Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" prezidents nenoliedz interesi par Pogbā transfēru: "Redzēsim, kas notiks"

Rolands Eliņš

"Barcelona" prezidents nenoliedz interesi par Pogbā transfēru: "Redzēsim, kas notiks"
Pols Pogbā
Foto: Sportimage/PA Images/Scanpix

Barselonas mediji norāda, ka „Barcelona” joprojām cer šovasar realizēt Pola Pogbā transfēru no Mančestras „United”, par ko tika tiešā tekstā vaicāts arī „Barcelona” prezidentam Žuzepam Bartomeu, kurš savukārt izvairījās no konkrētas atbildes un nenoliedza mediju ziņoto kā nepatiesu.

„Mundo Deportivo”, Katalonijas medijs, vēsta, ka Pogbā vēlas atstāt Mančestras „United” jau šovasar, jo viņa attiecības ar komandas galveno treneri Žuzē Morinju ir ļoti saspīlētas. Pogbā ir līgums ar „United” vēl līdz 2021. gadam, bet „Barcelona” jau sazinājusies ar viņa aģentu Mino Raiolu, un tiek ziņots, ka Katalonijas klubs centīsies panākt Pogbā pāreju.

„Barcelona” prezidentam Žuzepam Bartomeu Spānijas TV kanālā TVE tika piedāvāta iespēja apstiprināt vai noliegt mediju ziņoto, bet viņš izvairījās no konkrētas atbildes.

„Jūs zināt, ka es nekad nerunāju par konkrētiem spēlētājiem,” sacīja Bartomeu, kad viņam tika uzdots jautājums par Pogbā. „Turklāt man ir jāciena citi klubi. Patiesība ir tāda, ka pirms transfēru loga aizvēršanās mums ir vēl 20 dienas. Es to nesaku par šo spēlētāju (Pogbā). Viņš ir savā komandā un spēlē savā līgā. Vēl ir palikušas 20 dienas, to laikā redzēsim, kuri spēlētāji var atstāt savas komandas un pievienoties mums. Redzēsim, kas notiks.”

25 gadus vecais Pogbā sezonas ievadā Mančestras „United” sastāvā izcēlās ar vārtu guvumu spēlē pret „Leicester”, taču pēc mača atkal uzjundīja runas par savu nākotni ar saviem komentāriem medijiem, norādot, ka „ja neesi laimīgs, vienkārši nevari parādīt labāko sniegumu” un ka „ir lietas, par kurām es nevaru jums stāstīt, jo tad tikšu sodīts”.

„United” pirms diviem gadiem iegādājās tiesības uz Pogbā līgumu par 105 miljoniem eiro.

Izmantotie resursi:
Barcelona refuse to rule out signing Paul Pogba...

  +1 [+] [-]

, 2018-08-13 18:24, pirms 6 gadiem
Cerams tas nenotiks.

     [+] [-]

, 2018-08-13 20:09, pirms 6 gadiem
Banzai rakstīja: Cerams tas nenotiks.
Un ja Pogba MU spēlēs tikpat blāvi kā pagājušosezon?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-08-13 20:24, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Un ja Pogba MU spēlēs tikpat blāvi kā pagājušosezon?
viņš nav diemžēl autobusa tipa pussargs, barsā varēs pilnu potenciālu parādīt, tāpēc novēlu viņam nonākt barsā.

  -1 [+] [-]

, 2018-08-13 20:30, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Un ja Pogba MU spēlēs tikpat blāvi kā pagājušosezon?
Es tur saskatu Mourinjo vainu, ka viņš nevēlas vai nespēj viņu izmantot

     [+] [-]

, 2018-08-13 22:00, pirms 6 gadiem
Nekas nenotiks. Anglijā transfēru logs ir ciet, tā ka MU aizvietotāju Pogbam vairs nevar dabūt. Būs vien jāatstrādā vismaz gadiņš.
Galu galā- cik lasīts, tad lielākā sāpe Pogbam ir, ka viņš grib spēlēt tur, kur spēlēja Juvē. Ja Maurs tam pakļausies, tad attiecības uzreiz uzlabosies.
Nav jau nekāds naids uz dzīvi starp abiem. Pretējā gadījumā mēs neredzētu Pogbu kā kapteini iepriekšējā spēlē.