Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Rūnijs: ''Vēlos palīdzēt ''Everton'' aizkļūt līdz Eiropas līgas grupu turnīram''

Rūnijs: ''Vēlos palīdzēt ''Everton'' aizkļūt līdz Eiropas līgas grupu turnīram''
Veins Rūnijs (pa kreisi)
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komandas ''Everton'' futbolists Veins Rūnijs pēc veiksmīgās atgriešanās ''Everton'' sastāvā komentēja savu un un kluba nākotni.

Anglijas izlases futbolists Veins Rūnijs nesen pameta savu ilggadējo klubu Mančestras ''United'' un atgriezās jaunības dienu komandā Liverpūles ''Everton''. Savā debijas mačā, kas bija draudzības spēle pret Kenijas komandu ''Gor Mahia'', Rūnijs guva izcilus vārtus, šaujot bumbu tīklā no aptuveni 30 metriem.

''Daudzas lietas mēs varējām darīt labāk, taču galvenais ir spēles laiks,'' Pēc izdevušās debijas jeb, pareizāk sakot, atgriešanās ''Everton'' rindās, komentēja uzbrūkošais pussargs. ''Mēs turpināsim smagi trenēties, lai pierādītu, ka varam spēlēt Eiropas līgas grupu turnīrā.''

''Everton'' cīņas Eiropas līgā būs jāsāk 27. jūlijā no trešās kārtas.

Pēc tam, kad Rūnijam tik veltīti atzinīgi vārdi par viņa skaisto vārtu guvumu, anglis bija piezemēts, sakot, ka ikviens spēlētājs cenšas demonstrēt savu labāko spēli, lai no tā iegūtu komanda. ''Ir lieliski savā pirmajā mačā gūt vārtus. Protams, svarīgi, ka uzvarējām, taču vēl svarīgāk, ka katrs spēlētājs ieguva spēles laiku.'' pauda visu laiku labākais Mančestras ''United'' vārtu guvējs.

Jāatgādina, ka Rūnijs savus pirmos vārtus Anglijas Premjerlīgā guva ļoti līdzīgā veidā. 2002. gadā tieši ''Everton'' sastāvā 16 gadus vecais futbolists uztvēra bumbu ārpus soda laukumam un to precīzi iegrieza vārtos mačā pret ''Arsenal''.

Izmantotie resursi: Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...

Rūnija vārtu guvums pret ''Gor Mahia''

     [+] [-]

, 2017-07-14 21:00, pirms 7 gadiem
Go go shrek!!

  +2 [+] [-]

, 2017-07-14 21:31, pirms 7 gadiem
Everton un sapņo par EL grupu turnīru? Tādi sapņi vairāk piestāvētu kādam Latvijas klubam. Everton būs izgāšanās, ja viņi netiks ārā no grupas.