Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ovens noraida ziņas par aiziešanu no futbola

Ovens noraida ziņas par aiziešanu no futbola
Maikls Ovens (no kreisās)
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas kluba ''Newcastle'' uzbrucējs Maikls Ovens ir noliedzis ziņas par to, ka pēc šīs sezonas futbolists varētu beigt savu sportista karjeru. Pēc šīs sezonas Ovenam beidzas līgums ar ''Newcastle'' un pagaidām nav zināms, kur Ovens varētu spēlēt turpmāk.

Maikls Ovens ''Newcastle'' labā nav guvis vārtus jau kopš janvāra un šodien Anglijas medijos parādījās ziņas par to, ka pēc šīs sezonas futbolists varētu beigt savu karjeru. ''Newcastle'' galvenais treneris Alans Šīrers atzina, ka viņš nezinot, vai Ovens palikšot Ņūkaslā arī nākamsezon. Kā zināms, tad pēc šīs sezonas futbolista kontrakts ar klubu beidzas.

Maikla Ovena pārstāvošā menedžmenta kompānija ''Wasserman Media Group'' šodien izplatīja ziņojumu, kur pilnībā noliedza ziņas par izskanējušo informāciju: ''Jebkādas spekulācijas par to, ka Maikls Ovens pēc šīs sezonas beigām varētu aiziet no futbola ir nepatiesas. Ovens joprojām tic savai futbolista karjerai un pilnībā noliedz šādas ziņas. Pie tam, futbolists ir nolīdzis juristu un viņš, iespējams, vērsīsies pret šīs publikācijas autoriem par nepatiesu ziņu sniegšanu.''

''Newcastle'' galvenais treneris Alans Šīrers atzina, ka futbolistam vēl ir visas cerības nostiprināties kādā Anglijas Premjerlīgas klubā: ''Ja arī Ovens nepaliks turpmāk ''Newcastle'', domāju, ka viņš varētu veiksmīgi iekļauties kādā Anglijas klubā. Šobrīd viņam galvenais ir atkal sākt gūt vārtus, jo tas ir katra uzbrucēja galvenais uzdevums.''

Izmantotie resursi:
news.yahoo.com

  +3 [+] [-]

, 2009-05-15 18:20, pirms 15 gadiem
tas priece!
7 gadus jau ir man milakais speletajs!

  +7 [+] [-]

, 2009-05-15 18:30, pirms 15 gadiem
Owens ir lielisks uzbrucējs, prot iesist lieliskus golus, BET diemžēl prot arī dabūt traumas.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-15 19:26, pirms 15 gadiem
Aiziešana uz Real Madrid viņam nobeidza karjeru, jo netika pie spēlēšanas. Plus pēc tam trauma..un vēl viena, un vēl viena. Ehh, žēl, ka tādi sportisti noveco, kaut arī viņš manās acīs vienmēr paliks "Zelta puisēns".

  -2 [+] [-]

, 2009-05-15 19:34, pirms 15 gadiem
tas būtu absurds... Ouvens ir viens no labākajiem spēlētājiem darbībā. ceru, ka spēlēs cik vien iespējams.

     [+] [-]

, 2009-05-15 19:47, pirms 15 gadiem
...13th...man šķiet viņam uz Reālu nemaz nevajadzēja iet- būtu palicis Poolē būtu vēl ilgi pasaules klases futbolists. Par traumām protams nav iespējams pateikt, bet tīri sportiski īstā vieta viņam bija Liverpūlē.

  -2 [+] [-]

, 2009-05-15 20:06, pirms 15 gadiem
Diemžēl tā līdz galam nerealizējās. Kādreiz bija labākais pasaulē savā ampluā. Viennozīmīgi. Bet ne visai ilgu laiku diemžēl.

Un, protams, pāriešana uz to nožēlojamo zvaigžņu kapsētu (Real Madrid, senjoritas) arī darīja savu...

  -1 [+] [-]

, 2009-05-15 20:13, pirms 15 gadiem
labdien rakstīja: Diemžēl tā līdz galam nerealizējās. Kādreiz bija labākais pasaulē savā ampluā. Viennozīmīgi. Bet ne visai ilgu laiku diemžēl.

Un, protams, pāriešana uz to nožēlojamo zvaigžņu kapsētu (Real Madrid, senjoritas) arī darīja savu...
Jā, daudzi futbolisti sabojāja sev karjeru Realā, Mailks ir viens no tiem. Reals dažkārt pērk futbolistus pat nedomājot kur tos varētu pielietot, tapēc viņiem nākas sildīt rezervistu soliņu.

  -1 [+] [-]

, 2009-05-15 20:16, pirms 15 gadiem
Danila12345 rakstīja: Reals dažkārt pērk futbolistus pat nedomājot kur tos varētu pielietot
Bieži vien šķiet, ka tieši tāda arī ir šī savādā kluba politika.

  -3 [+] [-]

, 2009-05-15 20:22, pirms 15 gadiem
Ouvens varētu palīdzēt City , tāda pieredze būtu neatsverama!

