Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Pēc plašas kritikas "Tottenham" maina lēmumu un neizmantos valdības atbalstu darbiniekiem

Rolands Eliņš

Pēc plašas kritikas "Tottenham" maina lēmumu un neizmantos valdības atbalstu darbiniekiem
Daniels Levijs. Foto: PA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs „Tottenham” saņēma plašu kritiku par lēmumu saviem darbiniekiem piemērot dīkstāves statusu, kura laikā viņiem atbalstu sniegtu Lielbritānijas valdība. Šodien ”Tottenham” paziņojusi par šī lēmuma maiņu un klubs pats apmaksās saviem darbiniekiem algas pilnā apmērā vismaz tuvākajos divos mēnešos.

Marta izskaņā „Tottenham” paziņoja, ka 550 kluba darbinieki, neskaitot futbolistus, piekrituši algas samazinājumam par 20%, turklāt vairāki darbinieki, kuriem neesot iespēju savus pienākumus paveikt darbā no mājām, pāriet dīkstāves statusā un izmantotu Lielbritānijas valdības sociālo atbalstu. Ņemot vērā, ka kluba priekšsēdētājs Deniels Levijs iepriekšējā gadā viens pats algā nopelnīja septiņus miljonus eiro, ka kluba īpašnieka Džo Lūisa bagātība tiek lēsta vairāk nekā četru miljardu eiro apmērā un ka „Tottenham” futbolisti savas milzīgās (salīdzinājumā ar kluba darbiniekiem) algas turpinās saņemt pilnā apjomā, šis „Tottenham” lēmums tika uztverts ar plašu kritiku un nosodījumu divkosībā.

Šodien „Tottenham” paziņojusi, ka maina savu lēmumu. Kluba darbiniekiem nevajadzēs pieņemt samazināto algu, tā vietā saņemot to pilnā apmērā, kā arī netiks izmantota valdības sniegtā atbalsta sistēma. Vienīgie, kuriem būs samazinātas algas, būs kluba valdes locekļi. Šāda sistēma tiks pielietota aprīlī un maijā.

”Tottenham” paziņojumā norādīts, ka ievērots plašais līdzjutēju nosodījums un viņu izteiktais viedoklis. Kluba vadība tagad apzinās, ka tai ir plašāka atbildība nekā citiem uzņēmumiem, kuri izmanto valdības sniegto ārkārtas situācijas atbalstu.

„Nožēlojam jebkādu negatīvu domu radīšanu šajā grūtajā laikā un ceram, ka mūsu līdzjutēji, redzot mūsu darbu tuvākajās nedēļās, būs lepni par šo klubu,” izteicies Levijs.

Iepriekš līdzīgam procesam cauri izgāja arī „Liverpool”, atceļot savu lēmumu par darbinieku aizsūtīšanu dīkstāvē, taču „Liverpool” šo lēmumu pieņēma daudz ātrāk, kamēr „Tottenham” tas prasīja gandrīz divas nedēļas.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2020-04-13 17:05, pirms 4 gadiem
Morinjo ierobežoti naudas fondi spēlētāju iegādei. Tā jau ir traģēdija. Internetā atradu.