Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Morinju: "Ronaldu uz "United" ir neiespējama misija, negribu, lai tērējam laiku"

Rolands Eliņš

Morinju: "Ronaldu uz "United" ir neiespējama misija, negribu, lai tērējam laiku"
Žuzē Morinju
Foto: AP/Scanpix

Angļu futbola kluba Mančestras “United” galvenais treneris Žuzē Morinju ir izslēdzis iespēju, ka komanda varētu sarūpēt Krištianu Ronaldu atgriešanos sastāvā. Tāpat Morinju izteicās, ka, visticamāk, neizdosies arī Alvaro Moratas piesaiste.

Vasaras sākumā vairāki spāņu mediji ziņoja par Krištianu Ronaldu neapmierinātību par Spānijas veiktajām apsūdzībām pret viņu nodokļu nemaksāšanā. Ronaldu šīs apsūdzības uztvēra ar vēlmi atstāt Spāniju, un kā viena no potenciālajām iespējām tika piesaukta atgriešanās Mančestras “United”. Ronaldu vēlme atstāt Spāniju gan pēdējā mēneša laikā ir zudusi, un arī “United” galvenais treneris Žuzē Morinju paziņojis, ka negrasās tērēt laiku ar šādām spekulācijām.

“Nevēlos, lai mans klubs iznieko laiku spēlētājam, kura pāreja ir neiespējama misija,” sacīja Morinju pēc pārbaudes spēles ASV, kurā “United” ar 5:2 pieveica “LA Galaxy”. Divus vārtus guva Markuss Rešfords, kamēr pa vienam precīzam sitienam Maruāna Fellaini, Antonī Marsiāla un Henrika Mhitarjana rēķinā.

“Ronaldu savam klubam ir tik ļoti svarīgs spēlētājs,” turpināja Morinju. “Viņa rokās ir liels ekonomiskais spēks. Mums nav izdevies atrast nevienu iemeslu, kas mudinātu domāt, ka Ronaldu patiešām varētu atstāt Madridi.”

Morinju arī izteicās, ka neparedz cita ar “Real” saistīta darījuma izdošanos, proti, visticamāk, paliks nepiepildīta viņa vēlme iegūt savā komandā Alvaro Moratu.

“Patiešām žēl, ka tā,” sacīja Morinju. “Alvaro ir spēlētājs, kurš manā vadībā izcīnīja sev vietu “Real” galvenajā komandā, un viņš man ļoti patika. Ar prieku vēroju viņa izaugsmi gan Turīnā, gan Madridē.”

Izmantotie resursi:
Ronaldo to Manchester United is 'mission...