Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Keinam savainotas saites, laukumā atgriezīsies nākammēnes

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Keinam savainotas saites, laukumā atgriezīsies nākammēnes
Harijs Keins
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas izlases un Premjerlīgas kluba Londonas "Tottenham Hotspur" uzbrucējam Harijam Keinam konstatēts labās kājas potītes saišu bojājums, un savainojums viņam liegs doties laukumā līdz aprīlim.

Trešajā vietā esošā "Tottenham Hotspur" iepriekšējā mačā pieveica "Bournemouth", taču zaudēja komandas līderi Hariju Keinu, kurš tika nomainīts pēc laukumā pavadītas pusstundas. Viņš cieta sadursmē ar pretinieku vārtsargu Asmiru Begoviču, uzreiz saķerot labās kājas potīti, kas bijusi savainota arī iepriekš.

Klubs šodien paziņoja, ka pirmdien veiktajās pārbaudēs Keinam konstatēts saišu bojājums, un savainojuma dēļ viņš laukumā varēs atgriezties tikai nākamajā mēnesī. Situācijā, kurā Keins iedzīvojās savainojumā, viņš bumbu raidīja pretinieku vārtos, tomēr precīzais sitiens netika ieskaitīts aizmugures dēļ.

Keins šajā sezonā guvis 35 vārtus un ir neapstrīdams "Tottenham Hotspur" līderis. Premjerlīgas ietvaros viņš izcēlies ar 24 precīziem sitieniem, dalot pirmo vietu ar Mohamedu Salāhu no "Liverpool". Kopvērtējumā Londonas klubs konkurentus no Liverpūles apsteidz par vienu punktu.

Kad Keins iedzīvojās savainojumā, bažas pārņēma ne tikai "Tottenham Hotspur", bet arī Anglijas valstsvienības līdzjutēju prātus. Tomēr atgriešanās aprīlī nozīmē, ka potīte uzbrucējam netraucēs doties uz Pasaules kausu. Tiesa, nāksies izlaist pārbaudes mačus pret Nīderlandi un Itāliju. Pirmo spēli Pasaules kausā angļi aizvadīs 18. jūnijā pret Tunisiju.

2016. gada septembrī Keins arī savainoja labo potīti un bija spiests izlaist desmit spēles. 2017. gada martā atkal cieta labā potīte, un toreiz viņš laukumā nevarēja doties četras nedēļas.

Izmantotie resursi:
Harry Kane: Tottenham & England striker out...

     [+] [-]

, 2018-03-14 17:29, pirms 6 gadiem
vismaz paspēs vēl iespēlēties pirms WC

  +1 [+] [-]

, 2018-03-14 17:42, pirms 6 gadiem
comon88 rakstīja: vismaz paspēs vēl iespēlēties pirms WC
Domā viņam sacietējums?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-03-14 17:57, pirms 6 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: Anglija boikotēs PK par 99%, tā ka FIFA nāksies sasaukt padomes sēdi un lemt kas aizstās Angliju, var būt kā dāņiem kad izsauca no atvaļinājuma jugu vietā spēlēt 92.gadā
Angļus izslēgs tādā gadijumā no 2022 PK

     [+] [-]

, 2018-03-14 18:33, pirms 6 gadiem
Anglijas izlase neboikotēs PK , bet gan valsts amatpersonas!

     [+] [-]

, 2018-03-14 19:28, pirms 6 gadiem
Бpocить кypить нaвceгда всего за день? Лeгкo, нo только этим дедовским методом - БРОСИТЬ КУРИТЬ БЕЗ УСИЛИЙ! Излeчит дaжe опытных курильщиков с 30-40 летним стажем. Кypилa 14 лет пo пaчкe-полторы вдeнь, но бросила без физический и моральных усилий за 1 день!