Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Adrians pēc uzvaras UEFA Superkausā sadursmē ar fanu guvis savainojumu

Andrejs Siliņš

Adrians pēc uzvaras UEFA Superkausā sadursmē ar fanu guvis savainojumu
Adrians ar UEFA Superkausu. Foto: PA Wire / Scanpix

UEFA Čempionu līgas uzvarētājas "Liverpool" vārtsargs Adrians pēc uzvaras UEFA Superkausā sadursmē ar kādu līdzjutēju guvis savainojumu, kā rezultātā spāņu futbolistam varētu nākties izlaist nākamo Anglijas Premjerlīgas spēli.

"Kāds atbalstītājs pārlēca kaut kam, apsardze viņu mēģināja notvert, bet viņš paslīdēja un trāpīja pa Adriana potīti. Trakums," situāciju ar komandas pamatvārtsargu skaidroja "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops. "Visādā citādā ziņā viņam tas bija brīnišķīgs vakars."

Kāds līdzjutējs mēģināja pievienoties komandai uzreiz pēc izšķirošā pēcspēles sitiena, kad pie vārtsarga saskrēja visi pārējie Liverpūles spēlētāji. Tiesa, Asdrians svinības turpināja, taču vēlāk izrādījies, ka savainojums ir nopietnāks nekā sākotnēji šķita. "Nav šaubu par to, cik ļoti mīlam savus līdzjutējus, bet viņi varētu pārstāt šādi rīkoties [skriet laukumā]," komandas atbalstītājus Klops aicināja līdzi just bez tik ciešas iesaistīšanās spēļu laikā.

"Liverpool" mačos pēdējā laikā regulāri laukumā uzskrējuši līdzjutēji. Tostarp kāda peldkostīmu modele izskrēja laukumā UEFA Čempionu līgas finālā pret "Tottenham Hotspur". Tāpat Liverpūles komandas mačos Premjerlīgā pret "Manchester City" un "Norwich" izskrēja līdzjutēji. Superkausā laukumā izskrēja kāds cilvēks ne tikai pieminētajā brīdī, bet arī mača sākumā.

"Nezinu, ko lietas labā var darīt stadionos, bet atbildība ir arī līdzjutējiem. Ja kāds nevar sevi apturēt pats, to jāizdara citiem, kas viņam ir apkārt, jo tas nav smieklīgi. Tas ir traki," nostāju pauda Klops.

Kamēr "Liverpool" pirmais numurs vārtos Alisons atgūstas no savainojuma, ko guva Premjerlīgas sezonas pirmajā mačā pret "Norwich" (4:1), vieta vārtos tika uzticēta Adrianam. 32 gadus vecais spāņu vārtsargs pievienojās "Liverpool" šovasar pēc tam, kad viņam beidzās līgums ar citu angļu klubu "West Ham United".

Sestdien "Liverpool" otrajā Premjerlīgas sezonas mačā izbraukumā spēlēs pret "Southampton". Liverpūles kluba rīcībā ir vēl divi vārtsargi - 20 gadus vecais "Liverpool" akadēmijā augušais īrs Kvīmins Kelehers (pirmajā komandā nav spēlējis vēl nekad), kurš bija rezervē Čempionu līgas finālā, kā arī 35 gadus vecais anglis Endrjū Lonergens (pagājušosezon septiņas spēles pēc spēka trešajā līgā), kurš bija rezerves vārtsargs Superkausā.

Izmantotie resursi:
BBC

  -1 [+] [-]

, 2019-08-16 17:04, pirms 5 gadiem
Mjā te jāsāk nožēlot ka atdeva īrē Grabaru.

     [+] [-]

, 2019-08-16 17:32, pirms 5 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Mjā te jāsāk nožēlot ka atdeva īrē Grabaru.
Vienu spēli gan jau pārcietīs.