Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Everton" līderis Lukaku pārsteidzoši atsakās pagarināt līgumu

"Everton" līderis Lukaku pārsteidzoši atsakās pagarināt līgumu
Romelu Lukaku
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Everton" uzbrukuma līderis Romelu Lukaku šodien pēc komandas treniņa informēja vadību par lēmumu nepiekrist jauna līguma piedāvājumam, vēsta britu mediji.

Talantīgā beļģu centra uzbrucēja aģents Mīno Rajola iepriekš bija sacījis, ka visas iesaistītās puses par 99,9% praktiski ir vienojušās par jaunā līguma nosacījumiem, Lukaku algu palielinot līdz 100 tūkstošiem sterliņu mārciņu jeb 114 tūkstošiem eiro nedēļā un padarot viņu par visu laiku apmaksātāko spēlētāju kluba vēsturē. "Everton" galvenais treneris Ronalds Kūmans acīmredzot jau bija paredzējis šādu notikumu pavērsienu, nesen izsakoties, ka viņš aģentiem netic.

Ieskaitot viena gada īri, Lukaku "Everton" spēlē jau kopš 2013. gada, un 2014. gada vasarā viņš no "Chelsea" tika izpirkts par 35,4 miljoniem eiro – lielāko summu kluba vēsturē. 2011. gadā "Chelsea" viņu par 15 miljoniem nopirka no Beļģijas kluba "Anderlecht".

Kamēr "Chelsea" rindās Lukaku Premjerlīgā aizvadīja vien desmit spēles, tikai vienu sāka pamatsastāvā un vārtus neguva, pēdējās piecās sezonās viņš allaž Premjerlīgā guvis vismaz desmit vārtus. Īrē "West Brom" Lukaku 35 spēlēs guva 17 vārtus, bet "Everton" labā viņš 131 mačā iesitis 62 reizes. Šosezon 23 gadus vecais Lukaku 27 spēlēs guvis 19 vārtus.

Liverpūles klubs turnīra tabulā ar 47 punktiem 28 spēlēs ir septītajā pozīcijā, un Lukaku, kuram līgums ir spēkā līdz 2019. gada vasarai, acīmredzot vēlas cīnīties par augstākām vietām un beidzot spēlēt Čempionu līgā, cenšoties vasarā forsēt pāreju uz citu klubu. Pārējie "Everton" futbolisti šosezon kopā guvuši 28 vārtus, un trīs futbolisti ir rezultatīvākie ar četriem precīziem sitieniem.

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...


, 2017-03-14 21:31, pirms 7 gadiem
uz arsenaal
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-03-15 00:26, pirms 7 gadiem
a mosh Kuumans zin ko vairaak,kaa nekaa viens no favoriitiem uz jaunaa Barcas trenera amatu,ieteicis nedaudz pagaidiit,pakjershu peec tam liidzi,taa teikt un domaaju ka Lukaku tas nav naudas jautaajums,bet gribeetos sevi, kameer veel speeka pilnbriedaa,izmeegjinaat kaadaa augstaakaa liimenii,pat ja aldzinja buus par kaadu stuku vai divaam nedeeljaa mazaaka
, 2017-03-15 12:06, pirms 7 gadiem
NilsK rakstīja: a mosh Kuumans zin ko vairaak,kaa nekaa viens no favoriitiem uz jaunaa Barcas trenera amatu,ieteicis nedaudz pagaidiit,pakjershu peec tam liidzi,taa teikt un domaaju ka Lukaku tas nav naudas jautaajums,bet gribeetos sevi, kameer veel speeka pilnbriedaa,izmeegjinaat kaadaa augstaakaa liimenii,pat ja aldzinja buus par kaadu stuku vai divaam nedeeljaa mazaaka
Diezgan šaubīga tāda perspektīvu ķēdīte, manuprāt
Kūmana kļūšanu par Barca treneri neviens negarantē.
Ja tas tomēr notiktu, Barcas bosu akceptu Lukaku transfēram arī vēl neviens negarantē.
Uz kaut ko tādu paļauties? Es nez.
Par algu, gan jā gan nē - augstākā līmenī par drusku zemāku var spēlēt. Vienlaikus pastāv noteiktas algu kategorijas. Ja Lukaku jau ir 100K Evertonā, tad kādam no grandiem viņa aģents var vēsā mierā prasīt stipri vairāk. Kā arī tas neliedz pašreizējam darba devējam pademonstrēt - skatieties, par mani ir interese, biku pielikums pa sliktu nenāktu. Standarta prakse.
Bet šķiet, ka šoreiz lieta ir aizgājusi tālāk par demonstrācijām
, 2017-03-15 15:21, pirms 7 gadiem
Lukaku nav Barsas DNA
, 2017-03-15 16:57, pirms 7 gadiem
Ko vispār Barsa darītu ar Lukaku? Diezgan sālīti priekš beņķa.
Nez pašu Lukaku apmierinātu šādas ''ambīcijas''.
Jau ilgu laiku ir runas, ka viņš grib prom no Eve, bet vai gluži uz klubu, kur garantēts būtu ūdens pienesējs.
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.