  +1 [+] [-]

, 2009-05-15 20:30, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Ouvens varētu palīdzēt City , tāda pieredze būtu neatsverama!
Ej bekot ar savu city!

  +1 [+] [-]

, 2009-05-15 20:32, pirms 15 gadiem
labdien rakstīja: Bieži vien šķiet, ka tieši tāda arī ir šī savādā kluba politika.
Prieks, ka vismaz Tevez nesaslima ar to zvaigžņu slimību un viņam pietika prāta nepieņemt Real piedāvājumu.

  +3 [+] [-]

, 2009-05-15 20:57, pirms 15 gadiem
beidzat nomelnot Real. viņš pārgāja uz turieni, neviens viņu nespieda pirmkārt. otrkārt, viss bija atkarīgs tikai no viņa, vai viņš tiks komandā vai nē. neviens neliks sastāvā spēlētāju, kas neprot sist golus, kad komandā ir tādi uzbrucēji kā Rauls un Ronaldo. pff. un treškārt, traumas nevis Real viņu noraka.
Van Nistelroju arī daudzi noraka, kad viņš aizgāja uz Real, bet kā viņš tur spēlēja? un vēl spēlēs. ideāli.

     [+] [-]

, 2009-05-15 21:04, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: beidzat nomelnot Real. viņš pārgāja uz turieni, neviens viņu nespieda pirmkārt. otrkārt, viss bija atkarīgs tikai no viņa, vai viņš tiks komandā vai nē. neviens neliks sastāvā spēlētāju, kas neprot sist golus, kad komandā ir tādi uzbrucēji kā Rauls un Ronaldo. pff. un treškārt, traumas nevis Real viņu noraka.
Van Nistelroju arī daudzi noraka, kad viņš aizgāja uz Real, bet kā viņš tur spēlēja? un vēl spēlēs. ideāli.
Neviens necenšas nomelnot Real, vienkārši dažkārt viņu pirkumi ir diezgan jocīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-05-15 23:41, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: tas būtu absurds... Ouvens ir viens no labākajiem spēlētājiem darbībā. ceru, ka spēlēs cik vien iespējams.
Ko tu esi sapīpējies? Viens no labākajiem? Tas čalis ir gatavs, savas karjeras norietā. To, ka nav iesitis nevienu golu no janvāra, tev neko neizsaka par viņa pašreizējām spējām?

     [+] [-]

, 2009-05-15 23:58, pirms 15 gadiem
Mixes rakstīja: Ko tu esi sapīpējies? Viens no labākajiem? Tas čalis ir gatavs, savas karjeras norietā. To, ka nav iesitis nevienu golu no janvāra, tev neko neizsaka par viņa pašreizējām spējām?
varbut vinam bija trauma foul !!!!..Owens vispar ir un buss vien no labakajiem uzbrucejiem butu redzejis ka vins jauniba plosijas ...... nebutu traumas butu 2 reiz labaks neka tagad

  +1 [+] [-]

, 2009-05-16 00:26, pirms 15 gadiem
Owen Lee Hargreaves rakstīja: varbut vinam bija trauma foul !!!!..Owens vispar ir un buss vien no labakajiem uzbrucejiem butu redzejis ka vins jauniba plosijas ...... nebutu traumas butu 2 reiz labaks neka tagad
Ja tantei būtu riteņi.. bet diemžēl viss ir tā kā ir. Ovens šobrīd nav tas spēlētājs, kas bija kādreiz, kad 18 gados kļuva par jaunāko rezultatīvāko EPL spēlētāju, un arī nekad vairs nebūs.
Ātruma, kas kādreiz bija Ovena lielākais trumpis, viņam vairs nav, tagad ir klāt nākusi tikai pieredze, spēles izpratne. Taču čalis ir sācis biežāk pūdelēt nekā agrāk.
Un pēc visām tām viņa nedienām ar traumām viņam ir ļoti liels risks kādu vecu traumu atsvaidzināt. Ja viņu varētu uzturēt labā fiziskā kondīcijā, tad viņš būtu labs un pieredzējis uzbrucējs, bet tās vecās traumas, baigais risks tomēr. Šosezon to varēja novērot - dažas spēles nospēlē, nedēļu ārā, kaut kāda vecā trauma liek sevi manīt.

  -1 [+] [-]

, 2009-05-16 09:33, pirms 15 gadiem
Diemžēl Owens nespēja izmantot visu savu potenciālu.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-16 10:02, pirms 15 gadiem
Mixes rakstīja: Ko tu esi sapīpējies? Viens no labākajiem? Tas čalis ir gatavs, savas karjeras norietā. To, ka nav iesitis nevienu golu no janvāra, tev neko neizsaka par viņa pašreizējām spējām?
nu es ar to domāju, ka ja viņam ļautu spēlēt tā kā viņš prot, viņš būtu viens no labākajiem. pagaidām viņam ir ļoti daudz šķēršļu. trauma katrā spēlē, uzbrucējam tas ir ļoti nopietni.