Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Transfēru sarunās iesaistītais Azārs: "Vēlos nākotnē atkal strādāt ar Morinju"

Edgars Pavlovskis
Edgars Pavlovskis

Transfēru sarunās iesaistītais Azārs: "Vēlos nākotnē atkal strādāt ar Morinju"
Edens Azārs un Žuzē Morinju. Foto: REUTERS

Edens Azārs atzinis, ka būtu priecīgs nākotnē spēlēt Žuzē Morinju vadībā, kurš pašlaik trenē probēmu mākto "Manchester United", un tāpat kā Azārs ir iesaistīts sarunās par pievienošanos "Real Madrid".

“Chelsea” spēlētējs un Beļģijas izlases kapteinis Edens Azārs šogad sācis sezonu izcili un Premjerlīgā spējis gūt septiņus vārtus astoņās spēlēs. Kamēr “Real Madrid” un pats beļģis izrāda abpusēju interesi par transfēru, Azārs izklāstījis savas domas par viņa bijušo treneri Žuzē Morinju.

“Pēdējā sezona ar Morinju nebija veiksmīga – mēs neko neuzvarējām, ieslīgām rutīnā, trenējāmies bez prieka. Beigt sadarbību noteikti bija pareizais lēmums visām iesaistītajām pusēm, taču, ja man liktu izvēlēties treneri ar kuru strādāt vēlreiz, es teiktu Morinjo,” beļģu laikrakstam HNL atzina “Chelsea” uzbrucējs Edens Azārs.

“Es pēdējos sešus mēnešus Morinju vadībā spēlēju ļoti slikti, tāpēc uzņemos daļu vainas,” Azārs turpināja, “pēc Premjerlīgas uzvarēšanas visa komanda paprasīja trenerim ilgākas brīvdienas, par ko Morinju nebija iebildumi, taču, kad sākās sezona, bijām negatavi un briesmīgā formā. Šo dzīves mācību es atcerējos šogad pēc Pasaules kausa, kad atgriezos salīdzinoši ātri klubā, lai pilnvērtīgi sagatavotos sezonai.”

“Nav daudz lietas, kuras nožēloju savā karjerā, taču, tas ka vairāk nestrādāju kopā ar Morinju, noteikti ir viena no lietām,” piebilda Beļģijas izlases futbolists. Viņš kopā ar Žuzē Morinju strādāja divus gadus no 2013. līdz 2015. gadam, kad Morinju par slikto komandas sniegumu tika atbrīvots no amata.

Gan Azārs, gan portugāļu speciālists varētu atkal satikties “Real Madrid” rindās. Beļģis vairākkārt atzinis, ka gribētu spēlēt “Real”, un Morinju ir tuvu atlaišanai no “Manchester United” komandas, un ja tas notiks, tad viņš varētu atgriezties pie “Real Madrid” stūres, kas varētu kalpot par papildus iemeslu Azāram pievienoties Madrides baltajam klubam.

Šoreiz Azārs nebija priecīgs par kārtējiem jautājumiem par pievienošanos “Real Madrid” un teica: “Es pārstāšu atbildēt uz šādiem jautājumiem. Ja kādreiz spēlēšu “Real” komandā būšu ļoti priecīgs, taču, ja kaut kas nostāsies starp transfēru, būšu priecīgs arī “Chelsea” sastāvā.”

Jaunais “Chelsea” galvenais treneris Maurīcio Sarri par Azāra nākotni ir stipri cerīgākās domās, itāļu mēdijam sakot: “Viņam ir līgums ar “Chelsea” klubu līdz 2020. gadam, bet viņš šeit paliks. Azārs ir ļoti prasmīgs, taču uzskatu, ka viņš savā sniegumā vēl var uzlabot neskaitāmas lietas,” Sarri piebilda, “es gribēju izmēģināt Azāru laukumā kā viltus devītnieku (false 9), bet izlēmu, ka pagaidām centra uzbrucēja pozīcija ir jāuztic Olivjē Žirū un Alvaro Moratam. Nākotnē, varbūt, pie šīs domas atgriezīšos.”

“Chelsea” komanda ar Edenu Azāru iesākusi sezonu ļoti veiksmīgi, izcīnot 20 no 24 iespējamajiem punktiem Anglijas Premjerlīgā. Nākamā spēle tai jāaizvada tieši pret Morinju vadīto “Manchester United”, kuri atrodas vien astotajā pozīcijā.

Izmantotie resursi: Chelsea's Eden Hazard: Jose Mourinho is 'one...

  -1 [+] [-]

, 2018-10-13 20:04, pirms 5 gadiem
Real fani gan negrib Žuzē atpakaļ.
Īpašs sveiciens raksta autoram, kam latviešu valodas gramatika ir kaut kas pilnīgi nepazīstams un vienaldzīgs. #Moratai #palīgteikums

     [+] [-]

, 2018-10-13 20:41, pirms 5 gadiem
Tikai ne Morinju!!