Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Vengera liktenis "Arsenal" sastāvā tiks izlemts tikai pēc sezonas beigām

Vengera liktenis "Arsenal" sastāvā tiks izlemts tikai pēc sezonas beigām
Arsēns Vengers
Foto: AFP/Scanpix

Par spīti smagajam zaudējumam Čempionu līgas 1/8 finālā un nelielajām izredzēm pacīnīties par Premjerlīgas titulu, Londonas futbola klubs "Arsenal" negatavojas no galvenā trenera amata atbrīvot Arsēnu Vengeru. Gluži otrādi, joprojām spēkā ir kluba piedāvājums līguma pagarināšanai.

Anglijas Premjerlīgā "Arsenal" ir ceturtajā vietā, desmit punktus aiz līderes "Chelsea", savukārt Čempionu līgā praktiski visas izredzes uz ceturtdaļfinālu tika zaudētas vakar Minhenē, ar 1:5 zaudējot "Bayern". Tas radījis jaunu kritikas vilni galvenā trenera Arsēna Vengera virzienā, taču britu mediji ziņo, ka kluba vadība steidzamus soļus neplāno.

Vengeram, kurš ir viens no ilglaicīgākajiem komandas vadītājiem Eiropas TOP līgās un vada "Arsenal" jau kopš 1996. gada, līgums ar klubu beidzas pēc šīs sezonas beigā, un viņš parasti lēmumu par palikšanu pieņem tika sezonas beigās, kad var atskatīties uz visu gadu kopumā. "Arsenal" šīs sezonas gaitā viņam piedāvāja līguma pagarināšanu jau laicīgi, un šis piedāvājums paliek spēkā arī pēc vakardienas zaudējuma.

BBC vēsta, ka lēmums par to, vai Vengers trenēs "Arsenal" arī nākamajā sezonā, tiks pieņemts abpusējās diskusijās starp kluba vadību un treneri. Kopā ar Vengeru "Arsenal" par Premjerlīgas čempioni kļuvusi trīs reizes, taču pēdējā reize bija arvien tālākā pagātnē slīdošajā 2004. gadā.

Vengera problēmu sarakstu tikmēr papildinājis spāņu uzbrucējs Lukass Peress, 28 gadus vecs spēlētājs, kurš vasarā tika iegādāts par 20 miljoniem eiro. Peress publiski paudis neizpratni par savu vietu komandā, no kuras vēlas aiziet. Peress desmit spēlēs Premjerlīgā guvis vienus vārtus un tikai divreiz devies sākumsastāvā, taču palīdzēja "Arsenal" ar trim vārtiem Čempionu līgā.

Peresa neapmierinātības iemesls ir mazais spēles laiks, un viņš vēlas šovasar klubu atstāt, lai citā komandā laukumā tiktu regulāri un varētu piepildīt savu sapni - iekļūt Spānijas izlases sastāvā pasaules čempionāta finālturnīram.

Izmantotie resursi:
Arsene Wenger: Decision on Arsenal manager's...


, 2017-02-16 18:59, pirms 7 gadiem
Vengera lēmumi pēdējā laikā vispār ir nesaprotami. Valkots uz šo brīdi ir krietni vien švakāks par Perezu. Tā pat neizprotama ir Aivobi vieta pamatsastāvā, kaut gan tur krietni vien lielāks palīgs būtu Velbeks, kurš, izskatās, ka ir atgriezies vēl jaudīgāks. Tā pat neizprotama ir Džakas pirkšana. Priekš kam komandā tādu āmuru,kurš domā ar visu ko, tikai ne galvu..ir jau vēl ko teikt, bet par to citreiz..
, 2017-02-16 19:47, pirms 7 gadiem
Laimes Lācis rakstīja: Vengera lēmumi pēdējā laikā vispār ir nesaprotami. Valkots uz šo brīdi ir krietni vien švakāks par Perezu. Tā pat neizprotama ir Aivobi vieta pamatsastāvā, kaut gan tur krietni vien lielāks palīgs būtu Velbeks, kurš, izskatās, ka ir atgriezies vēl jaudīgāks. Tā pat neizprotama ir Džakas pirkšana. Priekš kam komandā tādu āmuru,kurš domā ar visu ko, tikai ne galvu..ir jau vēl ko teikt, bet par to citreiz..
Perezs ir lielisks Arsenal tipa spēlētājs - mūžīgās traumas un slikta fiziskā kondīcija. Manuprāt Arsenal nākamos tāda veida uzbrucējus jāmeklē fiziskajā Vācijā, nevis simulantu paradīzē Spānijā.

Volkots ir Volkots - nav un nebūs viņš vārtu mašīna, bet vismaz skriet var kā zirgs. Pa lielam tieši tas pats ar Velbeku (ja nedabūs atkal traumas, domāju, ka būs viņš pamatsastāvā).

Iwobi ir interesants kadrs - viņam ir ļoti universāli skili un liels potenciāls. Problēma ir tā, ka viņš pagaidām ir ar nestabilu sniegumu, bet tas ir dēļ vecuma. Viņam tomēr ir tikai 20 gadi.
, 2017-02-16 22:06, pirms 7 gadiem
Arsēnam sen jau ir laiks staigāt. Padsmit gadus titulu nav redzējuši un neredzēs ar kamēr priekšnieks nemainīsies..
, 2017-02-16 22:27, pirms 7 gadiem
Carloz rakstīja: Perezs ir lielisks Arsenal tipa spēlētājs - mūžīgās traumas un slikta fiziskā kondīcija. Manuprāt Arsenal nākamos tāda veida uzbrucējus jāmeklē fiziskajā Vācijā, nevis simulantu paradīzē Spānijā.

Volkots ir Volkots - nav un nebūs viņš vārtu mašīna, bet vismaz skriet var kā zirgs. Pa lielam tieši tas pats ar Velbeku (ja nedabūs atkal traumas, domāju, ka būs viņš pamatsastāvā).

Iwobi ir interesants kadrs - viņam ir ļoti universāli skili un liels potenciāls. Problēma ir tā, ka viņš pagaidām ir ar nestabilu sniegumu, bet tas ir dēļ vecuma. Viņam tomēr ir tikai 20 gadi.
par Perezu kategoriski nepiekrītu. Visās spēlēs, kurās bijis laukumā, uzbrukums uzreiz bija krietni vien daudzveidīgāks un bīstamāks. Pie tam, traumas nav bijušas jau ļoti sen.
Džeimijs Vārdijs. Foto: AP/Scanpix
3

Premjerlīga par finansiālajiem pārkāpumiem izvirza apsūdzību arī izkritušajai Lesterai

Anglijas Premjerlīga izvirzījusi apsūdzības "Leicester City", kas pēc pagājušās sezonas izkrita uz pēc spēka otro līgu. Apsūdzībās norādīts, ka iepriekšējo trīs sezonu zaudējumi pārsnieguši pieļaujamo normu.
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.
Foto: EPA/Scanpix
9

''United'' divas reizes atspēlējas un trillerī izslēdz ''Liverpool'' no FA kausa

Šodien FA kausa izcīņā noskaidrojās atlikušās divas pusfinālistes. Londonas ''Chelsea'', gūstot divus vārtus otrā puslaika kompensācijas laikā, ar 4:2 pārspēja ''Leicester'', bet Mančestras ''United'' divas reizes atspēlējās, otrajā pagarinājumā guva divus vārtus un septiņu vārtu mačā ar 4:3 pārspēja principiālo sāncensi ''Liverpool''.