Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mančestras "United" Sančo vietā varētu piesaistīt Beilu, Duglašu Koštu vai Perišiču

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Mančestras "United" Sančo vietā varētu piesaistīt Beilu, Duglašu Koštu vai Perišiču
Garets Beils. Foto: Zumapress/Scanpix

Anglijas futbola Premjerlīgas grands Mančestras "United" Dortmundes "Borussia" piederošā 20 gadus vecā angļu pussarga Džeidona Sančo iegādes vietā varētu sastāvam piesaistīt pieredzējušākos Garetu Beilu, Duglašu Koštu vai Ivanu Perišiču.

Vasarā "Borussia" par 20 gadus vecā talanta Sančo iegādi pieprasīja 120 miljonu eiro samaksu, tomēr sarkanie velni nebija gatavi par jauno futbolistu atdot vairāk kā 55 miljonus eiro. Mančestras "United", pamatojoties uz Covid-19 pandēmijas izraisīto krīzi, cerēja, ka Vācijas vicečempione samazinās izteiktās prasības.

Tiek lēsts, ka "Borussia" varētu palielināt Sančo algas apjomu no sešiem līdz desmit miljoniem eiro sezonā. Dortmundes kluba rindās Bundeslīgas, UEFA Čempionu līgas, Vācijas kausa un Superkausa ietvaros Sančo šosezon aizvadītajās 44 spēlēs izcēlās ar 20 vārtu guvumiem un 20 rezultatīvām piespēlēm.

"Borussia" pagājušajā sezonā Bundeslīgā izcīnīja sudraba medaļas, par 13 punktiem atpaliekot no daudzkārtējās čempiones Minhenes "Bayern". Savukārt Čempionu līgā dortmundieši ar 2:3 divu spēļu summā astotdaļfinālā atzina Parīzes "Saint-Germain" pārākumu.

Kā vēsta Lielbritānijas laikraksts "The Telegraph", ar atsauci no "United" pietuvinātiem avotiem, tad klubs Sančo vietā apsverot iegādāties vienu no iepriekš minētajiem trīs futbolistiem. Kopš 2013. gada Madrides "Real" spēlējušais velsietis Beils Karaliskā kluba rindās 249 spēlēs guvis 105 vārtus un atdevis 67 rezultatīvas piespēles. Gadu gaitā 30 gadus vecā futbolista loma "Real" klubā pakāpeniski samazinājusies.

Savukārt 31 gadu vecais Ivans Perišičs augustā palīdzēja Minhenes "Bayern" izcīnīt UEFA Čempionu līgas trofeju, kļūt par Vācijas čempioni, kā arī iegūt Vācijas kausu. Bavārieši horvātu no Milānas "Inter" īrēja par pieciem miljoniem eiro, bet šobrīd Perišičs atgriezies "Inter" rīcībā. Bundeslīgā Perišičs sāka 11 no 22 spēles, guva četrus vārtus un izdarīja trīs rezultatīvas piespēles, bet Čempionu līgā sāka piecas no desmit spēlēm, guva trīs vārtus un pievienoja trīs rezultatīvas piespēles. Čempionu līgas finālspēlē Perišičs aizvadīja 22 minūtes.

Visbeidzot Turīnas "Juventus" uzbrūkošais kreisās malas pussargs Duglašs Košta, kurš šodien svin 30 gadu dzimšanas dienu, pagājušajā sezonā Itālijas čempiones rindās kopumā aizvadīja 29 mačus, atzīmējoties ar trim vārtu guvumiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
https://www.telegraph.co.uk/footbal...