Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Tottenham" atvainojas līdzjutējiem par jaunā stadiona būvēšanas problēmām

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Tottenham" atvainojas līdzjutējiem par jaunā stadiona būvēšanas problēmām
Harijs Keins
Foto: Reuters/Scanpix

LETA--AFP. Anglijas spēcīgākās futbola līgas klubs Totenhemas "Hotspur" publicējis ziņojumu, kurā pausta atvainošanās līdzjutējiem saistībā ar jaunā stadiona būvēšanas problēmām.

"Hotspur" drošības risku dēļ atlicis jaunā stadiona atklāšanu. Pirmdien tika konstatētas nopietnas drošības problēmas stadionā, kas licis klubam pārcelt atsevišķas spēles uz citu vietu. "Hotspur" komanda pārbūvētajā "White Hart Lane" stadionā pirmo mājas spēli bija iecerējusi aizvadīt 15.septembrī pret "Liverpool", tomēr šis mačs tagad pārcelts uz Vemblija stadionu, kur klubs spēlēja iepriekšējā sezonā un arī sāka šo.

"Aizkavēšanās mēdz notikt, sevišķi tik lielu celtņu būvniecībā, taču neesam apmierināti, ka šīs problēmas ir radušās tik vēlā celtniecības stadijā," rakstīts "Hotspur" paziņojumā. "Mēs nevaram riskēt ar drošību stadionā, tādēļ šis lēmums bija neizbēgams. Vēlamies atvainoties līdzjutējiem par šo kavēšanos. Apzināmies, ka fani var būt sarūgtināti, tādēļ meklēsim risinājumus, lai mazinātu neērtībās."

Arī 6.oktobra mačs premjerlīgā pret Kārdifas "City" notiks Vemblija stadionā, tāpat kā 14.oktobra Nacionālās futbola līgas (NFL) cīņa starp Sietlas "Seahawks" un Oklendas "Raiders". "Seahawks" un "Raiders" divcīņai bija jākļūst par pirmo NFL maču, kas būtu noticis "White Hart Lane" stadionā. Londonā NFL mači tiek aizvadīti jau kopš 2007. gada.

"White Hart Lane" pirms renovācijas darbiem spēja uzņemt ap 36 000 cilvēku, bet pēc pilnīgas pārbūves stadiona ietilpība kļuvusi teju divas reizes lielāka.

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2018-08-15 09:51, pirms 6 gadiem
Pirmkart spurs visas sezonas pirmas speles aizvadis viesos...otrkart white hart lane nevis piedzivoju pilnigu parbuci, bet ir no 0 celts pilnigi jauns stadions...