Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Klops par "United" autobusu: "Liverpūlē tāds stils netiktu paciests"

Klops par "United" autobusu: "Liverpūlē tāds stils netiktu paciests"
Jirgens Klops
Foto: PA Images/Scanpix

Vakar Anglijas Premjerlīgas milžu cīņā "Liverpool" nespēja savā laukumā pieveikt principiālo pretnieku "Manchester United" – 0:0. Viesi vārtu rāmī izdarīja vienu sitienu un bumbu kontrolēja tikai 38% no spēles. Liverpūles galvenais treneris Jirgens Klops uzskatīja, ka tik bezzobains futbols jeb autobusa nolikšana un domāšana tikai par aizsardzību viņa komandas izpildījumā netiktu paciests.

"Ir ļoti grūti, kad pretī stājas pasaules klases komanda, kura domā tikai par aizsargāšanos. "Manchester United" pie mums ieradās ar domu nosargāt vienu punktu un to arī izdarīja. Mēs gājām pēc trīs punktiem, bet neizmantojām iespējas," teica laukuma saimnieku galvenais treneris Jirgens Klops. "Esmu pārliecināts – ja mēs spēlētu tādā stilā, visi būtu neapmierināti. Liverpūlē tā nedrīkst, bet "United" gan drīkst."

"Mēs laukumā dominējām. Tā bija mājas spēle, tāpēc tā vajadzētu būt. Esmu apmierināts ar savas komandas sniegumu, bet vērtēt pretinieku parādīto nav mans darbs," norādīja Klops. "Komanda, kas pretendē uz titulu, bija mūsu stadionā, un pierādījām, ka atšķirība nav liela. Nebūt nav tā, ka katra komanda atrastos uz savas planētas. Ka viņi spēlē ļoti labi, bet mēs nevaram atrast ieeju stadionā."

Protams, "Manchester United" galvenais treneris Žuzē Morinju kolēģa izteiktos pārmetumus noraidīja: "Gaidīju, kad Jirgens mainīs komandas stilu. Domāju, ka viņš dosies uzbrukumā, taču tā vietā izvēlējās paturēt laukumā trīs balsta pussargus. Tāpēc viņiem piederēja bumba, jo mums bija tikai divi spēlētāji – Anders Erera un Nemanja Matičs. Punkts Enfīlda stadionā ir labi, jo sezona ir maratons."

"Mana komanda parādīja spēli, kas bija pelnījusi trīs punktus. Nepaveicās divās, varbūt pat trīs situācijās. Protams, jāatceras Davida De Hejas atvairītais sitiens pirmā puslaika beigās," skaidroja Klops. "Vairāki spēlētāji nodemonstrēja spilgtu sniegumu. Lai gan pēdējie mači nav bijuši perfekti, spēlētāji ir ar skaidru prātu un koncentrējušies."

"Uzskatu, ka tiesnesim bija mums jāpiešķir pendele. Un situācija starp Dejanu Lovrenu un Romelu Lukaku – iespējams, tā bija sarkanās kartītes vērta. Divas situācijas, divi citādi lēmumi, un tad arī rezultāts būtu cits," norādīja "Liverpool" galvenais treneris. "Vairs nevaram iesist vieglos vārtus. Lielākais izaicinājums ir nepazaudēt pārliecību par saviem spēkiem, un mēs neesam to zaudējuši."

