Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Moizs: "Grūti noticēt, ka kalendāra izloze bija nejauša"

Moizs: "Grūti noticēt, ka kalendāra izloze bija nejauša"
Deivids Moizs ar savu pirmo trofeju ("Community Shield") "Manchester United" galvenā trenera amatā
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempionu "Manchester United" galvenais treneris Deivids Moizs pirms gaidāmā sezonas sākuma izteicies, ka viņam ir grūti noticēt tādam kalendāra izlozes iznākumam, kāds ir piemeklējis Anglijas čempionus.

Titulētais "Manchester United" jauno Premjerlīgas sezonu sāks ar izbraukuma spēli pret "Swansea", kas pats par sevi nebūtu nekas ārkārtējs, tomēr sezonas sākums – pirmie pieci mači čempioniem paredzēti diezgan grūti. Pēc "Swansea" Mančestras klubs uzņems Londonas "Chelsea", savukārt pēc tam sekos viesošanās pie "Liverpool" un principiālais duelis ar vicečempioniem "Manchester City".

Jaunais Anglijas čempionu galvenais treneris Deivids Moizs (oficiāli stājās amatā 1.jūlijā) izrādīja šaubas par Premjerlīgas kalendāra izlozes patiesumu: "Grūti noticēt, ka izlozes bumbiņas tika izvilktas tieši tādā secībā". Vēl iepriekš skots izteicās: "Šis būs grūtākais "Manchester United" starts pēdējo 20 gadu laikā. Cerams, ka spēļu kalendāru ne jau tāpēc tādu izveidoja, ka mēs diezgan pārliecinoši uzvarējām iepriekšējā sezonā"

Premjerlīgas pārstāvji gan izteikušies, ka kalendāra izlozei ir raksturīgs nejaušības princips un ka netiek pieļauta iejaukšanās. Pats Moizs iepriekš esot piekritis izlozes norisei.

Gaidāmā Anglijas Premjerlīgas sezona sāksies jau šajā sestdienā, 17.augustā, kad tiks aizvadītas septiņas spēles, tostarp savu čempiona titula aizstāvēšanu sāks "Manchester United".

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-08-15 17:59, pirms 11 gadiem
jau sāk tagad attaisnoties?
ja godīgi tad daudz labak šitāds grafiks nevis pēc tam ka sāksies ČL!
, 2013-08-15 18:08, pirms 11 gadiem
LFC pirmās 5 spēles 2012/2013 sezonā:
West Brom
Manchester City
Arsenal
Sunderland
Manchester United

Neatceros, ka BR kaut ko būtu pīkstējis par sazvērestībām.
, 2013-08-15 18:11, pirms 11 gadiem
Runā tā itkā ja būtu savadāks kalendārs, tad pret šīm komandām nevajadzētu spēlēt...
, 2013-08-15 18:11, pirms 11 gadiem
Nemīz vecais, sistēma tak ir atstrādāta jau gadiem! Tikko MU sāks iet sūdīgi, vecais onka Fērgijs ķers klausuli un zvanīs uz FA. Kas notiks tālāk visiem jau sen zināms: pendeļi par bīstamu spēli centra apļa tuvumā; ieskaitīti goli no trīs metru aizmugures un protams kompensācijas laiks 15.min apjomā.
, 2013-08-15 19:06, pirms 11 gadiem
Liverpool jau jebkurš pretinieks skaitās stiprs tādēļ arī nečīkst...
, 2013-08-15 19:52, pirms 11 gadiem
Vispār es nemaz nebrīnītos, ja tie būtu "stellēti zābaki".
Čempioni, jauns treneris, kādēļ gan lai neuztaisītu superintrigu.

