Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Maludā: ""Chelsea" neveiksmēs vainojama Vilkinsa aiziešana"

Maludā: ""Chelsea" neveiksmēs vainojama Vilkinsa aiziešana"
Florāns Maludā
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba Londonas "Chelsea" kreisās malas franču pussargs Florāns Maludā pēdējā laika komandas neveiksmēm iemeslu meklē faktā, ka komandu atstāja galvenā trenera Karlo Ančeloti palīgs Rejs Vilkinss.

"Kad viņš aizgāja, valdīja liels sasprindzinājums, jo mēs tam nebijām gatavi," stāsta 30 gadus vecais pussargs. "Rejs bija ļoti tuvs daudziem spēlētājiem." Kopš Vilkinss pameta "Chelsea", komanda septiņās Premjerlīgas spēlēs nav izcīnījusi nevienu uzvaru, sakrājot vien sešus punktus no 21 iespējamā.

Tiesa, Maludā nevēlas attaisnoties par neveiksmēm: "Tas, kas mums un arī līdzjutējiem ir vajadzīgs, nav attaisnojumi par to, kāpēc tā notiek. Mums ir nepieciešams parādīt labu sniegumu, lai pēc tam varam teikt - jā, bija tāda lieta, iespējams, mums bija melnā sērija, bet tas jāaizmirst un jāturpina spēlēt. Tā mēdz gadīties kā dzīvē, tā sportā."

Maludā teic, ka galvenais treneris daudz strādājis pie tā, lai ikvienu nomierinātu: "Viņš mēģina atgūt komandā mierīgu garu, jo neesam raduši pie tādiem rezultātiem. Pēdējā pusotra gada laikā mums veicies, bet te pēkšņi šāda sērija. Mums jāturpina strādāt un jātic tam, ko darām. To viņš arī dara - mēģina runāt ar spēlētājiem un rast risinājumus šai situācijai."

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage


, 2010-12-14 12:55, pirms 13 gadiem
Protams, pāris spēles tas var ietekmēt, taču tādā līmenī ir ātri jāspēj samierināties ar kāda komandas cilvēka aiziešanu no komandas. Ja nespēj, kas tas par profesionālismu?
, 2010-12-14 12:59, pirms 13 gadiem
tas ir cilveciskais faktors!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Wermahlen
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-12-14 13:48, pirms 13 gadiem
Wermahlen rakstīja: Chelsea neveiksmēs ir vainojams tas fakts, ka Chelsea rindās spēlē puse Āfrikas izlases
pirmaakt speelee tikai 4 un divi no vinjiem, manuprat, ir savas poziicijas vieni no labaakajiem speeleetaajiem pasaulee. Uzbrucejs-Drogba un balsta pussargs-Esiens un Kalu ar Obi Mikelu nu noteikti nepasliktina chelsea speeli naakot uz mainjuj!
, 2010-12-14 14:02, pirms 13 gadiem
Atmazkas kartejas Chelsea ir vaja palikusi.
, 2010-12-14 14:04, pirms 13 gadiem
NU tad es ceru, ka viņš neatgriezīsies
, 2010-12-14 14:12, pirms 13 gadiem
njā, grūti ir, cerams izķepurosies no problēmām un uzsāks kambeku jau šo svētdien!
, 2010-12-14 15:36, pirms 13 gadiem
Nu jā, Vilkinsa aiziešanu par sīkumu nenosauksi. Tikai dīvaini, ka ietekme ir tik liela. Protams, ka ar Lepmparda atriešanos daudz kas mainīsies, jo viduslīnija līdz šim ir bijusi samērā bezzobaina (vairāk gan uz savainojumu rēķina). Ančeloti ieteiktu ne tikai pastiprināt centra aizsardzību, bet arī pussargu rezerves, lai pietiktu visai sezonai.
Runājot par Vilkinsu, biju dzirdējis, ka tieši vairāki spēlētāji viņu vēlējās redzēt aizejam. Nez, kuri tad bija šie "gudrīši"?
, 2010-12-14 15:36, pirms 13 gadiem
W W E rakstīja: Atmazkas kartejas Chelsea ir vaja palikusi.
Kādā ziņā vāja? Un kāpēc "atmazkas"?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-12-14 16:49, pirms 13 gadiem
mhm! atrada uz ko wainu likt-kjipa tas kko maina? Galwenais treneris paliek, kur probleema?
, 2010-12-14 17:03, pirms 13 gadiem
Ja jau Chelsea spele tadas futbola zvaigznes, tad trenera asistenta aiziesanai nebutu taa jasagrauj komanda, ka 7 macos 6 punktus iegust. Manuprat, tas taa nevar but!
, 2010-12-14 20:23, pirms 13 gadiem
Man vislabāk patīk, ka viņi nav pieraduši pie rezultātiem kā šobrīd!
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.
Foto: EPA/Scanpix
9

''United'' divas reizes atspēlējas un trillerī izslēdz ''Liverpool'' no FA kausa

Šodien FA kausa izcīņā noskaidrojās atlikušās divas pusfinālistes. Londonas ''Chelsea'', gūstot divus vārtus otrā puslaika kompensācijas laikā, ar 4:2 pārspēja ''Leicester'', bet Mančestras ''United'' divas reizes atspēlējās, otrajā pagarinājumā guva divus vārtus un septiņu vārtu mačā ar 4:3 pārspēja principiālo sāncensi ''Liverpool''.
Foto: AP/Scanpix

VAR neieskaita divus vārtus ''West Ham'' un ''Aston Villa'' neizšķirtā

Šodien Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas ietvaros neizšķirti 1:1 spēlēja ''Aston Villa'' un ''West Ham'' komandas, otrajiem mača gaitā VAR video atkārtojuma sistēmai neieskaitot divus gūtos vārtus par spēli ar roku.