Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Everton" par 34 miljoniem nopērk 23 gadus vecu angļu vārtsargu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Everton" par 34 miljoniem nopērk 23 gadus vecu angļu vārtsargu
Džordans Pikfords
Foto: PA Wire/Scanpix

No Anglijas Premjerlīgas izkritušais "Sunderland" par 34 miljoniem eiro pārdevis 23 gadus veco vārtsargu Džordanu Pikfordu Liverpūles "Everton".

Džordans Pikfords pašlaik kopā ar Anglijas U21 izlasi gatavojas Eiropas čempionāta finālturnīram, kurā drīkst piedalīties futbolisti, kuri pirms cikla sākuma bija atbilstošajā vecumā. Viņa pāreja uz Liverpūles "Everton" tiks pabeigta pēc atgriešanās dzimtenē, kad vārtsargs varēs iziet medicīniskās pārbaudes.

23 gadus vecais Pikfords aizvadītajā sezonā "Sunderland" vārtus sargāja 29 Anglijas Premjerlīgas spēlēs, tomēr nespēja palīdzēt komandai, kas palika pēdējā vietā un nokrita līgu zemāk. Toties Pikfords vidēji mačā atvairīja 4,7 pretinieku sitienus, un tas bija augstākais rezultāts visā līgā.

Lai iegādātos vārtsargu, Liverpūles "Everton", kas aizvadītajā sezonā ielaida par 25 vārtiem mazāk nekā "Sunderland", šķirsies no 34 miljoniem eiro, tādējādi Pikfords kļūs par visu laiku dārgāko angļu vārtsargu un trešo dārgāko vārtsargu pasaulē. 2001. gadā Turīnas "Juventus" samaksāja 53 miljonus eiro par Džanluidži Bufonu, savukārt šovasar "Manchester City" šķīrās no 40 miljoniem eiro, lai iegādātos Edersonu.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

     [+] [-]

, 2017-06-13 19:54, pirms 7 gadiem
Nu nez nez...Sitie itka "brinumdari",kas rada brinumus vajos klubos ir tadi 50/50.
Minjole jau ari likas bus labs,bet, lai sargatu tada limena kluba vartus ka Liverpool isti nav progresejis.Lielajos klubos vartsargiem parasti ir mazak darba,bet katra kluda ir no svara

     [+] [-]

, 2017-06-13 20:09, pirms 7 gadiem
Cerbers24 rakstīja: Nu nez nez...Sitie itka "brinumdari",kas rada brinumus vajos klubos ir tadi 50/50.
Minjole jau ari likas bus labs,bet, lai sargatu tada limena kluba vartus ka Liverpool isti nav progresejis.Lielajos klubos vartsargiem parasti ir mazak darba,bet katra kluda ir no svara
Risks jau ir arī ar zvaigznēm pērkot, bet tas, kas man patīk, ka viņš Sunderlendā bija kā līderis, komandēja aizsardzību, vilka arī pāris spēles, bija tāpat pa kļūdam. Vispār vieni raksta ka summa ir 18+12milj. poundos citi 25+5, jebkurā gadijumā esmu priecīgs un cerams, ka vārtsargu problema tiks atrisināta nākamajiem 10gadiem.

     [+] [-]

, 2017-06-13 20:26, pirms 7 gadiem
Nu ,kai jau izdodas puisim.Vispar Anglija ,ja nefanotu par Chelsea,tad butu par Everton.Kas viniem pietrukst,lai varetu meginat ielauzties kaut top 6??Vidus un uzbrukuma speletaji ir itka ok..Cik nu atceros..Aizsardziba laikam nav tadu specigu speletaju.

  +1 [+] [-]

, 2017-06-13 20:56, pirms 7 gadiem
Cerbers24 rakstīja: Nu ,kai jau izdodas puisim.Vispar Anglija ,ja nefanotu par Chelsea,tad butu par Everton.Kas viniem pietrukst,lai varetu meginat ielauzties kaut top 6??Vidus un uzbrukuma speletaji ir itka ok..Cik nu atceros..Aizsardziba laikam nav tadu specigu speletaju.
Nu Lukaku visticamāk ir prom.. Evertonai ir laba jaunā maiņa, 5 spēletaji ENG U-20 izlasē, 4pamatspēletaji, Lookmans varētu izaugt par top spēlētaju, ir vēl 19 Davies, kurš palika ar lielo komandu, un ir regulārs sākumsastāva spēlētajs, ar noteikti ir top prospekts. Aizsardzību vajag atjaunot, Jagielka, Williams un Beins visiem pāri 30, plāno jau pirkt Keanu no Burnlejas. Varētu paiet laiks, kamēr jauni iespēlejas un domāju, ka brīvi varēs cīnities par 6 vai 4. Vēl jau pie apvāršņa ir jaunais stadions ko sola uz 60tk ietilpību, tā ka jārauj jau tie top klubi vien būs.

     [+] [-]

, 2017-06-13 21:01, pirms 7 gadiem
NunoGomes rakstīja: Nu Lukaku visticamāk ir prom.. Evertonai ir laba jaunā maiņa, 5 spēletaji ENG U-20 izlasē, 4pamatspēletaji, Lookmans varētu izaugt par top spēlētaju, ir vēl 19 Davies, kurš palika ar lielo komandu, un ir regulārs sākumsastāva spēlētajs, ar noteikti ir top prospekts. Aizsardzību vajag atjaunot, Jagielka, Williams un Beins visiem pāri 30, plāno jau pirkt Keanu no Burnlejas. Varētu paiet laiks, kamēr jauni iespēlejas un domāju, ka brīvi varēs cīnities par 6 vai 4. Vēl jau pie apvāršņa ir jaunais stadions ko sola uz 60tk ietilpību, tā ka jārauj jau tie top klubi vien būs.
Nu bet Lukaku bija labākais Everton spēlētājs. Kosta jau teica Konte ar viņu vairs nerēķinās. Tad jau laikam Lukaku atgriezīsies Chelsea - ja es pareizi saprotu.

     [+] [-]

, 2017-06-13 21:14, pirms 7 gadiem
edviins straume rakstīja: Nu bet Lukaku bija labākais Everton spēlētājs. Kosta jau teica Konte ar viņu vairs nerēķinās. Tad jau laikam Lukaku atgriezīsies Chelsea - ja es pareizi saprotu.
Pats Lukaku, jau izteicās, ka Evertona nepaliks, un ka nākamais solis jau viņam ir zināms, tā ka visticamāk nonāks CHE.

Galvenais jau pareizi investēt naudu, Pickfords, Keans, Sandro, Klassens gan jau vēl kāds. Iespējams, ka Bārklijs ar būs prom, ceru ka beidzot atradis normālu 10nr.

     [+] [-]

, 2017-06-13 23:08, pirms 7 gadiem
cik shosezon sanaacis vinju redzeet,ljoti labs vaartsargs,kas izceelaas uz sliktaas aizsardziibas fona,vareetu buut ljoti labs ieguvums Everton