Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Skoulzs paliek "United" vēl vienu gadu

Skoulzs paliek "United" vēl vienu gadu
Pols Skoulzs
Foto: AFP/Scanpix

Viens no labākajiem Anglijas Premjerlīgas spēlētājiem aizvadītajā sezonā Pols Skoulzs pagarinājis līgumu uz vienu sezonu ar vicečempioni "Manchester United", kuras sastāvā atgriezās šī gada janvārī - pēc tam, kad bija jau paziņojis par karjeras beigšanu.

Pēc iepriekšējās sezonas Skoulzs pēc 676 spēlēm Mančestras komandas rindās paziņoja par profesionāla futbolista karjeras beigšanu, taču nedēļu pēc Jaungada pussargs pavēstīja par atgriešanos. Šosezon veterāns piedalījās 21 mačā, 14 no tiem dodoties laukumā starta sastāvā un gūstot četrus vārtus.

Skoulzs visu karjeru pavadījis "Manchester United" rindās. 1988. gadā 14 gadu vecumā pussargs sāka trenēties kluba jauniešu komandās, bet debiju pirmajā komandā piedzīvoja 1994. gadā.

"Esmu sajūsmā. Viņš zināja, ka pieļāvis kļūdu [priekšlaikus beidzot karjeru]," sacīja komandas galvenais treneris sers Alekss Fergusons. "Viņš saprot, ka 25 līdz 30 spēles sezonā var nospēlēt augstā kvalitātē. Domāju, šī būs Pola pēdējā sezona. Pazīstam viņu ļoti labi un mācēsim viņu izmantot."

37 gadus vecais Skoulzs, neraugoties vien uz pussezonas aizvadīšanu, tika iebalsots par trešo labāko Premjerlīgas futbolistu, aiz "Arsenal" uzbrucēja Robina van Pērsija un komandas biedra Veina Rūnija. Tāpat Skoulzs apsverot iespēju atgriezties izlasē. Skoulzs Angliju pārstāvējis 1998. un 2002. gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīros, ka arī 2000. un 2004. gada Eiropas čempionātos.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-05-15 12:43, pirms 12 gadiem
wilshirs diez vai spēlēs, ņemot vērā izlaisto sezonu traumas dēļ!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: micers9
, 2012-05-15 16:27, pirms 12 gadiem
Bez futbola dzīvot nevar
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-05-15 20:21, pirms 12 gadiem
Glābšanas salmiņš. Bez Skoulza šosezon "United" būtu "beksaidā".
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
2

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
3

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.
Koventri komandas futbolistu un līdzjutēju prieki Vemblija stadionā. Foto: Geraint Nicholas/PPAUK/Imago Images/Scanpix
4

Koventri pamatlaika beigās izlien no 0:3, "United" ar milzu izbīli sasniedz finālu

Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņas finālā 25. maijā būs Mančestras lielklubu kauja, sarkanajiem velniem šovakar pamatlaika pēdējā pusstundā pamanoties izsēt triju vārtu pārsvaru, papildlaikā ielaižot, taču pretinieku sitienam netiekot ieskaitītam un ar 3:3, 4:2 11 metru sitienu sērijā pieveicot "Championship" līgas komandu "Coventry".