Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vengers: "Janvārī mēģināsim iegādāties aizsargu"

Vengers: "Janvārī mēģināsim iegādāties aizsargu"
Arsēns Vengers
Foto: SIPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas "Arsenal" nākamajā transfēru periodā centīsies iegādāties kādu aizsargu, atklāja komandas galvenais treneris Arsēns Vengers.

"Savainojumu dēļ aizsardzības līnijās mums ir neliels spēlētāju trūkums. Kopumā uzskatu, ka šo situāciju mēs labosim ar transfēru palīdzību nākamā gada janvārī," atklāja Londonas kluba galvenais treneris Arsēns Vengers.

"Arsenal" komandas vadītājs arī apliecināja, ka ceļgala saišu savainojums ir Mesutam Ezilam, tiesa, Vengers bija optimistiskāks prognozēs par pussarga atgriešanās laika. Ja Vācijas Futbola federācija norādīja, ka Ezils būs atpakaļ ne agrāk kā ap gadu miju, tad "Arsenal" treneris prognozē pussarga atgriešanos jau decembra sākumā.

Situācija uzlabojas arī pārējiem "Arsenal" lazaretē esošajiem futbolistiem. Ierindā ir atgriezušies Seržs Gnabrī, Teo Volkots (nākamajā mačā gan vēl nespēlēs) un Mikels Arteta, bet tuvu atlabšanai ir Ārons Remzijs un Jaja Sanogo.

Londonas "Arsenal" jaunu Premjerlīgas sezonu sāka ar 10 punktiem septiņās spēlēs, kas ļauj ieņemt astoto vietu turnīra tabulā. UEFA Čempionu līgā Londonas komandai ir viena uzvara divās spēlēs un trīs punkti.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage
The Official Website of Arsenal Football Club |...

     [+] [-]

, 2014-10-16 17:54, pirms 10 gadiem
Parādījušās baumas ka tas ir Hummelss, jo viņš gribot ČL futbolu, tādēļ uz MU negribot

 +10 [+] [-]

, 2014-10-16 18:15, pirms 10 gadiem
Igors Stepanovs esot bez līguma

  +1 [+] [-]

, 2014-10-16 18:29, pirms 10 gadiem
ErvThePerv rakstīja: Parādījušās baumas ka tas ir Hummelss, jo viņš gribot ČL futbolu, tādēļ uz MU negribot
Lai nu ko, bet ne jau Hummels uz Arsenal
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2014-10-16 19:11, pirms 10 gadiem
Nu pamēģinat gan
Slēpts komentārs: C.Ronaldo#7
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-16 19:24, pirms 10 gadiem
jābeidz tiem slimestiem slimot

     [+] [-]

, 2014-10-16 19:34, pirms 10 gadiem
es ar trešdienas transfērā mēģināšu nopirkt aizsargu, nu hattrick.org

  +1 [+] [-]

, 2014-10-16 20:29, pirms 10 gadiem
Torins rakstīja: Malējam aizsargam jābūt veiklam, ātram un nepārāk garam.

Kas ir Čambers? Viņš neatbilst ne vienai no manis nosauktajām īpašībām.
Izskatās, ka esi ļoti "zinošs" par šo visu, ja pat nezini, ka Chambers primārā pozīcija nav malējais aizsargs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-16 21:30, pirms 10 gadiem
nerevar rakstīja: Izskatās, ka esi ļoti "zinošs" par šo visu, ja pat nezini, ka Chambers primārā pozīcija nav malējais aizsargs
Ieteiktu paskatīties kurā pozīcijā Chambers iepriekšējajā sezonā spēlēja visbiežāk!

  -1 [+] [-]

, 2014-10-16 21:39, pirms 10 gadiem
Torins rakstīja: Arsenal ir grimstošs klubs. Janvārī no komandas notīsies Ezils un Podoļskis.

Ja agrāk šie audzēja un uzturēja lielus talantus , tad tagad lielākais talants ir Lords Velbeks, pīpmanis Vilšīrs un tizlais Čamberss malā.
Kāpēc tik skarbi? Kāpēc Arsenal visu laiku būtu jāaudzina talanti citiem? Varbūt ir pienācis laiks pirkt talantus, nevis pārdot?

  +4 [+] [-]

, 2014-10-16 22:59, pirms 10 gadiem
Torins ir izcils stulbs eksperts! Fakts!

