Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kompanī: "Man jautā, vai esam labākā komanda Premjerlīgas vēsturē. Neesam"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kompanī: "Man jautā, vai esam labākā komanda Premjerlīgas vēsturē. Neesam"
Vensāns Kompanī
Foto: PA Images/Scanpix

Piecas kārtas pirms turnīra beigām Anglijas Premjerlīgas titulu nodrošināja "Manchester City". Ja galvenajam trenerim Pepam Gvardiolam tas ir pirmais, tad komandas kapteinis Vensāns Kompanī ticis pie trešā. Viņš atklāja, ka pēc iepriekšējā mača komandai piešķirtas brīvdienas, tāpēc futbolisti izkaisīti pa pasauli, tomēr viņi tāpat svin kopā.

"Esmu tik laimīgs, un mirkli vēl īpašāku padara iespēja priekā dalīties ar visiem, kuri mūs atbalstījuši. Īpaši svarīgs atbalsts bijis pēdējās nedēļas laikā, jo bijušas grūtas spēles. Tomēr spējām piecelties, un tagad esam čempioni. Neticama sezona," sajūsmināts bija "Manchester City" kapteinis Vensāns Kompanī.

Viņš atklāja, ka pēc iepriekšējā mača komandai piešķirtas trīs brīvdienas, tādējādi daudzi futbolisti devušies prom, lai izmantotu iespēju pavadīt laiku kopā ar ģimeni un draugiem. Pats Kompanī nolēmis palikt Mančestrā. "Spēlētāji ir visapkārt pasaulei – Portugālē, Spānijā, citās valstīs. Negaidījām triumfu, tāpēc tagad sazvanāmies un sarakstāmies. Lai gan esam tālu prom cits no cita, tāpat esam ļoti tuva komanda, tāpēc svinam kopā."

"Cilvēki man jautā, vai esam labākā komanda Premjerlīgas vēsturē. Atbildu, ka nē, jo mums priekšā vēl ir daudz darba. Mūs tiesās pēc noteikta laika perioda. Ja divu, trīs vai četru gadu laikā būsim tikpat stabili, tad iespējams mūs varēs saukt par labākajiem. Taču šobrīd esam spēruši tikai vienu soli," pauda komandas kapteinis. Viņš par Premjerlīgas čempionu kļuvis trešo reizi karjerā.

Izmantotie resursi:
https://www.mancity.com/news/first-...

  +2 [+] [-]

, 2018-04-16 10:34, pirms 6 gadiem
Shity labākā komands premierlIgas vēsturē? Ha, smiekli nāk.

     [+] [-]

, 2018-04-16 12:20, pirms 6 gadiem
Haha, labākā smiekli nāk. Ir komandas, kuras nekad netiks aizmirstas, bet City (vismaz pagaidām) nav tāda. Lai uzvar visas trīs, svarīgākas trofejas vienā sezonā, tad var atgriezties pie šīs tēmas.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-16 13:50, pirms 6 gadiem
City kā konkurētspējīga komanda ir tikai kopš kaut kāda 2008.gada, kad arābu šeihs nopirka komandu. Reāli šai komandai ir tikai 10 gadi, jo tā komanda, kas bija pirms 2008.gada ir pavisam cita.
Pietam - City ir mākslīgi veidota komanda, kurai no savas jauniešu sistēmas nav talantu. Mākslīgi, uz transfēru pamata, veidota komanda. Uzvarēt EPL nevar tikai ar naudu, protams, bet šī komanda nekad neizpelnīsies maksimālu cieņu, jo tā ir naudas maisa izveidota. MU, Real, Bayern - arī šīs komandas tērē lielas baudas transfēros, tikai atšķirība, ka šīs komandas netika piepūstas 10 gadu laikā..

  +3 [+] [-]

, 2018-04-16 16:06, pirms 6 gadiem
parvisu rakstīja: City kā konkurētspējīga komanda ir tikai kopš kaut kāda 2008.gada, kad arābu šeihs nopirka komandu. Reāli šai komandai ir tikai 10 gadi, jo tā komanda, kas bija pirms 2008.gada ir pavisam cita.
Pietam - City ir mākslīgi veidota komanda, kurai no savas jauniešu sistēmas nav talantu. Mākslīgi, uz transfēru pamata, veidota komanda. Uzvarēt EPL nevar tikai ar naudu, protams, bet šī komanda nekad neizpelnīsies maksimālu cieņu, jo tā ir naudas maisa izveidota. MU, Real, Bayern - arī šīs komandas tērē lielas baudas transfēros, tikai atšķirība, ka šīs komandas netika piepūstas 10 gadu laikā..
Tu kada sadza dzivo jaunekli?....City ir tada akademija, ka maz neliekas, visas vecuma grupas, sakot no 16-23, vini ir tabulas galvgali, vai ari Cempioni, tas pats attiecas uz sieviesu futbolu. Var piekrist ka City jaunaaka vesture sakas ar seihu ienaksanu, bet bez naudas ir ko gruti sasniegt ...Lestera ir 1/1000 gadijumiem.Cienit vai necienit ir katra zina, bet futbols, ko vini rada, iespejas, goli ir top klases. Ja runa par teresanu tad City iztereja 360m pret United 280m apmeram...UN ta ir jauna, praktiski gatava komanda, protams kads aizies, kads tiks nopirkts...Bet jauna paudze Foldens, Diazs, Zicenko...jau klauve pie durvim..

     [+] [-]

, 2018-04-16 19:23, pirms 6 gadiem
Kopš premjerlīgā angļu futbolistus var uz vienas rokas pirkstiem saskaitīt, tādas runas vienkārši nav korektas.

     [+] [-]

, 2018-08-07 16:31, pirms 6 gadiem
Runa nav par "klubu", kā daudzi gudrie komentē, bet gan par komandu. Klubs ir organizācija - spēlētāji, īpašnieki, viss personāls, stadions un biroji. Komanda ir spēlētāji, kas kopā trenējas un spēlē futbolu, pelnot trofejas. Teikt, ka komanda, kas sezonā dabūjusi tik līdzvērtīgām komandām bagātā čempionātā 100 punktus, zaudējot divas spēles, nav cienīga kotēties starp vēsturiski labākajām, ir nepamatoti un aizspriedumaini.