Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Arsenal" paraksta trīs gadu līgumu ar bijušo "Chelsea" uzbrucēju Viljanu

Rolands Eliņš

"Arsenal" paraksta trīs gadu līgumu ar bijušo "Chelsea" uzbrucēju Viljanu
Viljans. Foto: Sportimage/PA Images/Scanpix

Londonas futbola klubs „Arsenal” oficiāli paziņojis, ka noslēdzis trīs gadu līgumu ar brazīliešu uzbrucēju Viljanu. Viņš klubam pievienojies bez transfēra maksas, jo viņa iepriekšējais līgums ar „Chelsea” izbeidzās un netika pagarināts

32 gadus vecais brazīliešu futbolists Viljans „Chelsea” sastāvā bija kopš 2013. gada. Viņš Premjerlīgā aizvadīja 234 spēles un guva 37 vārtus, kļūstot par divkārtēju Premjerlīgas čempionu un UEFA Eiropas līgas uzvarētāju. Viņa līgums ar „Chelsea” izbeidzās šovasar, un, lai arī „Chelsea” bija piedāvājusi jaunus variantus sadarbībai, klubs nebija gatavs algā maksāt tik daudz, kā bija piedāvājusi „Arsenal”.

„Ticu, ka viņš ir spēlētājs, kurš var padarīt mūsu komandu daudz spēcīgāku,” iegūto papildinājumu komentē „Arsenal” galvenais treneris Mikels Arteta. „Mums bija skaidrs mērķis pastiprināt malējo uzbrucēju un uzbrūkošā pussarga pozīcijas. Viņš ir spēlētājs, kurš mums sniegs dažādību – varam viņu izmantot trīs vai četrās dažādās pozīcijās laukumā.”

Pirms pārcelšanās uz Premjerlīgu Viljans spēlēja Krievijas Premjerlīgā un vairākas sezonas aizvadīja Ukrainas komandā Doņeckas „Shakhtar”. „Arsenal” sastāvā viņš apvienos spēkus ar citu Brazīlijas spēlētāju Davidu Luisu, kurš tieši šādu pašu ceļu – no „Chelsea” uz „Arsenal” – veica pagājušajā vasarā.

„Arsenal” iepriekšējā sezonā ieguva tikai astoto vietu Premjerlīgā, taču ar uzvaru FA kausā, finālā pieveicot tieši „Chelsea”, parūpējās par ceļazīmi uz nākamās sezonas Eiropas līgu. Jāatgādina arī, ka pavisam nesen „Arsenal” publiski ziņoja, ka izskata iespējas atlaist vairākus desmitus kluba darbinieku koronavīrusa pandēmijas radīto finansiālo grūtību dēļ, taču jau tobrīd „Arsenal” norādīja, ka spēcīga sastāva nokomplektēšana paliek kā prioritāte.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2020-08-14 14:02, pirms 4 gadiem
Šis gan ir vērā ņemams labs pastiprinājums!

  +1 [+] [-]

, 2020-08-14 14:47, pirms 4 gadiem
rezgalis007 rakstīja: Šis gan ir vērā ņemams labs pastiprinājums!
32 gadi, 3 gadu līgums, nu nē.

  +1 [+] [-]

, 2020-08-14 14:49, pirms 4 gadiem
Arsenal - Premjerlīgas Rīgas dinamo

     [+] [-]

, 2020-08-14 15:08, pirms 4 gadiem
dafs rakstīja: Arsenal - Premjerlīgas Rīgas dinamo
Nu, nu, ko gan Tev sliktu ir nodarījis Arsenal? Viena no panākumiem bagātākajām Premjerlīgas komandām. Un kas gan tādā gadījumā ir Norviča, Vesthema, Vatforda?

     [+] [-]

, 2020-08-14 17:30, pirms 4 gadiem
wtf? es kko nesaprotu? chelsea zin, ka nepagarinās līgumu, kapēc tad nepārdod ziemas transfēru periodā, vismaz kādu kapeiku nopelnīs. maybe bagātniekiem sīknauda nav vajadzīga

     [+] [-]

, 2020-08-14 18:07, pirms 4 gadiem
zanessa rakstīja: Nu, nu, ko gan Tev sliktu ir nodarījis Arsenal? Viena no panākumiem bagātākajām Premjerlīgas komandām. Un kas gan tādā gadījumā ir Norviča, Vesthema, Vatforda?
Viņš jau runā par spēlētāju vecumu.

     [+] [-]

, 2020-08-14 18:08, pirms 4 gadiem
mo taverna rakstīja: wtf? es kko nesaprotu? chelsea zin, ka nepagarinās līgumu, kapēc tad nepārdod ziemas transfēru periodā, vismaz kādu kapeiku nopelnīs. maybe bagātniekiem sīknauda nav vajadzīga
Domāja, ka varēs pagarināt par mazākām naudām. Ja nemaldos, tad čelsiki pēc 30 gadu vecuma vispār tikai dod gada līgumus.

     [+] [-]

, 2020-08-14 19:25, pirms 4 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Domāja, ka varēs pagarināt par mazākām naudām. Ja nemaldos, tad čelsiki pēc 30 gadu vecuma vispār tikai dod gada līgumus.
..Žirū jau būs 4. gads Čelsijā. visu laiku pa vienam gadam līgums?

     [+] [-]

, 2020-08-14 20:23, pirms 4 gadiem
agrizzz rakstīja: ..Žirū jau būs 4. gads Čelsijā. visu laiku pa vienam gadam līgums?
Iepriekšējais 100% bija 1 gada līgums, nākamais arī.

     [+] [-]

, 2020-08-14 21:24, pirms 4 gadiem
agrizzz rakstīja: ..Žirū jau būs 4. gads Čelsijā. visu laiku pa vienam gadam līgums?
Žirū bija līdz šīs sezonas beigām, tagad pagarināja pirmo reizi uz vēl vienu.

Nepārdeva janvārī, jo nezināja to, ka nepagarinās. Taču nevēlējās piekāpties dot līgumu vairāk par 2 gadiem. Turklāt Viljans diezgan labi spēlēja pēc restarta un diezgan daudz palīdzēja top 4 izcīnīšanā.