  -1 [+] [-]

, 2014-10-16 23:28, pirms 10 gadiem
zanessa rakstīja: Kāpēc tik skarbi? Kāpēc Arsenal visu laiku būtu jāaudzina talanti citiem? Varbūt ir pienācis laiks pirkt talantus, nevis pārdot?
Manuprāt vienīgie no sastāva kuri ir Arsenal no pirmsākumiem ir Gibss un Vilšīrs. Čambers, Čemberleins un Valkots ir Southtampton audzēkņi un daudzsološais Remzijs ir Kārdifas spēlētājs. Tā kā līdzīgi pārējiem lielajiem angļu klubiem Arsenal paši īpaši sev nevienu neizaudzē.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-17 00:03, pirms 10 gadiem
Torin, jeb Robi, iedod man savu konta numuru, skaitīšu tev naudu par katru labu joku Tu tiešām labi pildi klauna pienākumus, negribetos lai tāds talants pazustu miglā

  -1 [+] [-]

, 2014-10-17 00:32, pirms 10 gadiem
Namej
Arsenals attista speletajus, noperk pa leto (agrak) un attista lidz tie tiek pardoti pa masivam summam

     [+] [-]

, 2014-10-17 00:37, pirms 10 gadiem
uz ko ta Vengers meerkjee,centru vai maleejo?

     [+] [-]

, 2014-10-17 00:40, pirms 10 gadiem
NilsK
Uz centru tak, malās jau ir kas spēlē. Iesmērēja jums Fermālenu un neatjēdzās, ka vietā vajag.

     [+] [-]

, 2014-10-17 00:48, pirms 10 gadiem
Vasaraa jau vajadzeeja pirkt aizsargu,kad kapteinis tika notirgots un kaa tad buus ar CDM,arii tas ir vajadziigs,kaa eest!!!

  +1 [+] [-]

, 2014-10-17 00:59, pirms 10 gadiem
no Vermalena ar nebuutu nekaadas iipashaas jeegas,taa ar veel nevienu speeli nav aizvadiijis,pirms divaam nedeeljaam bija kjipa jau vesels,bet tad atkal sajuta saapes

  -1 [+] [-]

, 2014-10-17 02:07, pirms 10 gadiem
NilsK
Kas zina, cik liela būtu jēga (no Fermālena), ja nebūtu pārdevuši.
Bet pārdeva, un tas taču elementāri, ka vajadzēja vietā ko paņemt.

  -1 [+] [-]

, 2014-10-17 11:28, pirms 10 gadiem
March cik nopietnas baumas, ka Ezils grib prom? Man liekas, ja par labu naudu, varētu dod, jums tādu spēlētāju pietiek un pie jums viņš kaut kā panīcis izskatās (laikam tādēļ, ka Vengers viņu nespēlē viņa labākajā pozīcijā?). Sanāktu tieši Humellsam un vēl nedaudz pāri paliktu, ja būtu labi dīli.

     [+] [-]

, 2014-10-17 13:13, pirms 10 gadiem
septembris rakstīja: March cik nopietnas baumas, ka Ezils grib prom? Man liekas, ja par labu naudu, varētu dod, jums tādu spēlētāju pietiek un pie jums viņš kaut kā panīcis izskatās (laikam tādēļ, ka Vengers viņu nespēlē viņa labākajā pozīcijā?). Sanāktu tieši Humellsam un vēl nedaudz pāri paliktu, ja būtu labi dīli.
Baumas par Ozilu neizskataas nopietnas un arii pats paaris dienas atpakal deva saprast,ka naakotni saista ar Arsenal,nedaudz paniicis varbuut arii izskataas,bet papeetot statistiku,ar un bez vina,var redzeet ka vins vienalga ir loti svariigs laukumaa,it seviski ja tiek izmantots savaa poziicijaa.Hummels pagaidaam neizskataas reaali,varbuut vasaraa,CDM vot ko vajag liekas veel vairaak nekaa CB!!!

     [+] [-]

, 2014-10-17 13:35, pirms 10 gadiem
ArsenalFC rakstīja: Baumas par Ozilu neizskataas nopietnas un arii pats paaris dienas atpakal deva saprast,ka naakotni saista ar Arsenal,nedaudz paniicis varbuut arii izskataas,bet papeetot statistiku,ar un bez vina,var redzeet ka vins vienalga ir loti svariigs laukumaa,it seviski ja tiek izmantots savaa poziicijaa.Hummels pagaidaam neizskataas reaali,varbuut vasaraa,CDM vot ko vajag liekas veel vairaak nekaa CB!!!
Un kas ar Podliju? Pilsētā runā, ka šis ir nelaimīgs pie Vengera.