Izmantotie resursi:
Liverpool 0-0 Manchester United - BBC Sport


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-10-15 13:55, pirms 7 gadiem
Enfīlda stadions nopietni pirms spēles nomainīja stadiona nosaukumu?
, 2017-10-15 13:57, pirms 7 gadiem
belo31 rakstīja: Sezonas sakumā kad MU uz haļavu paņēma divas uzvaras ar 4:0, tad kepkas jau sevi kronēja par čempioniem, tagad kad īstā un vienīgā Mančestras komanda City sāk rādīt monstruālu sniegumu, tā Mouram un MU nekas cits neatliek kā atsākt praktizēt autobusu.
Paskatīsimies pavasarī Čempionu Līgā kas tur būs ar to menstruālo sniegumu.
, 2017-10-15 14:42, pirms 7 gadiem
esmu redzejis vairakas MU speles shosezon teikshu atklati neintresants u.n garlaicigs futbols MU izpildijuma
, 2017-10-15 15:19, pirms 7 gadiem
Lai cik arī slikti MU nespēlētu un kāds nebūtu City sniegums, Mančestera ir sarkana un pieder United. City ir huiņa klubs kas celts uz arābu naudas un nenormāli slimiem spēlētāju transfēriem. Jau fakts vien, ka Lampardu pēc vienas nospēlētas sezonas City kkādā oficiālā paziņojumā nosauca par sava kluba leģendu ir apsmiekls 😄 City ir un būs sūds, neskatoties uz sniegumu 😄
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-10-15 15:57, pirms 7 gadiem
|Liverpool- no aizsardzības- tak no sākuma aizsargus iegādājieties un tad runājiet par aizsardzību dd
, 2017-10-15 15:57, pirms 7 gadiem
Dinamo Fans1234123 rakstīja: Nolaidies uz zemes , āpsi
..un tas būs tas pats autobuss, kurš tavus |City uz zemes nolaidīs||
, 2017-10-15 15:58, pirms 7 gadiem
the best11 rakstīja: Lai cik arī slikti MU nespēlētu un kāds nebūtu City sniegums, Mančestera ir sarkana un pieder United. City ir huiņa klubs kas celts uz arābu naudas un nenormāli slimiem spēlētāju transfēriem. Jau fakts vien, ka Lampardu pēc vienas nospēlētas sezonas City kkādā oficiālā paziņojumā nosauca par sava kluba leģendu ir apsmiekls 😄 City ir un būs sūds, neskatoties uz sniegumu 😄
/pussezonas|||
, 2017-10-15 16:19, pirms 7 gadiem
Lampijs ir nodevejs.
Maurs jau neko citu nemak. Ka lidzvertigs pretiniex,ta taktiski nomizh un spele shoferus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-10-15 17:01, pirms 7 gadiem
Sveiks Belašs31, lai arī bieži tu runā ļoti nepareizi un rodas sajūta,ka cilvēkam pēc trim insultiem ir vairāk prāta nekā tev, tomēr tagad tev piekrītu, City tiešām ir spēks šosezon. Belašam būs izdevies gan jau piekūkot City veiksmīgo sezonu. Lai jau tiek
, 2017-10-15 17:15, pirms 7 gadiem
Kurs piesakas izdauzit Robim snobeli? Davana alus kaste
, 2017-10-15 17:31, pirms 7 gadiem
Belijam Arturio shnobelis jau sen izdauzits. Tapec mammu vinu no istabas ara nelaizh. Bet liek smirdet pie datora
, 2017-10-15 17:59, pirms 7 gadiem
belo31 rakstīja: Sezonas sakumā kad MU uz haļavu paņēma divas uzvaras ar 4:0, tad kepkas jau sevi kronēja par čempioniem, tagad kad īstā un vienīgā Mančestras komanda City sāk rādīt monstruālu sniegumu, tā Mouram un MU nekas cits neatliek kā atsākt praktizēt autobusu.
neko neteiktu par šo kometāru, ja vien nebūtu rindaņa, ka City ir īstā un vienīgā Manchesteras komanda. Tāda nekad nebūs Titulu un sasniegumu dēļ visa pasaule vienmēr labāk zinās MU nekā City. Un ko City ir sasniegusi vispār? pirms pāris sezonām uzvarēja knapi Līgas kausu, kur Pusfinālā pendelēs gandrīz zaudēja šai pašai Stoke city. Un Līdz Finālam pret Pool vispār nebija nopietnu pretinieku. Kas vēl..divi EPL tituli, kas tika dalīti , vienu sezonu MU, otru City, atkal MU un atkal City. Tik pirms City ieguva Titulu MU vienā sezonā pietrūka 1p, lai būtu izcīnijuši titulu 5 sezonas pēc kārtas. Un to pašu Tituli City ieguva tikai tāpēc, ka bija labāks +/- rādītājs sezonas beigās pār MU.
Pēdējos 25 gados MU nav tikusi pie medaļām jeb top3, mazāk reižu, cik City vispār ir tikuši pie medāļām pa šo laiku. Proti 4 MU sezonas bez medaļām, kamēr City 5 reizes tikai pie tādām tikusi. Ilgāku vēsturi labāk vispār nepieminēt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-10-15 18:23, pirms 7 gadiem
belo31 rakstīja: par kādām medaļām tu runā, puis?

