Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Skolari: "Nauda ir viens no iemesliem"

Skolari: "Nauda ir viens no iemesliem"
Luišs Felipe Skolari
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba Londonas "Chelsea" galvenais treneris Luišs Felipe Skolari atzinis, ka ir bijuši vairāki iemesli, pieņemot londoniešu piedāvājumu, no kuriem viens bijis nauda.

Skolari atzina, ka lielu lomu nospēlējusi arī nauda: "Jā, tā ir viens no iemesliem. Bet šis lēmums netika pieņemts tikai tāpēc, ka Portugāles Futbola federācija nevarētu maksāt attiecīgas naudas summas. Man ir jau 59 gadi, un es nevēlos strādāt līdz 70. Vēlos aiziet no futbola pēc kādiem četriem pieciem gadiem. Nauda bija iemesls, bet ne vienīgais."

"Es uzskatu, ka esmu labs treneris, relatīvi labs," sevi novērtēja Skolari, kura vadībā Brazīlija 2002. gadā izcīnīja Pasaules kausu, bet Portugāle divus gadus vēlāk kļuva par Eiropas vicečempioniem. "Rezultāti runā paši par sevi. Man ir savi vājie punkti, bet nevaru nosaukt savus plusus un mīnusus. To labāk jautāt spēlētājiem, kurus esmu trenējis."

"Esmu trenējis klubu komandas 20 gadu, tāpēc zinu visu par to, kā tas notiek," atzīst treneris. "Strādājot ar spēlētājiem, es runāju angļu, portugāļu, vācu un itāļu valodās, jo futbols - tā ir viena valoda. Jebkurā vietā pasaulē jūtos ērti, jo man allaž ir labas attiecības ar tiem cilvēkiem, kuri ir man apkārt."

Prasīts komentēt sava stingrās disciplīnas trenera reputāciju, Skolari atjoko: "To jums jāprasa manai sievai. Viņa to zinās vislabāk. Esmu tāds, kādu mani redzat - man patīk spēlēt, jokot, man patīk laba atmosfēra. Taču neesmu tāds, kuram patiktu ballēties, esmu kautrīgs. Esmu ar "Chelsea" ar sirdi un dvēseli, pilnībā gatavs būt ar komandu no sākuma līdz beigām, un ceru, ka varam tikt līdz vēl vienam [Čempionu līgas] finālam."

Izmantotie resursi:
bbc.com


, 2008-06-15 08:14, pirms 16 gadiem
Skolari rullē.
, 2008-06-15 08:43, pirms 16 gadiem
Ar pirmo jūliju sāksies jauna ēra Anglijas futbolā!
, 2008-06-15 09:00, pirms 16 gadiem
Jocīgs virsraksts. Ņemot vērā, ka visu profesiju pārstāvji strādā galvenokārt naudas dēļ, neredzu izcilu jēgu šajā apgalvojumā. Ja nu vienīgi autoram gribējās dzeltenīgi pārfrāzēt, ka uz Chelsea iet tikai naudas dēļ...
, 2008-06-15 09:25, pirms 16 gadiem
Skolāri, manuprāt jūt, ka viņam vajag pārmaiņas..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-06-15 10:46, pirms 16 gadiem
Skolari uz Metalurgu!

bet tev uz skolu jaiet !!!!!!!!
, 2008-06-15 11:21, pirms 16 gadiem
Nu šā trenera dēļ man Chelsea vairs neriebsies tik ļoti.
, 2008-06-15 11:33, pirms 16 gadiem
Galvenais iemesls ir tas, kas tadam trenerim pietrukst tieši UCL Kauss, tad viņa trenera vesture bus ļoti spilgta! Nu nauda pats par sevim!
, 2008-06-15 12:04, pirms 16 gadiem
yuka rakstīja: Nu šā trenera dēļ man Chelsea vairs neriebsies tik ļoti.



Man Čelski patika ar Mauriņo, un tagad ar Skolārī... kas tas pa trenneri(Grants) kurš ir iecelts amatā bet vēl jānokārto trennera licenze, un daudz neko nerubī...

