Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" būtu jāmaksā 4,5 miljonu kompensācija, ja par treneri kļūtu Lampards

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Chelsea" būtu jāmaksā 4,5 miljonu kompensācija, ja par treneri kļūtu Lampards
Frenks Lampards. Foto: PA Wire/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas "Chelsea" palicis bez galvenā trenera, jo Maurīcio Sarri nolēmis atgriezties dzimtenē. Par galveno favorītu uz vakanto pozīciju tiek uzskatīts Frenks Lampards. Lai iegūtu viņu, "Chelsea" kompensācijā būtu jāmaksā 4,5 miljoni eiro.

Sarri, kurš iepriekš bija aizvedis "Napoli" līdz Itālijas čempionāta otrajai vietai, pirmo un vienīgo sezonu pie "Chelsea" stūres pabeidza ar Premjerlīgas trešo pozīciju un uzvaru UEFA Eiropas līgā, kas viņam kļuva par pirmo trofeju trenera karjerā. Tomēr Sarri neslēpa, ka nespēj sastrādāties ar Londonas kluba vadību un ka ilgojas pēc mājām, tāpēc pēc sezonas pameta vienību.

Paredzams, ka jau tuvākajā laikā par viņa pievienošanos oficiāli paziņos Turīnas "Juventus", kam kompensācijā nācies samaksāt 5,6 miljonus eiro. Iespējams, ka "Chelsea" lielāko daļu no iegūtās summas samaksās "Derby", kuras galvenais treneris ir Lampards. Tieši viņš tiek uzskatīts par galveno favorītu uz "Chelsea" galvenā trenera amatu.

Lai iegūtu Lamparda pakalpojumus, "Chelsea" būtu jāsamaksā 4,5 miljonus eiro liela kompensācija. Spēlētāja karjeras laikā pussargs Londonas komandā pavadīja 13 sezonas, kuru laikā izcīnīja 11 trofejas un kļuva par neapšaubāmu fanu mīluli un kluba leģendu. Kā vēsta BBC, pagaidām "Chelsea" un "Derby" nav kontaktējušās trenera pārpirkšanas sakarā. Lamparda pašreizējā līgumā palikušas vēl divas sezonas.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +1 [+] [-]

, 2019-06-15 13:49, pirms 5 gadiem
Lai gan esmu par Chelsea jau ilgus gadus un Lampards vienmēr bijis mans Top vecis komandā, tomēr negribētu viņu kā galveno šobrīd. Sezona solās būt smaga(Azārs, sankcijas), iespējami slikti rezultāti, bet kā treneris viņš vēl pagalam zaļš, lai vadītu kādu Eiropas top 20 komandu. Pēc pāris gadiem- laipni gaidīts mājās!