medaļas pasniedz tikai uzvarētājiem un MU tādi vairs nekad nebūs piemini manus vārdus
Mu izņemot retās sezonas (kā piem. 2013-14 gada sezonu) neizcīna nevienu trofeju. pārējas visās vismaz vienu tādu iegūst katru gadu. iepriekšējā sezonā pat 2. 21.gadsimtā vien MU ir 24 trofejas. Un teikt ka vairs tādu nebūs? nesmīdini. Varbūt šosezon neizcīnīcīs EPL titulu, jo pietrūkst vēl 2 ļoti labi spēlētāji vien centrā un viens uzbrukumu noslēgšanai. otro problēmu varūt sezonas gaitā atrisinās Zlatans, bet tuvāko 5 sezonu laikā esmu 100 drošs, ka EPL tituls nonāks arī MU rokās. Varbūt arī šosezon, jo tici vai nē, bet City ziemas periodā arī paklups un ne vienreiz viem. tas bombardieru trio visu sezonu nenovilks ar tik daudz spēlēm.
, 2017-10-15 18:26, pirms 7 gadiem
kecbaja rakstīja: neko neteiktu par šo kometāru, ja vien nebūtu rindaņa, ka City ir īstā un vienīgā Manchesteras komanda. Tāda nekad nebūs Titulu un sasniegumu dēļ visa pasaule vienmēr labāk zinās MU nekā City. Un ko City ir sasniegusi vispār? pirms pāris sezonām uzvarēja knapi Līgas kausu, kur Pusfinālā pendelēs gandrīz zaudēja šai pašai Stoke city. Un Līdz Finālam pret Pool vispār nebija nopietnu pretinieku. Kas vēl..divi EPL tituli, kas tika dalīti , vienu sezonu MU, otru City, atkal MU un atkal City. Tik pirms City ieguva Titulu MU vienā sezonā pietrūka 1p, lai būtu izcīnijuši titulu 5 sezonas pēc kārtas. Un to pašu Tituli City ieguva tikai tāpēc, ka bija labāks +/- rādītājs sezonas beigās pār MU.
Pēdējos 25 gados MU nav tikusi pie medaļām jeb top3, mazāk reižu, cik City vispār ir tikuši pie medāļām pa šo laiku. Proti 4 MU sezonas bez medaļām, kamēr City 5 reizes tikai pie tādām tikusi. Ilgāku vēsturi labāk vispār nepieminēt
Es pat speciāli pārbaudīju, vai esmu kļūdījies... Neesmu. Neviens nav ieguvis Anglijas čempiona titulu vairāk kā 3 reizes pēc kārtas. Par kādām gandrīz 5 reizēm Tu te runā?
, 2017-10-15 18:36, pirms 7 gadiem
DaMarcus rakstīja: Es pat speciāli pārbaudīju, vai esmu kļūdījies... Neesmu. Neviens nav ieguvis Anglijas čempiona titulu vairāk kā 3 reizes pēc kārtas. Par kādām gandrīz 5 reizēm Tu te runā?
jā nav, jo bija 3 tituli pēc kārtas 06-07 sezonu līdz 08-09, tad Chelsea uzvarēja EPL ar viena punktu pārsvaru pār MU un nākamajā sezonā atkal uzvarēja MU.tad bija sezona Kurā City un Mu bija vienāds punktu skaits, bet titulu ieguva City un nākamajā atkal uzvarēja MU.
jā šitas ir kā būtu ja būtu, bet tāpat ja tajās divās sezonās būtu vēl vismaz 1p, tad būtu nevis 5 tituli, bet gan 7. Jo 7 sezonas no vietas tikai Chelsea bija vienīgā, kas vienā sezona spēja gūt vairāk punktus nekā MU. Un tajā pašā tikai par 1 puktu tas bija. Nevajag pat meklēt, ja seko līdzi EPL, tad to nevar aizmirst, ja vien esi vismaz..nezinu 20 gadus vecs, lai atcerētos sezonas kas bija pirms 10 gadiem. Personīgi es jau no 8 gadu vecuma sākot ar PK un tālāk jau ar EPL un Latvijas izlasi regulāri sekoju līdzi Futbolam.
, 2017-10-16 00:04, pirms 7 gadiem
Kecbaj,nomierinies,es tev piekriti un saprotu ko tu gribi teikt. Belo aka Robis un damarcus premjerligu skata(nevis seko,jeb skatas tikai shity spelea) kops 2010 varbut 2011 gada. Nav ko tur tupiem kaut ko pieradit,isti futbola lietprateji zina kas ir kas ,dzivojot UK ilgu laiku eamu sastapies ar United heiteriem pat skoti mani draugi heito,daudzi fano,bet tas tik viniem lai pavilkt uz zoba. Reali cilveki kuri seko EPL tie zina ka sosezon tituls bus Mancestera,Glory Glory Man United!
, 2017-10-16 11:39, pirms 7 gadiem
Īsa atmiņa tiem šitī faniem, pagājušajā sezonā arī šitī visus iznīcināja....un pie kā tas noveda? Cik trofejas ieguva šitī un liv komandas, ar savi "skatāmo" futbolu?
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.