Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Fulham'' interesējas par Belamiju

''Fulham'' interesējas par Belamiju
Kreigs Belamijs treniņā
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komanda ''Fulham'' apstiprinājusi, ka tā izrāda interesi par citas Premjerlīgas komandas, ''Manchester City'' uzbrucēja Kreiga Belamija iegādi.

Iepriekš ''Manchester City'' galvenais treneris Roberto Mančīni paziņoja, ka Kreigs Belamijs nav iekļuvis to 25 futbolistu vidū, kuri tika pieteikti komandas sastāvā Anglijas Premjerlīgai. Tas nozīmē, ka Belamijam jāmeklē jauna komanda.

Šodien tiek ziņots, ka ''Fulham'' interesējas par Kreigu Belamiju. Šajā starpsezonā par ''Fulham'' galveno treneri kļuvis Marks Hjūzs, kura vadībā Belamijs jau spēlējis gan ''Manchester City'', gan ''Blackburn''. Hjūzs atzina, ka komanda būtu ļoti ieinteresēta futbolista iegādē: ''Jā, mums būtu interese viņu iegādāties. Uzskatu, ka Kreigs ir viens no labākajiem Anglijas Premjerlīgas uzbrucējiem. Ja būs iespēja viņu iegādāties un mums tam būs nepieciešamie līdzekļi, tad noteikti centīsimies izmantot šo iespēju. Izskatās, ka ''Manchester City'' vairs nerēķinās ar viņu un Anglijas Premjerlīgā Kreigs nespēlēs šīs komandas sastāvā. Šobrīd ir ļoti svarīgi viņam pieņemt pareizu lēmumu par savu turpmāko futbolista karjeru, ko arī novēlu.''

Kreigs Belamijs pievienojās ''Manchester City'' 2009.gada janvārī, pārnākot no ''West Ham''. Aizvadītajā 51 spēlē futbolists komandas labā guva 15 vārtus.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

  +1 [+] [-]

, 2010-08-13 17:41, pirms 14 gadiem
Redzi, nekas vēl nav beidzies EPL ir daudz klubi , kas tevi uzņemtu!

  -1 [+] [-]

, 2010-08-13 17:46, pirms 14 gadiem
Iesaku Belamijam pēc iespējas ātrāk tīties prom no tā kluba. Itāļu treneris un naudīgs īpašnieks nav nekas labs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2010-08-13 17:56, pirms 14 gadiem
pagajushas sezonas City labakais speletais nav ieklauts komanda. Mancini pielava kludu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-08-13 18:39, pirms 14 gadiem
Jāiet uz Fulham. Mierīgi varēs spēlēt EPL, droši vien pamatsastāvā kopā ar Zamoru. Tā kā nav iekļauts MC, tad noteikti jāiet. Lai veicas, bet karjeru beigt gan vēl nav vērts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja