Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klops: "Kādreiz "Liverpool" lielākā problēma bija spēlētāju pirkšana pēc labām sezonām"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Klops: "Kādreiz "Liverpool" lielākā problēma bija spēlētāju pirkšana pēc labām sezonām"
Jirgens Klops. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas vicelīderes "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops norādījis, ka gaidāmajā vasarā neplāno spēlētāju iegādei tērēt lielas naudas summas.

"Negribu atklāt visus mūsu plānus, bet nedomāju, ka šī ir komanda, kurai būtu liela nepieciešamība tērēt lielu naudu," atbildot uz jautājumu par vasaras transfēru periodu, teica Klops.

"Labākais veids, kā uzvarēt, ir sapulcināt spēlētāju grupu, attīstīt viņus kopā un tad palikt kopā vēl kādu brīdi. Iespējams, tā bijusi "Liverpool" pēdējās desmitgades galvenā problēma – kad viņiem bija laba komanda, pēc sezonas tika sapirkti spēlētāji no visas pasaules. Šogad tas pavisam noteikti nenotiks," atzina galvenais treneris.

Pagājušajā vasarā Klopa rīcībā nonāca Alisons, kurš uz brīdi kļuva par pasaulē dārgāko vārtsargu, kā arī pussargi Fabinju, Nabī Keitā un Džerdans Šačiri. Savukārt pirms tam ziemas pāreju periodā tika nopirkts centra aizsargs Virdžils van Deiks, kurš joprojām ir pasaulē dārgākais aizsargs.

"Liverpool" pašlaik ieņem otro vietu, atpaliekot tikai no čempiones "Manchester City". Turklāt pilsētas derbijā neizdevās pieveikt "Everton" (0:0), tiesa, tas netraucēja Klopam pazoboties par pretinieku līdzjutējiem.

"Domāju, ka tad, ja esi "Everton" fans, no rīta gribas izvemties, kad atceries, ka "Liverpool" ir lieliska komanda," teica Klops. "Kāpēc gan lai neitrālie līdzjutēji būtu par mums? Tāds ir futbols. Mums jādomā par to, ko varam sasniegt. Viss kārtībā, jo svarīgi esam tikai mēs."

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2019-03-16 14:17, pirms 5 gadiem
Izskatās, ka Klops beidzot sāk iedzīvoties Anglijā. Pirmajos gados viņa intervijas izklausījās stīvas, radās iespaids, it kā viņš būtu mainījiies, bet tagad skaidrs - runā Klops.

     [+] [-]

, 2019-03-16 14:25, pirms 5 gadiem
Kārtīgu Playmaker jānopērk jo vidējā līnijā problēma ar iespēju iegūšanu jo Keitā,Hendersons,Lalana,Vijnaldums daudz tādu nerada.Jāpārdot Lovrens,Staridžš un nākamgad jādot vairāk iespējas Jones,Kamašu,Havna un Harry Vilsonam.