Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Amatā tikai 31 dienu pabijušais Skoulzs pamet Anglijas ceturtās līgas klubu

Amatā tikai 31 dienu pabijušais Skoulzs pamet Anglijas ceturtās līgas klubu
Pols Skoulzs. Foto: PA Pictures/Scanpix

Slavenais angļu pussargs Pols Skoulzs 11. februārī kļuva par Anglijas ceturtās līgas kluba "Oldham Athletic" galveno treneri, bet šodien viņš paziņoja par amata atstāšanu. Vienība Skoulza vadībā aizvadīja septiņas spēles, izcīnot tikai vienu uzvaru.

"Par pieņemto lēmumu man jāpaziņo ar lielu nožēlu. Diemžēl kļuvis skaidrs, ka nevarēšu strādāt tā, kā to biju plānojis, un tā, kā man apsolīja, pirms kļuvu par treneri," savā paziņojumā rakstīja Skoulzs. Noprotams, ka viņš nebija mierā ar kluba īpašnieka iejaukšanos lēmumos.

Skoulzs amatā stājās brīdī, kad komanda ieņēma 14. vietu kopvērtējumā, un arī pašlaik "Oldham" ir turpat. Debijas mačā slavenajam pussargam izdevās ar 4:1 uzvarēt "Yeovil Town", bet sekoja trīs neizšķirti un trīs zaudējumi. Pēdējā spēle tika aizvadīta otrdien, ar 0:2 piekāpjoties pirmajā vietā esošajai "Lincoln City".

"Kad pieņēmu uzaicinājumu, cerēju, ka nostrādāšu vismaz 18 mēnešus, tāds bija sākotnējais līguma termiņš. "Oldham" ir klubs, kuru esmu atbalstījis visu mūžu. Fani, spēlētāji, mani draugi un ģimene zināja, cik priecīgs biju par šādu iespēju. Novēlu komandai panākumus sezonas turpinājumā, bet es turpināšu skatīties un atbalstīt komandu kā fans," pauda Skoulzs.

Spēlētāja karjeras laikā viņš aizvadīja 718 mačus "Manchester United" rindās, gūstot 155 vārtus. Pussarga kontā ir 11 Premjerlīgas tituli, trīs FA kausi, divi Līgas kausi un divas reizes izdevies triumfēt arī Čempionu līgā. Skoulzs aizvadīja 66 spēles Anglijas izlasē, aizejot 2004. gadā, lai varētu koncentrēties klubu karjerai, kas turpinājās līdz 2012. gadam.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
3

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.