Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Luiss: "Mums tiek uzdoti mājasdarbi. Esam kā skolēni vai studenti"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Luiss: "Mums tiek uzdoti mājasdarbi. Esam kā skolēni vai studenti"
Davids Luiss. Foto: Imago Sport/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas "Arsenal" centra aizsargs Davids Luiss izteicies, ka piespiedu pauzes laikā treniņi pie galvenā trenera Mikela Artetas ir salīdzināmi ar mājasdarbiem skolas laikā.

"Mums tiek uzdoti mājasdarbi gluži kā skolā vai universitātē. Nupat pavadīju pusotru stundu, runājot ar Artetu video zvanā. Mēs analizējām šīs sezonas spēles un treniņus," teica Davids Luiss.

"Viņš saka: "David, neko nemeklē, bet vienkārši pastāsti man par šo spēli." Pēc tam mēs noskatāmies spēli un pārrunājam notikušo. Vai mēs centāmies darīt ko labu, bet nesanāca. Vai mēs domājām, ka spēle bija slikta, bet patiesībā no malas tā izskatījās laba. Šādas diskusijas ir noderīgas un nākotnē mums ļoti noderēs," pauda brazīlietis.

Arteta iepriekš bija Anglijas čempiones "Manchester City" galvenā trenera Pepa Gvardiolas palīgs, bet 20. decembrī viņš tika apstiprināts par "Arsenal" vadītāju. Spānim tā ir pirmā pieredze galvenā trenera arodā. Ar viņu pie stūres Londonas vienība zaudējusi tikai vienu no deviņām Premjerlīgas spēlēm – 1:2 savā laukumā pret "Chelsea".

"Esmu visnotaļ pārliecināts, ka Arteta ar laiku kļūs par vienu no labākajiem treneriem pasaulē," pauda Luiss. Viņš arī atzina, ka brīdī, kad trenerim tika konstatēta Covid-19 saslimšana, spēlētāji ļoti bažījušies par Artetas veselību. Tieši "Arsenal" trenera saslimšana lika Premjerlīgai rīkoties un apturēt sezonu.

"Mēs bijām sabijušies, bēdīgi. Iebarikādējāmies savās mājās. Pašizolāciju sākām pirms citiem Anglijā, jo tas, ka saslimsts kāds tik tuvs cilvēks, ir milzu brīdinājums," teica Luiss.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/arsenal...