Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Anglijas izlases un "Tottenham" pussargam Allī draud ar nazi un aplaupa

Agris Suveizda

Anglijas izlases un "Tottenham" pussargam Allī draud ar nazi un aplaupa
Delī Allī. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas izlases un "Tottenham" uzbrūkošais pussargs Delī Allī naktī uz trešdienu pārdzīvojis zagļu uzbrukumu. Neilgi pēc pusnakts viņa mājā ielauzās divi vīrieši, draudot futbolistam ar nazi un iesitot viņam pa seju. 24 gadus vecais spēlētājs nopietnas traumas gan neguva.

"Policija tika izsaukta aptuveni 35 minūtes pēc pusnakts, ziņojot par laupīšanu Bārnetā," atklājusi Lielbritānijas Metropolitēna policija. "Divi vīrieši iekļuva īpašumā un nozaga dārglietas, ieskaitot pulksteņus, pirms viņiem izdevās aizmukt. Viens īpašuma vīriešu kārtas iemītnieks guva nelielu sejas savainojumu. Viņam nebija nepieciešama nogādāšana slimnīcā. Aizturēšanas netika veiktas, situācijas izpēte turpinās."

"Liels paldies visiem par īsziņām. Briesmīga pieredze, taču tagad mums viss ir kārtībā. Novērtēju jūsu atbalstu," sociālajos tīklos šonakt rakstīja Allī. Britu mediji ziņo, ka viņam esot draudēts ar nazi. Tikai pirms diviem mēnešiem mājās apzagts tika Allī komandas biedrs Jans Vertongens. Kamēr beļģu aizsargs kopā ar komandu atradās UEFA Čempionu līgas astoņdaļfināla spēlē Leipcigā, Vertongena mājās ielauzās četri laupītāji un spēlētāja ģimenei draudēja ar nažiem. Vertongena sieva un divi bērni uzbrukumā necieta.

Pagājušā gada novembrī uz desmit gadiem tika notiesāts Ešlijs Smits, kurš iepriekšējā vasarā mēģināja aplaupīt Londonas "Arsenal" spēlētājus Mesutu Ezilu un Seadu Kolašinacu. Viņš bija cerējis tikt pie luksusa pulksteņiem, kuru vērtība esot ap 225 tūkstošiem eiro, taču šo nodomu izjauca Vācijā dzimušais un uzaugušais bosniešu aizsargs Kolašinacs, bezbailīgi padzenot divus bruņotus laupītājus.

24 gadus vecais Allī "Tottenham" pārstāv kopš 2015. gada, kad par septiņiem miljoniem eiro tika nopirkts no trešās spēcīgākās līgas kluba "Milton Keynes Dons". Šajā Premjerlīgas sezonā Allī ir sācis 20 no 22 spēlēm, guvis astoņus vārtus un izdarījis četras rezultatīvas piespēles. Anglijas izlasē viņa rēķinā ir 37 mači un trīs precīzi sitieni.

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...

     [+] [-]

, 2020-05-14 13:18, pirms 4 gadiem
...ko taupa taupītājs, to paņem laupītājs...ja esi miljonārs, un Allī tāds ir, tad jārūpējas par apsardzi...nu, vismaz tādu, lai tik vienkārši neaplaupītu - atnāk divi džeki ar nazi...