Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Bruno Pērkons

Hārts atgriezīsies Premjerlīgā, Naingolans pagarinās līgumu ar Romu

Hārts atgriezīsies Premjerlīgā, Naingolans pagarinās līgumu ar Romu
Džo Hārts
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Mančestras ''City'' tuvāko dienu laikā izīrēs sev piederošo vārtsargu Džo Hārtu citai Premjerlīgas komandai ''West Ham''. Tikmēr vienas no Itālijas A Sērijas komandas ''Roma'' līderiem Radža Naingolans pagarinās līgumu ar itāļu klubu.

Kā vēsta www.bbc.com, Anglijas izlases vārtsargs Džo Hārts rīt dosies uz Londonu, lai izietu medicīniskās pārbaudes Premjerlīgas vienībā ''West Ham'', kas aizvadītajā sezonā turnīra kopvērtējumā ieguva 11. vietu.

Hārts joprojām pieder Mančestras ''City'' (līgums līdz 2019. gadam), kas viņu aizvadītajā sezonā izīrēja Itālijas A Sērijas komandai ''Torino''. Itāļu vienība saistības ar Hārtu neturpinās, angļu vārtsargam atgriežoties Anglijā. ''West Ham'' vārtsargu īrēs, taču līgumā esot ietverts punkts, ka Londonas komanda jebkurā brīdī tiesības uz Hārtu var izpirkt.

Mančestras komandas galvenais treneris Žuzeps Gvardiola paziņojis, ka 30 gadus vecais vārtsargs var droši meklēt jaunu klubu. Acīmredzami spāņu trenera plānos Hārts vairs neietilpst. Jāatgādina, ka komandai pievienojies brazīliešu talants Edersons, kā arī joprojām ''City'' sastāvā ir Klaudio Bravo, kurš aizvadīja ļoti blāvu aizvadīto sezonu.

Viena no spēcīgākajām Itālijas komandām ''Roma'' tuvākajā laikā pagarinās līgumu ar beļģu centra pussargu Radžu Naingolanu. Beļģijas izlases pussargs šai pāreju sezonā bija viens no karstākajiem spēlētājiem futbola tirgū. Par Naingolanu interesi izrādīja Mančestras ''United'' un Milānas ''Inter'', tomēr, kā apstiprinājis ''Roma'' prezidents Džeimss Palota, tad Naingolans ir piekritis pagarināt līgumu.

Cits Mančestras ''City'' futbolists Nolito pametīs klubu un pievienosies Spānijas spēcīgākās līgas vienībai ''Sevilla''. Arī Nolito rīt aizvadīs medicīniskās pārbaudes un paredzēts, ka noslēgs trīs gadu līgumu ar spāņu komandu. Savukārt Itālijas komanda ''Milan'', kas šovasar ir viens no aktīvākajiem klubiem futbola tirgū, oficiāli vienojies ar Argentīnas centra pussargu Lukasu Bilju.

''West Ham'' esot ieinteresēta iegādāties ekstravaganto austriešu futbolistu Marko Arnautoviču. ''Stoke City'' līdz šim noraidījusi divus piedāvājumus 17 un 23 miljonu apmērā, taču ''West Ham'' negrasās padoties un turpinās cīņu par uzbrucēju, kurš gan pagājušajā futbola gadā nespēja demonstrēt tik kvalitatīvu un rezultatīvu sniegumu kā 2015/16. gada sezonā.

Francijas spēcīgākās līgas ''Ligue 1'' čempione ''Monaco'' sastāvā noturējusi divus lielākos komandas talantus -
18 gadīgo Kilianu Mbapē un 21 gadu veco Tomā Lemāru. Abi futbolisti ir iekļauti Monako sastāvā draudzības mačam pret ''PSV Eindhoven''. Mbapē ir viens no lielākajiem mūsdienu futbola talantiem, kurš aizvadītajā sezonā bija ''Monaco'' uzbrukuma līderis, kā arī debitēja Francijas nacionālajā izlasē. Futbola aprindās spekulē runas, ka ''Monaco'' Mbapē nākamo gadu laikā varētu pārdot par vairāk kā 100 miljoniem eiro.

Izmantotie resrusi:
BBC - Homepage
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...
Goal.com


, 2017-07-16 20:37, pirms 7 gadiem
Prieks Džo Hārtu atkal redzēt tur kur viņam arī ir jābūt - Anglijā.
, 2017-07-16 20:44, pirms 7 gadiem
edviins straume rakstīja: Prieks Džo Hārtu atkal redzēt tur kur viņam arī ir jābūt - Anglijā.
Vecais kr0pli$ un kr@tin$ Gvardiola shitk necienigi pagaajas ar kluba lielaako legendu un seju !
Vieniigais par ko es nakamaja sezonaa tureeshu ikshkjus lai abos Westham un ManC dueljos Westham uzvar un Harts vaartos paraada briinumus !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-16 22:55, pirms 7 gadiem
AC Milan turpina bruņoties! Ar nepacietību gaidu Seria A un Eiropas Līgas trešās kārto!
, 2017-07-17 08:31, pirms 7 gadiem
LATVIJĀ DZĪVOJOŠS LATVIETIS rakstīja: AC Milan turpina bruņoties! Ar nepacietību gaidu Seria A un Eiropas Līgas trešās kārto!
milāna tiešām šogad nopietni piegājusi transfēru logam - būs interesanti pasekot līdzi kā klāsies sezonā (gribās lai jau klubā atgriežas tas kādreizējais spožums un viņi iesaistās par lielām lietām Itālijā un lielajos turnīros)
, 2017-07-17 16:01, pirms 7 gadiem
Kāpēc Gvardiola pēkšņi no Pepa uz Žuzepu pārgājis?
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
3

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.
Koventri komandas futbolistu un līdzjutēju prieki Vemblija stadionā. Foto: Geraint Nicholas/PPAUK/Imago Images/Scanpix
4

Koventri pamatlaika beigās izlien no 0:3, "United" ar milzu izbīli sasniedz finālu

Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņas finālā 25. maijā būs Mančestras lielklubu kauja, sarkanajiem velniem šovakar pamatlaika pēdējā pusstundā pamanoties izsēt triju vārtu pārsvaru, papildlaikā ielaižot, taču pretinieku sitienam netiekot ieskaitītam un ar 3:3, 4:2 11 metru sitienu sērijā pieveicot "Championship" līgas komandu "Coventry".