Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Ņūkāslas "United" draud uz mūžu diskvalificēt incidentos iesaistītos fanus

Ņūkāslas "United" draud uz mūžu diskvalificēt incidentos iesaistītos fanus
Jaunais "Sunderland" galvenais treneris Paolo Di Kanio līksmo pēc komandas pirmajiem vārtiem
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas futbola klubs Ņūkāslas "United" savā mājaslapā ir ievietojis paziņojumu, kurā draud ar mūža aizliegumu apmeklēt spēles tiem līdzjutējiem, kas pēc zaudējuma derbijā pret "Sunderland" (0:3) iesaistījās incidentos pilsētas centrā.

"Bijām apkaunoti un sašutuši nelielas daļas tā saukto fanu rīcības dēļ, kas vakar pēc spēles tika iesaistīta incidentos Ņūkāslas pilsētas centrā," teikts kluba paziņojumā. "Ņūkāslas "United" sadarbojas ar Nortambrijas policiju un turpinās to darīt, lai noteiktu visas iesaistītās personas. Klubs pielietos stiprākās iespējamās sankcijas pret iesaistītajām personām un visiem vainīgajiem piespriedīs tūlītējas mūža diskvalifikācijas. Šīm nožēlojamām personām nav vietas Ņūkāslas "United", un tās nedrīkst darīt kaunu klubam un lielākajai daļai likumpaklausīgo fanu."

Ņūkāslas "United" derbijā pret "Sunderland" cieta smagu sakāvi (0:3), kas pēc mača pilsētas centrā izraisīja nekārtības. Policijia arestēja 29 cilvēkus, un incidenta dēļ uz neilgu laiku pat tika slēgts metro. "United" galvenais treneris Alans Pardjū bija ļoti neapmierināts ar futbola laukumā redzēto: "Šodien nekas nenotika mūsu labā - nekas. Pirmajā puslaikā nespēlējām labi, un pretinieki guva vārtus, kuros mums vajadzēja darboties labāk. Otrajā puslaikā izskatījāmies labāk un mums bija lieliska izdevība panākt izlīdzinājumu - vārtus vajadzēja ieskaitīt [tika fiksēta aizmugure], un man ir jāsaka, ka tas tiešām bija milzīgs pagrieziena punkts. Zaudējām Timu [Krulu, vārtsargu]. Šī bija viena no tām dienām [kad viss noiet greizi]."

Ņūkāslas "United" pēdējās četrās Premjerlīgas spēlēs ir piedzīvojusi trīs zaudējumus un turnīra tabulā noslīdēja uz 13.pozīciju. "United" kontā 33 spēlēs ir 36 punkti, kas ir tikai par diviem vairāk nekā 17.pozīcijā esošajai "Aston Villa". 18.vietā jeb izkrišanas zonā ar 31 punktu atrodas "Wigan Athletic", taču tai ir divas spēles rezervē. Ņūkāslas klubam vairs nav pat teorētisku izredžu kvalificēties Eirokausiem - Eiropas līgas zona atrodas iespaidīgu 22 punktu attālumā.

Izmantotie resursi:
Newcastle United | Home


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-04-15 18:30, pirms 11 gadiem
Kāpēc nevar konkrēti uzrakstīt, kas un kādas nekārtības izraisīja. No raksta nekas nav skaidrs, ko viņi tādu sastrādāja, lai dsq uz mūžu par to iedotu- mašīnas dedzināja, kāvās ar policiju, dauzīja logus vai Sunderland fanus? ?
, 2013-04-15 20:18, pirms 11 gadiem
ja jau a Newcastle rakstat tad jau varejat ar atrast zinas par milwall ar wigan speles konfliktiem arii!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.