Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Bārtons atzīstas, ka notēlojis brīdī, kad saņēmis sitienu no Žervinjo

Bārtons atzīstas, ka notēlojis brīdī, kad saņēmis sitienu no Žervinjo
Žervinjo un Džoijs Bārtons
Foto: Reuters/Scanpix

"Newcastle United" pussargs Džoijs Bārtons ar sava twitter konta starpniecību atzinies, ka vakar Premjerlīgas spēlē pret "Arsenal" (0:0) notēlojis brīdī, kad tika noraidīts Žervinjo.

"Jā, nokritu pārāk viegli, par to šaubu nav. Taču Žervinjo tik un tā nedrīkstēja palaist rokas. Piekrītat tam vai ne?" uz kritiku par savu uzvedību ar twitter palīdzību atbildējis skandalozais pussargs Bārtons.

Neizpratni par sava futbolista noraidījumu pauda "Arsenal" treneris Arsēns Vengers: "Nesapratu, uz kāda pamata tika parādīta sarkanā kartīte. Esmu 100% pārliecināts, ka tiesnesis incidentu neredzēja, jo bija pagriezies ar muguru. Ja būtu redzējis, abus patriektu no laukuma. Kāpēc Bārtonam vispār bija Žervinjo jāaiztiek?"

"Abiem vajadzēja saņemt pa dzeltenajai vai sarkanajai kartītei. Tas, ko izdarīja tiesnesis, nebija nopietni. Vai iesniegsim apelāciju? Rūpīgi izskatīsim to epizodi un tad lemsim. Šobrīd uz to raugos pozitīvi," piebilda Vengers.

Tikmēr "Newcastle" treneris Alans Pārdjū aizstāvēja Bārtonu, kurš, kā zināms, ir izlikts uz transfēra par kluba politikas publisku kritizēšanu, taču vakar spēlēja tāpēc, ka bija pārliecinājis treneri par savu lietderību. "Žervinjo nosimulēja, par to šaubu nav. Bārtons gribēja viņu par to sodīt, radās grūstīšanās. Pēc tam Žervinjo iepļaukāja Bārtonu, bet to darīt nedrīkst," teica Pārdjū.

Izmantotie resursi:
BBC


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-08-14 13:28, pirms 13 gadiem
Abiem vajadzēj sarkano,Bārtonam par izdarībām pieceļot Žervinjo,Žervinjo par simulāciju un pļauku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-08-14 13:51, pirms 13 gadiem
Labi, ka pateica, citādi jau to neviens nebūtu pamanījis!
, 2011-08-14 13:55, pirms 13 gadiem
Un kā Bārtons to melnīti purināja aiz krekla, gan jau arī kaut ko pateica, nav brīnums, ka melnītis palaida rokas - sevi taču jāaizsargā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-08-14 14:09, pirms 13 gadiem
Bārtonu, kurš, kā zināms, ir izlikts uz transfēra par kluba politikas publisku kritizēšanu, taču vakar spēlēja tāpēc, ka bija pārliecinājis treneri par savu lietderību.

lūk, macaties latvju sportisti!
jāmāk pārliecināt treneris, ka tieši tu esi viņam vajadzīgs.
, 2011-08-14 14:16, pirms 13 gadiem
Paga, ''let me get this straight'' - Bārtons sāka braukt virsū čalim par to, ka šis simulēja, bet beigās pats arī to darīja? Nu gan varonis Abi to sūdaino mietu pelnījuši
, 2011-08-14 14:17, pirms 13 gadiem
pavelsp rakstīja: Jā, jo Žervinju nosimulēja soda laukumā un pieprasija pendeli Manis pēc tādus varētu ar sūdainu mietu dauzīt
Nekad neaizstāvu nirējus un arī šoreiz to nedarīšu, turklāt šajā spēlē biju pret Arsenal, taču objektīvi izvērtējot tieši šīs abas epizodes, esmu pārliecināts, ka tiesnesis pieļāva vairākas kļūdas.

Pirmkārt, ja rādīt sarkano kartīti, tad abiem vai arī nevienam - Gervinho reakcija bija nepareiza, taču arī Bartons rīkojās neadekvāti, raujot Gervinho no zemes augšā, turklāt viņa "daivs" pēc knapa pieskāriena arī neizskatījās diez ko labi.
Otrkārt, lai arī cik viegli nokristu Gervinho soda laukumā, taču, ja rūpīgi apskatīties epizodi, tad redzams, ka Tiote bija nokavējis ar izklupienu (sākumā pats domāju pretēji), tādējādi nogāžot kotdivuārieti un pārkāpjot noteikumus. Pēc visiem futbola noteikumiem, tam bija jāseko 11m soda sitienam.