Čelski man patiks tagad arī vēl vairāk!!!
, 2008-06-15 12:14, pirms 16 gadiem
Redzēsim, redzēsim Chelsija ar Abramoviča naudu + Skolari varētu būt nopietns spēks, taču ceru ka nebūs kā bija ar Mauriņjo !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: kangarz
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-06-15 13:43, pirms 16 gadiem
Manliekas pietiks jeelie joki pa kaada speletaja/trenera parieshanu uz kaadu no Latvijas klubiem,paliek jau nesmiekliigi
, 2008-06-15 13:45, pirms 16 gadiem
mucho rakstīja: Man tiešām žēl, ka Chelsea dabūja Skolari.
Labāk būtu kautkādu nākamo ākstu - žīdu izrāvuši.
Bet anyway - manuprāt, lai cik izcils nav Skolari, ar Seru Alexu viņam nav ko sacensties.


Pilnibaa piekriitu un diezvai,ka chelsiju paglaabs kaads treneris....
, 2008-06-15 13:46, pirms 16 gadiem
Ar Skolari Chelsea varētu kļūt diezgan neskatāma komanda, jo Skolari atzīst tehnisku, bet arī netīru, negodīgu un provocējošu futbolu. Ne pa velti - viņš ir ļoti karstasinīgs.
, 2008-06-15 14:07, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Ar Skolari Chelsea varētu kļūt diezgan neskatāma komanda, jo Skolari atzīst tehnisku, bet arī netīru, negodīgu un provocējošu futbolu. Ne pa velti - viņš ir ļoti karstasinīgs.


Tu pats saproti ko runā?!? Vēl pasaki ka Portugāle Skolarī vadībā nespēlē skaistu futbolu??? Ne viņi aizsardzībā sēž, ne viņi centrējumus bez jēgas taisa.

un paskaidro Mixes, ko tu domā ar negodīgu futbolu???
, 2008-06-15 14:46, pirms 16 gadiem
davix rakstīja: Tu pats saproti ko runā?!? Vēl pasaki ka Portugāle Skolarī vadībā nespēlē skaistu futbolu??? Ne viņi aizsardzībā sēž, ne viņi centrējumus bez jēgas taisa.

un paskaidro Mixes, ko tu domā ar negodīgu futbolu???

Man pašam tāds futbols nepatīk, kurā ir skaistas izspēles, bet visu sabojā simulācijas, teātris, provokācijas un citi nesmukumi. Visas komandas, kuras ir vadījis Skolari, ir izcēlušās ar šādām negācijām. Paša Skolari uzvedība arī ir tālu no apmierinošas. Visvairāk man reibjas viņa pārspīlētās reakcijas uz tiesneša lēmumiem, pat, ja spēlētājs ir pamatīgi nosimulējis un soda nemaz nav bijis. Viņš ir arī no tiem, kas ir iedomīgi un nemāk zaudēt ar cieņu, vienmēr sataisa brēku. Nesaku, ka viņš ir slikts treneris, bet nav izcils un katrā ziņā tādi kā viņš man ļoti nepatīk.
, 2008-06-15 22:13, pirms 16 gadiem
laikam man jaamaina bilde buus, jo pret skolari nekas nas pretii, un sezonas beigaas vinsh turees kaadu kausu
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
3

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
3

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.
Koventri komandas futbolistu un līdzjutēju prieki Vemblija stadionā. Foto: Geraint Nicholas/PPAUK/Imago Images/Scanpix
4

Koventri pamatlaika beigās izlien no 0:3, "United" ar milzu izbīli sasniedz finālu

Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņas finālā 25. maijā būs Mančestras lielklubu kauja, sarkanajiem velniem šovakar pamatlaika pēdējā pusstundā pamanoties izsēt triju vārtu pārsvaru, papildlaikā ielaižot, taču pretinieku sitienam netiekot ieskaitītam un ar 3:3, 4:2 11 metru sitienu sērijā pieveicot "Championship" līgas komandu "Coventry".