Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Deku sezona, iespējams, beigusies

Deku sezona, iespējams, beigusies
Deku
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba Londonas "Chelsea" pussargam Deku, iespējams, šī sezona jau ir beigusies, pēc tam, kad šodienas spēlē viņš atsvaidzināja paceles cīpslas savainojumu.

Jau ziņojām, ka šodien Anglijas Premjerlīgas spēlē Londonas "Chelsea" savā laukumā ar 1:0 uzvarēja "Manchester City". Uzvaras vārtus skaistā stilā guva Maikls Esjēns. Taču šo uzvaru aizēnoja kāds nepatīkams fakts, jo spēles 40. minūtē laukumu klibojot pameta Deku. Kā vēlāk izrādījās, tad futbolists atsvaidzināja paceles cīpslas savainojumu.

"Pēc nospēlētām 20 vai 25 minūtēm viņam atkal sākās šī problēma, tāpēc viņš atkal nevarēs spēlēt kādu laiku," iesāk Gūss Hidinks. "Ceru, ka Deku atveseļosies ātri, taču, lai atgrieztos laukumā jau šosezon, viņam būs jābūt ļoti labā formā."

Kopumā par aizvadīto spēli Nīderlandes speciālists bija apmierināts, taču atzina, ka viņa komanda varēja gūt vēl pāris vārtus. "Šī bija pelnīta uzvara, bet mums vajadzēja gūt vēl divus vai trīs vārtus. Mums jāuzlabo savas prasmes gūt vārtus."

Izmantotie resursi:
bbc.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-03-16 10:48, pirms 15 gadiem
zjeel Deco.. bet nu jaa.. Chelsea ir ko likt sastaavaa vinja vietaa

  -2 [+] [-]

, 2009-03-16 16:27, pirms 15 gadiem
pff, Deku ir neaizvietojams. lai nu kā, ceru uz ātri atveseļosanos.