Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klops paliek Liverpūlē līdz 2024. gadam

Emils Ozerinskis

Klops paliek Liverpūlē līdz 2024. gadam
Jurgens Klops. Foto: AP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas uzvarētāja "Liverpool" panākusi jaunu vienošanos ar komandas galveno treneri Jurgenu Klopu par sadarbības pagarināšanu vēl uz četriem gadiem.

Pagājušajā sezonā "Liverpool" futbolisti triumfēja Čempionu līgā, bet Anglijas Premjerlīgā komanda sasniedza otro labāko punktu skaitu, kļūstot par vietējā čempionāta vicečempioni. Protams, ka pēc šādiem panākumiem "Liverpool" savās rindās vēlējās noturēt 52 gadus veco vācu treneri Jurgenu Klopu, kurš ir liels iemesls Liverpūles komandas sekmēm.

Klops pievienojās "Liverpool" komandai 2015. gadā, kad ar speciālistu tika parakstīts sešu gadu līgums. Šobrīd tuvojoties līguma izskaņai, klubs un treneris strādāja pie līguma pagarināšanas. To izdevies panākt vienojoties par sadarbību līdz 2024. gada sezonas izskaņai.

Pērn Premjerlīgā "Liverpool" zaudēja tikai vienā spēlē un sakrāja 97 punktus, taču ar to bija par maz lai aizsniegtos līdz titulam, jo par vienu punktu vairāk izdevās iegūt "Manchester City" futbolistiem.

Pirms pārcelšanās uz Angliju Klops trenēja dzimtās Vācijas komandas "Mainz 05" un Dortmundes "Borussia". Ar Dortmundes vienību Klops divas reizes triumfējis Bundeslīgā, bet tagad trenerim izdevies pacelt "Liverpool" vienību līdz sen nesasniegtiem augstumiem.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/

  +1 [+] [-]

, 2019-12-13 16:55, pirms 4 gadiem
Agrāk lasīju baumas ka Klops grib vismaz 1 gadu brīvu lai atpūstos pēc esošā līguma izbeigšanās.

  +2 [+] [-]

, 2019-12-13 17:09, pirms 4 gadiem
ČL 1/8 finālā var gadīties, ka Pūlei ielozē Dortmundi. Vienreiz jau Klops izsita BVB Eirokausos (EL), vadot Liverpool klubu. Šobrīd es nešauboties, varu viņu nosaukt par labāko treneri pasaulē.

     [+] [-]

, 2019-12-13 17:25, pirms 4 gadiem
Laba ziņa, jo baumoja visādi par Jurgena plāniem.

     [+] [-]

, 2019-12-13 17:52, pirms 4 gadiem
Tā ir labā ziņa taču Klopam jāsāk piedomāt arī nedaudz par nākotni vai gribēs pirkt jaunus spēlētājus vai jauniešus pavilkt augstāk.Tā jau bija ar Borusia kad sasniedza daudzko bet nebija rezervju un spēlētāji ar kuriem ilgi kopā cīnijās pēc pāris gadiem daži aizgāja daži vairs slodzes nevilka.Labums ka ir talantīga jaunatne Pool tādi kā Hovers,Jones,Van den Bergs,Elliots,Brūsters,Larouči un īrē vēl ir Vilsons tākā cerība uz nākotni ir.

  +1 [+] [-]

, 2019-12-13 22:03, pirms 4 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Tā ir labā ziņa taču Klopam jāsāk piedomāt arī nedaudz par nākotni vai gribēs pirkt jaunus spēlētājus vai jauniešus pavilkt augstāk.Tā jau bija ar Borusia kad sasniedza daudzko bet nebija rezervju un spēlētāji ar kuriem ilgi kopā cīnijās pēc pāris gadiem daži aizgāja daži vairs slodzes nevilka.Labums ka ir talantīga jaunatne Pool tādi kā Hovers,Jones,Van den Bergs,Elliots,Brūsters,Larouči un īrē vēl ir Vilsons tākā cerība uz nākotni ir.
Liela atšķirība ar Borusia, apskaties komandu budžetus. Ceru, ka jeņķi neskoposies. Paņemtu K.Mbappe...ātri tos 200 mlj atpelnītu. Minamino ar jau nopirka.