Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Grīlišs paliek ''Aston Villa'', Miliks tuvojas ''AS Roma''

Grīlišs paliek ''Aston Villa'', Miliks tuvojas ''AS Roma''
Džeks Grīlišs. Foto: Pool/AFP/Scanpix

Šodien Anglijas Premjerlīgas klubs ''Aston Villa'' oficiāli paziņojis par līguma noslēgšanu līdz 2025.gadam ar tās līderi Džeku Grīlišu, par kuru starpsezonā interesējās vairāki līgas grandi. Tikmēr līdzšinējais Itālijas A sērijas ''Napoli'' uzbrucējs Arkadiušs Miliks tuvojas ''AS Roma'', ziņo mediji.

2019./2020.gada sezonā 24 gadus vecais angļu pussargs Džeks Grīlišs ''Aston Villa'' sastāvā laukumā izgāja 36 spēlēs un guva astoņus vārtus, palīdzot vienībai nosargāt vietu Premjerlīgā. Starpsezonā par pussargu lielu interesi izrādīja ''Manchester United'' un Londonas ''Arsenal'', taču šodien komanda oficiāli paziņojusi par jauna līguma noslēgšanu līdz 2025.gadam. Pēc līguma parakstīšanas Grīlišs pauda prieku: ''Esmu saviļņots par jaunas vienošanās panākšanu. Šis ir mans klubs, manas mājas un esmu priecīgs šeit būt. Kluba īpašnieki skaidra norādīja par savām ambīcijām nākotnē un vēlos būt daļa no šī komandas nākotnes.''

Tikmēr ''AS Roma'' un ''Napoli'' šobrīd ir tuvu, lai vienotos par ''Napoli'' poļu uzbrucēja Arkadiuša Milika pārcelšanos uz Romu, pēc kā ''AS Roma'' plāno pārdot bosniešu uzbrucēju Edinu Džeko uz Turīnas ''Juventus''. 26 gadus vecais Miliks iepriekšējā sezonā guva 13 vārtus A sērijā un trīs vārtus UEFA Čempionu līgā, starpsezonā par prioritāti izvirzot pievienošanos Turīnas klubam. Jaunajam ''Juventus'' galvenajam trenerim Andrea Pirlo prioritāte ir iegūt Edinu Džeko. ''AS Roma'' transfēra summa par Miliku tiek lēsta 25 miljonu eiro vērtībā - 3 miljoni eiro par īri, 15 miljoni kā obligāta izpirkuma maksa sezonas beigās un 7 miljoni eiro nopelnītos bonusos. ''AS Roma'' piedāvājusi piecu gadu līgumu par 4.5 miljoniem eiro sezonā.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/transfer-...
https://www.football-italia.net/158...


Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.