sastava , te peksni kaut kada otrskiriga Mancesteras kluba netiktu , Gvardiola uz vecumu griste sagajis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-12-16 12:50, pirms 6 gadiem
Lionels rakstīja: nu i ko vini dominee?
spaanu klubiem abiem vini ieriitu, taapat arii ar PSG un iespeejams Bayern.
tak EPL tikai Chelsea spele futbolu, United aizsargajas, Liverpuulee spele Salahs ar Coutinho un vel Totenhema pa vidu kautko, nekaa no city tur taada nav
aizej, nokaunies, jaunais
, 2017-12-16 12:52, pirms 6 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: Futbols nepārtraukti attīstās, arī fiziskajā ziņā. Neviena no tā laika zvaigznēm netiktu mūsdienu superklubos.
Tiktu un kā vēl~! R. Karloss kaut vai. Vispār pēc spējām savā pozīcijā- optimālākais futbolists vēsturē. Maradonna pienes ūdeni!
, 2017-12-16 14:16, pirms 6 gadiem
Kommaer/// rakstīja: Tiktu un kā vēl~! R. Karloss kaut vai. Vispār pēc spējām savā pozīcijā- optimālākais futbolists vēsturē. Maradonna pienes ūdeni!
Ka Karlosu ar Maradonu var salidzinat? Dazadas pozicijas un laiki, tas tik parada kads Lospeks esi!!!!
, 2017-12-16 14:50, pirms 6 gadiem
Maikl30 rakstīja: Ka Karlosu ar Maradonu var salidzinat? Dazadas pozicijas un laiki, tas tik parada kads Lospeks esi!!!!
Lasīt māki? Pēc atbilstības savai pozīcijai!
Salīdzināt ir jāmāk, nav jau vnk tupa jāgriež!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
4

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
3

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.
Koventri komandas futbolistu un līdzjutēju prieki Vemblija stadionā. Foto: Geraint Nicholas/PPAUK/Imago Images/Scanpix
4

Koventri pamatlaika beigās izlien no 0:3, "United" ar milzu izbīli sasniedz finālu

Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņas finālā 25. maijā būs Mančestras lielklubu kauja, sarkanajiem velniem šovakar pamatlaika pēdējā pusstundā pamanoties izsēt triju vārtu pārsvaru, papildlaikā ielaižot, taču pretinieku sitienam netiekot ieskaitītam un ar 3:3, 4:2 11 metru sitienu sērijā pieveicot "Championship" līgas komandu "Coventry".