Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Morinju: "Kamēr "Chelsea" nebūs trenera ar četriem tituliem, Jūda būs Nr. 1"

Agris Suveizda

Morinju: "Kamēr "Chelsea" nebūs trenera ar četriem tituliem, Jūda būs Nr. 1"
Žuzē Morinju
Foto: AFP/Scanpix

Mančestras "United" vakar izbraukumā ar 0:1 piekāpās "Chelsea" un izstājās FA kausa ceturtdaļfinālā, bet londoniešu fani nekautrējās savu bijušo galveno treneri Žuzē Morinju saukt par Jūdu un skandēt, ka viņš vairs nav Īpašais un ka "Chelsea" nespēlēšana Eirokausos ir viņa vaina.

"Fani mani var saukt, kā vien vēlas," pēc spēles sacīja Žuzē Morinju, kurš mača laikā fanu virzienā parādīja trīs pirkstus, simbolizējot trīs kopā ar "Chelsea" izcīnītos Premjerlīgas titulus. "Esmu profesionālis un aizstāvu savu klubu. Līdz brīdim, kamēr "Chelsea" nebūs trenera, kurš izcīnīs četrus Premjerlīgas titulus, es būšu Nr. 1. Kad kāds viņu vadībā izcīnīs četrus Premjerlīgas titulus, es būšu Nr. 2. Šobrīd Jūda ir Nr. 1."

"Neviens neredzēja mūs raudam, ka ierindā nebija Zlatana vai kāda cita," Morinju turpināja. "Vienīgais, par ko runājām, bija tas, ka spēlējam Eirokausos, bet mūsu pretinieki ne. Ziniet…Mūsu pretinieki būtu varējuši to darīt. Pagājušajā sezonā klubu pametu pēc tam, kad tas uzvarēja Čempionu līgas grupā un astotdaļfināla atbildes spēli varēja aizvadīt mājās. Ja viņi būtu uzvarējuši Čempionu līgā, šosezon spēlētu Eirokausos. Tā nav mana vaina. Tā ir to vaina, kuri palika un neuzvarēja Čempionu līgā. Mums ir kopīgs tas, ka neaizvadījām labu Premjerlīgas sezonu, par to es uzņemos daļēju atbildību."

Morinju uzskata, ka vakardienas spēli izšķīra Andera Erreras noraidījums: "Spēle bija līdz brīdim, kad viņš savā priekšā ieraudzīja sarkano kartīti. Un pēc tam bija pavisam cita spēle. Līdz tam man bija sajūta, ka uzvarēsim, jo spējām pretiniekiem spēli padarīt neērtu un likt viņu aizsargiem sist bumbu uz priekšu. Esmu lepns par puišiem. Olivera [tiesneša] kungs…viņš var iet mājās un veikt savu analīzi, jo nevēlos analizēt viņa darbu. Salīdziniet Erreras otro dzelteno kartīti ar pārkāpumu dažas minūtes vēlāk, kad "Chelsea" kapteinis [Gerijs Keihils] saķēra Rešfordu un apturēja viņu pretuzbrukumā. Olivera kungs neiedeva kartīti, pat ne dzelteno."

Tikmēr "Chelsea" galvenais treneris Antonio Konte nebija pārāk priecīgs par sāncenšu izvēlēto agresīvo un aso spēles manieri: "Mums ir jāspēlē futbols, bet 25 minūtes [Edenam] Azāram nebija iespējas to darīt. Redzēju, cik daudz spērienu viņš saņēma. Redzēju tikai to, kā viņš tiek dauzīts. Viņš spēli sāka ar spērienu uzņemšanu un arī pabeidza tāpat. Tas, manuprāt, nav futbols. Nedomāju, ka to var saukt par taktiku. Tā ir patiesība. Visi to redzēja. Domāju, ka brīžiem, spēlējot pret talantīgiem futbolistiem, pretinieki cenšas viņus iebiedēt. Tiesnešiem jāmēģina aizsargāt šāda tipa spēlētājus. Kas notiks, ja tas viss beigsies ar nopietnu savainojumu?!"

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...

     [+] [-]

, 2017-03-15 09:26, pirms 7 gadiem
Jāpiekrīt Mou, pagaidām Jūda ir Nr. 1.

     [+] [-]

, 2017-03-15 10:51, pirms 7 gadiem
Mauram ego tik liels, ka ieejot stadionā stipri jāpieliecās, lai laukuma malā esot nesasistu galvu.