Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Fernandess: ''Pārāk ilgi neesam uzvarējuši Anglijā''

Fernandess: ''Pārāk ilgi neesam uzvarējuši Anglijā''
Bruno Fernandess. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komandas ''Manchester United'' futbolists Bruno Fernandess intervijā atzinis, ka pārāk ilgi komanda nav uzvarējusi Anglijā un lai arī daudzi neuzskata esošo sastāvu par čempionu cienīgiem, portugāli tas neuztraucot.

Portugāļu pussargs Bruno Fernandess pievienojās ''Manchester United'' no Lisabonas ''Sporting'' par 55 miljoniem eiro. Tāpat ''Sporting'' var nopelnīt papildus 25 miljonus, ja Fernandešs izpildīs dažādus bonusus ar sportisko sniegumu laukumā. Jau īsi pēc pievienošanās klubam portugālis kļuva par Mančesteras līderi, palīdzot 2019./2020. gada sezonā komandai finišēt 3. vietā Anglijas Premjerlīgā. Jauno sezonu gan ''Manchester United'' nav uzsācis veiksmīgi un ar izcīnītiem desmit punktiem septiņās spēlēs atrodas vien 14. vietā 20 komandu konkurencē.

Pēc Sera Aleksa Fergusona aiziešanas ''Manchester United'' nav izcīnījusi trofeju Anglijas Premjerlīgā, ir bieži mainījusi trenerus un rādījusi nestabilu sniegumu. Bruno Fernandess uzskata, ka klubs pārāk ilgi nav uzvarējis Anglijā: ''Citi var domāt un teikt, ko vēlas, mani tas neuztrauc. Viņi var teikt, ka citas komandas ir labākas par mums, vai ar labākiem futbolistiem un rezervistiem. Tādam klubam kā ''Manchester United'' ir jāuzvar Premjerlīgā. Pārāk ilgi jau neesam to izdarījuši. Mums ir tāda mentalitāte komandā spēlētāju vidū. Es šeit atnācu, lai uzvarētu. Spēlēju vienā no lielākajiem klubiem pasaulē, kam bagāta vēsture un daudz izcīnītu trofeju.''

Jau šo sestdien Premjerlīgas ietvaros ''Manchester United'' aizvadīs astoto spēli, savā laukumā uzņemot ''West Bromwich Albion'', kas tabulā ieņem 18. vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/manches...


, 2020-11-17 00:47, pirms 3 gadiem
Tas nekas, Bruno, uzvareet jau tu esi atnaacis un gribi arii, tikai nepareizajaa komandaa ietraapiijies - nekas, veel 7 punktus virs izsleegshanas zonas esat

Duraks.
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.