Bet, protams, tās visas tādas sazvērestības teorijas.
Īpatnējāk liktos tad, ja būtu piemēram: viesos pret Chelsea, mājās pret MCity, viesos pret Liverpool, mājās pret Cardiff un viesos pret Arsenal (respektīvi - visas pirmās izbraukuma spēles pret visiem varenajiem + derbijs pret City). Tad gan varētu apzvērēt ka tā nu gan nevar iekrist.
, 2013-08-15 20:03, pirms 11 gadiem
Moizs pagaidām priecē, vēl nav sapratis, kur nokļuvis. Runājot par grafiku, jebkura komanda spēlē 2 spēles pret jebkuru citu. Ja MU ir sliktāks grafiks sākumā, nozīmē, ka būs labāks boxing days vai sezonas beigās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-08-15 20:47, pirms 11 gadiem
Mojess: ""Grūti noticēt, ka mana uzvārda izkropļošana Sportacentrā ir nejauša"
, 2013-08-15 20:54, pirms 11 gadiem
nav ko Moiz mīzt kedās...visiem sezonas sākums un nebūt neviens no minētājiem pretiniekiem nav optimālajā formā...tā kā ..... un te dažs labs, kas jau vienu otru kronē par jauno čempionu,un citam jau virkni zāģu paredz ,ka neiekāp savā sūdā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-08-15 22:58, pirms 11 gadiem
Cerams, ka Gulbjiem sanāks līdzīgs starts, kā pagājušsezon! Vajag arī MU ar garu degunu atstāt
, 2013-08-16 00:33, pirms 11 gadiem
Kurš mani nobanoja b** ? rakstīja: Var redzēt. SAFa mantinieks. Piekrītu Septembrim. Mūizs joprojām nesaprot kur viņš ir nokļuvis, un dzīvo septītajās debesīs. Rūnijs vēlas aizbēgt, centrā ir pilnīgs haoss, ar jauno Kleverliju un Kariku priekšgalā Aizsardzībā psihais večuks Verdinands un Līkais Deguntiņš, kurš lielāko daļu sezonas atkal ārstēs traumas vai vnk nebūs formā, un Smōōlingu pat nav jēgas lieminēt Flops ar lielo F

Pirmās piecas spēles Mufoniem varētu būt tādas - D,L,D,L
Kādi pasi Kleverlijs vakar Volkotam iedeva... konfekte

Esmu manījis, ka tu tākā Chelsea atbalsti. Jauki
Bet tās stulbības, ko tu vari par daudziem MU spēlētājiem rakstīt, atvaino, bet ir kaut kāds marasms

Psihais večuks Ferdinands... nu klausies, tad es sāku saprast, ja šito izlasot kāds uzraksta kaut ko reti stulbu un jēlu par, piemēram, Teriju
, 2013-08-16 09:37, pirms 11 gadiem
Nu takš, intrigu jau vajag uzsist pirms sezonas. Man jau kā MU atbalstītājam mazliet satrauc kādas spēles būs pret grandiem, jo ja paskatās Moiza spēles pie Everton, galīgi izskatās čābīgi...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-08-16 16:26, pirms 11 gadiem
Sezonas sākums būs grūts, bet nu, ja arī nāksies zaudēt punktus kādā mačā uz noguruma fona, pavisam mierīgi taču varēs pēcāk atpelnīt pret vājākiem pretiniekiem. Sezona viennozīmīgi jāsāk ar uzvaru!
Džeimijs Vārdijs. Foto: AP/Scanpix
3

Premjerlīga par finansiālajiem pārkāpumiem izvirza apsūdzību arī izkritušajai Lesterai

Anglijas Premjerlīga izvirzījusi apsūdzības "Leicester City", kas pēc pagājušās sezonas izkrita uz pēc spēka otro līgu. Apsūdzībās norādīts, ka iepriekšējo trīs sezonu zaudējumi pārsnieguši pieļaujamo normu.
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.
Foto: EPA/Scanpix
9

''United'' divas reizes atspēlējas un trillerī izslēdz ''Liverpool'' no FA kausa

Šodien FA kausa izcīņā noskaidrojās atlikušās divas pusfinālistes. Londonas ''Chelsea'', gūstot divus vārtus otrā puslaika kompensācijas laikā, ar 4:2 pārspēja ''Leicester'', bet Mančestras ''United'' divas reizes atspēlējās, otrajā pagarinājumā guva divus vārtus un septiņu vārtu mačā ar 4:3 pārspēja principiālo sāncensi ''Liverpool''.