     [+] [-]

, 2014-10-17 14:34, pirms 10 gadiem
Soweto rakstīja: Un kas ar Podliju? Pilsētā runā, ka šis ir nelaimīgs pie Vengera.
Protams ka Poldijs buus nelaimiigs,jo laukumaa praktiski netiek,bet nezinu man vina aiziesana iipashi neuztrauc,tad jau labaak Campbell iedod vairaak iespeejas uzraut,tas vismaz ir aatraaks,tehniskaaks,Poldijam vairaak par savu super sitienu nekas nav palicis,ja nu vieniigi jautrais praats un platais smaids!!!

     [+] [-]

, 2014-10-17 14:49, pirms 10 gadiem
ArsenalFC rakstīja: Baumas par Ozilu neizskataas nopietnas un arii pats paaris dienas atpakal deva saprast,ka naakotni saista ar Arsenal,nedaudz paniicis varbuut arii izskataas,bet papeetot statistiku,ar un bez vina,var redzeet ka vins vienalga ir loti svariigs laukumaa,it seviski ja tiek izmantots savaa poziicijaa.Hummels pagaidaam neizskataas reaali,varbuut vasaraa,CDM vot ko vajag liekas veel vairaak nekaa CB!!!
Man jau liekas, ka traumpunktam jeb, pareizāk sakot, Arsenal drīz vajadzēs ne tikai CDM un CB, bet vēl 12 spēlētājus, jo nebūs ko laist laukumā CB tomēr vajag vairāk (vismaz pagaidām). CDM varbūt jāmēģina beidzot Diabī iespēlēt, lai gan viņš vairāk uzbrūkoša tipa un pagaidām pūst rezervē. Un paldies pats zini par ko

     [+] [-]

, 2014-10-17 14:50, pirms 10 gadiem
ArsenalFC rakstīja: Protams ka Poldijs buus nelaimiigs,jo laukumaa praktiski netiek,bet nezinu man vina aiziesana iipashi neuztrauc,tad jau labaak Campbell iedod vairaak iespeejas uzraut,tas vismaz ir aatraaks,tehniskaaks,Poldijam vairaak par savu super sitienu nekas nav palicis,ja nu vieniigi jautrais praats un platais smaids!!!
Es vispār esmu pārsteigts, ka Podliju vasarā nepārdeva un Vengers tik kategoriski pateica, ka netiek pārdots Kurš gan būtu laimīgs deldēt soliņu...

     [+] [-]

, 2014-10-18 01:40, pirms 10 gadiem
blah rakstīja: Man jau liekas, ka traumpunktam jeb, pareizāk sakot, Arsenal drīz vajadzēs ne tikai CDM un CB, bet vēl 12 spēlētājus, jo nebūs ko laist laukumā CB tomēr vajag vairāk (vismaz pagaidām). CDM varbūt jāmēģina beidzot Diabī iespēlēt, lai gan viņš vairāk uzbrūkoša tipa un pagaidām pūst rezervē. Un paldies pats zini par ko
Vo,vo labaak nerunaa,tik tiesaam traumpunkts,lai arii jau esu pieradis pie nezskaitaamajaam traumaam,bet tas kas notiek tagad nemot veeraa,ka ir tikai sezonas saakums ir kas iipash un veel tie international breiki liidz kaklam.Runaajot par Diabi,laikam jau driiz vins dabuus vienu no savaam peedeejaam iespeejaam,zeel man vina,talants milziigs un ar saviem dotumiem vareetu arii CDM kapaat ja vajadzeetu,bet nu taas traumas aarpraac.Un par to paldies,nem par labu,neesaa vesels,nebiju dross par uzvaarda liksanu,lai arii zinu kaadu gribeeji,bet te jau baumo ka vareetu pie United velniem atgriezties,taakaa noleemu neriskeet,pats izdomaasi vajag vai nee,man jau divi taadi eksemplaari karaajas skapii,veel nesmu izleemis ko iesaakt ar viniem

     [+] [-]

, 2014-10-18 01:43, pirms 10 gadiem
blah rakstīja: Es vispār esmu pārsteigts, ka Podliju vasarā nepārdeva un Vengers tik kategoriski pateica, ka netiek pārdots Kurš gan būtu laimīgs deldēt soliņu...
Vengeram viltiigajam lapsam ir kaads plaans drosi,varbuut ieklaut Poldiju diilaa ar Roisu,tas buutu lieliski!!!