Objektīvs situācijas atrisinājums, manuprāt, būtu šāds - 2. dzeltenā (sarkanā) Tiotem, 11m soda sitiens uz Newcastle vārtiem un pa sarkanai Gervinho, Bartonam.
';
, 2011-08-14 14:31, pirms 13 gadiem
Mixes rakstīja: Paga, ''let me get this straight'' - Bārtons sāka braukt virsū čalim par to, ka šis simulēja, bet beigās pats arī to darīja? Nu gan varonis Abi to sūdaino mietu pelnījuši
Jā, tieši tas arī ir pats rēcīgākais - lielais, sliktais puika, kārtīgais angļu kapātājs Bārtons tomēr tīri labi māk būt pusijs, kad tas viņam ir izdevīgi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-08-14 14:44, pirms 13 gadiem
asdasdasd123 rakstīja:
Nah tad Bārtons par roku palaišanu nedabūja tādu pašu straight red kā Diabī 4-4 spēlē pret to pašu Bārtonu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-08-14 15:01, pirms 13 gadiem
asdasdasd123 rakstīja: Tur bija burzma, nevar tiesnesis pateikt cik stiprs ir sitiens, bet tā kā fakts kā tāds bija - cilvēks ar roku izdarīja asu kustību pret pretinieka seju = sarkanā.
Tāpat tur praktiski vispār nebija kontakta - turklāt tiesnesis bija izcilā pozīcījā lai to redzētu...
Noteikumus lieliski zinu, tāpēc arī izdaru attiecīgus secinājumus. Tu saki, ka "fakts, ka pret Bartonu sitiens bija", taču nākamajā rindkopā jau runā sev pretī, sakot "praktiski nebija kontakta" un aizbildinoties ar to, ka tiesnesim to bija grūti pamanīt, lai gan saskarsmi varēja lieliski redzēt jau spēles laika atkārtojumos.

Vēl interesanta lieta, ka tiesnesis ļāva spēlēt, ignorējot pārkāpumu pret Gervinho, kam sekoja 1. pārkāpums (!!!) no Bartona puses (nevajadzīga Gervinho raušana augšā), līdz ar ko tika apstādināta spēlē. Kādā veidā pēc šīm epizodēm Newcastle tika pie soda sitiena izpildīšanas, es nezinu...
, 2011-08-14 15:11, pirms 13 gadiem
asdasdasd123 rakstīja: nav ne jausmas par ko tu runā, es neskatos pilnīgi visas EPL spēles.
joey barton pwned by diaby
- YouTube
, 2011-08-14 15:15, pirms 13 gadiem
skatiijos neuzmaniigi, bet vai tur jau neilgi pirms taa kautinja kaut kas nebija? kaads no arsenaala speciaali neuzkaapa baartonam uz kaajas? tad jau saprotams, ka vinsh gribeeja "atjaunot taisniibu".
, 2011-08-14 15:27, pirms 13 gadiem
Manuprāt, pelnīta kartiņa Žaerziņjai. Ņekuj sprēgāt, ja nevari savaldīties pret Britānijas bad boy rasistiem. Sto pudova kko izspļāva, kas nepatika āfrikāņu jauneklim. Krasnaja kartočka, topaj. Bet pelnīts punkts Ņūkāstlai, Londonā ir savilkušies negaisa mākoņi...
, 2011-08-14 15:46, pirms 13 gadiem
Man jau liekas abiem sarkana un miers..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-08-14 17:00, pirms 13 gadiem
asdasdasd123 rakstīja: Bumba pēc Gervinho daiva palika Newcastle - tā varēja spēlēt - izdomāja, ka nespēlēs - ņems sodu, tā arī bumba palika Newcastle.
Piedod, bet šādas muļķības man agrāk nenācās dzirdēt... Tev laikam nav skaidrs, ka spēle tika apstādināta Bartona izdarību dēļ.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-08-14 17:31, pirms 13 gadiem
Gervinho "sitiena" brīdī spēle jau bija kādu laiku apstādināta!
, 2011-08-15 17:18, pirms 13 gadiem
Bārtons sarkano bija pelnījis tik pat ļoti kā toreiz Gatuzo. Ja nepiekrītat vienā situācijā, tad arī otrā situācijā sarkanajai nebija jābūt.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
2

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
3

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.