Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gindoans atgriežas laukumā, "City" pārbaudes spēlē zaudē "La Liga" debitantei

Rolands Eliņš

Gindoans atgriežas laukumā, "City" pārbaudes spēlē zaudē "La Liga" debitantei
Ilkajs Gindoans
Foto: Mancity.com

Anglijas futbola klubs Mančestras “City” aizvadījis pārbaudes spēli Spānijā, ar 0:1 zaudējot “La Liga” topošajai debitantei “Girona”.

Neskatoties uz to, ka Premjerlīgas sezona Anglijā jau sākusies un ka pēc sešām dienām savā laukumā Mančestras “City” uzņems “Everton”, Pepa Gvardiola vadītā komanda bija devusies uz Spāniju, kur aizvadīja pārbaudes spēli pret “Girona”. Klubs šo pārbaudi dēvēja par Gvardiolas pēdējo iespēju nopietni pārbaudīt savu sastāvu un veikt pēdējos izmēģinājumus, taču britu mediji vēsta, ka pārbaudes mača sarunāšanā liela nozīme bijusi “Girona” tiešajai saiknei ar Gvardiolu, proti, klubs pieder viņa brālim Perem. Tāpat tiek baumots, ka “City” īpašnieki vēlas izvērsties arī Spānijā un ieguldīt šajā klubā līdzekļus, iegūstot vietu, kur droši izīrēt savus jaunos spēlētājus.

Un “Girona” šovakar parādīja, ka tā varētu nebūt nemaz tik slikta ideja, jo viesi no Mančestras tika apspēlēti ar 1:0. “City” gan nespēlēja savā visspēcīgākajā sastāvā, rezervē atstājot, piemēram, Serhio Agvero, Kevinu de Breini, Fernandinju un Vensānu Kompanī, taču sākumsastāvā netrūka spēcīgu futbolistu ar Rahīmu Stērlingu, Jaju Turē un Danilu priekšgalā.

“Girona” mača vienīgos vārtus guva 14. minūtē, kad izcēlās spāņu pussargs Portu. Viņš līdz šim Spānijas augstākajā līgā aizvadījis tikai maču, pirms trim gadiem “Valencia” sastāvā, bet šodien guva uzvaras vārtus.

Neskatoties uz zaudējumu, “City” šajā spēlē piedzīvoja arī ļoti pozitīvu brīdi. 71. minūtē uz maiņu devās Vācijas izlases spēlētājs Ilkajs Gindoans, kurš līdz ar to atgriezās laukumā pēc smagas ceļgala traumas pagājušā gada decembrī. “City” sastāvā toties joprojām nebija šovasar no “Monaco” iegūtā Benžamina Mendī.

“Girona” kluba pastāvēšanas 77 gados līdz šim vēl ne reizi nav spēlējusi “La LIga”, taču šosezon tas mainīsies, jo komanda izcīnījusi vietu augstākajā divīzijā. Šī komanda iepriekšējās tūkstošgades izskaņā pāris sezonas aizvadīja pat reģionālajos turnīros, bet vēl pirms desmit gadiem bija Spānijas trešajā līgā.

  +2 [+] [-]

, 2017-08-15 22:28, pirms 7 gadiem
Gindoans? ))

  +2 [+] [-]

, 2017-08-15 22:33, pirms 7 gadiem
Reku dzeks ir Gindoans
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-08-15 23:24, pirms 7 gadiem
Kompāni, de Breine, Gindioans, drausmas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-08-16 00:13, pirms 7 gadiem
Arturio a.k.a belo tika nogerets

     [+] [-]

, 2017-08-16 00:23, pirms 7 gadiem
"Tāpat tiek baumots, ka “City” īpašnieki vēlas izvērsties arī Spānijā un ieguldīt šajā klubā līdzekļus, iegūstot vietu, kur droši izīrēt savus jaunos spēlētājus."

Girona un City sadarbība jau ilgst veselu gadu, bet SC tikai tagad sāk runāt par abu klubu iespējamo sadarbību.
City uz Girona jau pirms gada noūtīja Mari un Mafeo, šogad uz Girona īrē devušies Mafeo, Garsija, Moreno un Luizs

Tāpat City ir sadarbība ar Holandes Breda, kur īrē atrodas Ambrouzs, Fernandes, Meri, Horsfīlds un Angelino. Pirms gada tika izīrēti Smits-Brauns un Beikers

     [+] [-]

, 2017-08-16 06:30, pirms 7 gadiem
Labi, ok, to otro g vēl varētu nerakstīt, ņemot par piemēru izrunu, bet tad nav jāraksta otrais i , bet gan u, ievērojot konsekvenci. Būtu jāatveido - Gundoans.

     [+] [-]

, 2017-08-16 09:31, pirms 7 gadiem
Girona jau gandrīz faktiski pieder City futbola grupai.

     [+] [-]

, 2017-08-16 10:22, pirms 7 gadiem
Lukstins88 rakstīja: Girona un City sadarbība jau ilgst veselu gadu, bet SC tikai tagad sāk runāt par abu klubu iespējamo sadarbību.
City uz Girona jau pirms gada noūtīja Mari un Mafeo, šogad uz Girona īrē devušies Mafeo, Garsija, Moreno un Luizs
arī Koyode (nigēriešu uzbrucējs tikko nopirka no Austria Wien)

  +2 [+] [-]

, 2017-08-16 13:46, pirms 7 gadiem
Belo31, nabags Tu ar saviem City - kad "labākais" klubs uz pasaules pagrūž LaLiga debitantiem, tad ne vārda par spēli, bet piesienies uzvārdiem.. 😂

City vienmēr būs tikai otrais klubs Mančestrā un nekad nebūs pasaules TOP komanda

     [+] [-]

, 2017-08-16 15:43, pirms 7 gadiem
Pareizi ir Gundogans nevis Gindoans

     [+] [-]

, 2017-08-16 16:26, pirms 7 gadiem
eddybear rakstīja: Belo31, nabags Tu ar saviem City - kad "labākais" klubs uz pasaules pagrūž LaLiga debitantiem, tad ne vārda par spēli, bet piesienies uzvārdiem.. 😂

City vienmēr būs tikai otrais klubs Mančestrā un nekad nebūs pasaules TOP komanda
vaine