Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Marsiāls debijas mēnesī atzīts par Premjerlīgas labāko spēlētāju

Marsiāls debijas mēnesī atzīts par Premjerlīgas labāko spēlētāju
Antonijs Marsiāls
Foto: AFP/Scanpix

19 gadus vecais Francijas uzbrucējs Antonijs Marsiāls savā pirmajā Anglijas Premjerlīgā pavadītajā mēnesī ieguvis labākā spēlētāja titulu, kļūstot par pirmo Mančestras "United" spēlētāju kopš Robina van Pērsija 2013. gada aprīlī.

Kad Luijs van Gāls negaidīti vasaras transfēru perioda pēdējā dienā noformēja darījumu ar "Monaco" par Antonija Marsiāla iegādi par apmēram 50 miljoniem eiro, sarauktas tika daudzas pieres. Taču vismaz sezonas pirmajā mēnesī Marsiāls attaisnojis uz sevi liktās cerības un šodien par to atalgots ar Premjerlīgas labākā spēlētāja balvu septembrī.

19 gadus vecais Marsiāls Premjerlīgā debitēja 12. septembrī, kad guva vārtus uzvarā pret "Liverpool", bet nedēļu vēlāk ielika dubli izbraukuma mačā pret "Southampton". Viņš nospēlēja 90 minūtes arī uzvarā pār "Sunderland" mēneša beigās, izceļoties ar rezultatīvu piespēli Veina Rūnija vārtu guvumā.

Šī ir pirmā reize vairāk nekā divu gadu laikā, kad Premjerlīgas mēneša labākā spēlētāja atzinību saņēmis Mančestras "United" spēlētājs - 2013. gada aprīlī balvu ieguva Robins van Pērsijs, kurš šobrīd jau pārcēlies uz Turcijas "Fenerbahce".

Jāatgādina, ka sezonas pirmajā mēnesī augustā šo balvu ieguva Andrē Ajū no "Swansea", bet "United" pēc neveiksmes iepriekšējā spēlē pret "Arsenal" noslīdējusi uz trešo vietu kopvērtējumā. Savukārt "Tottenham Hotspur" pagaidām ieņem astoto vietu, taču tieši tās treneris Maurisio Poketino atzīts par septembra labāko komandas vadītāju. Šī ir otrā reize Poketino karjerā, kad viņš iegūst šādu atzinību, jo to saņēma arī 2013. gada oktobrī vēl kā "Southampton" galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
Manchester United's Anthony Martial wins...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-10-16 15:17, pirms 9 gadiem
Jo? Saprastu ja par labāko jauno spēlētāju, bet ne jau kā labāko vispār. Aguerro, Silva, KDB, Sanches, Payets, Pelle utt bija krietni produktīvāki.
Fila Foudena svinības. Foto: Pro Sports Images/Imago Images/Scanpix

Mančestras "City" ātri izrēķinās ar Braitonu un tuvinās pirmajai vietai

Anglijas futbola Premjerlīgas pēdējā pārceltajā 29. kārtas spēlē Mančestras "City" izbraukumā sakāva (4:0) Braitonas komandu.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.