Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Premjerlīgas klubi nobalso pret tiesnešu video asistentu ieviešanu nākamajā sezonā

Andrejs Siliņš

Premjerlīgas klubi nobalso pret tiesnešu video asistentu ieviešanu nākamajā sezonā
Foto: LaPresse / Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola klubi piektdien balsojumā neatbalstīja tiesnešu video asistentu ieviešanu spēlēs no nākamās sezonas.

Martā FIFA apstiprināja, ka vasarā gaidāmajā Pasaules kausa izcīņā Krievijā tiks izmantoti tiesneša video asistenti.

Pirmoreiz video atkārtojumi tika izmēģināti Pasaules klubu kausā, kas norisinājās 2016. gada decembrī, un testēšana turpinājās arī pagājušajā vasarā, kad Krievijā notika Konfederāciju kauss. No nākamās sezonas atkārtojumi būs ikdiena Spānijas un Francijas čempionātos, kamēr Vācija un Itālija tos izmanto jau tagad.

Čempionu līga negrasās jaunajā sezonā ieviest šo jauninājumu, un tāpat šodien lēma arī Premjerlīgas klubi Anglijā. Klubi vienojās, ka nākamsezon tiks turpināta jaunās sistēmas testēšana un sagaidāms, ka sistēma tiks pielietota Anglijas kausa un Līgas kausa mačos, kas notika jau šosezon.

Klubi pauduši vēlmi uzlabot video tiesneša un spēles galvenā tiesneša komunikāciju stadionā, kā arī līdzjutējiem, kas vēro spēles televīzijā.

Izmantotie resursi:
BBC

  +5 [+] [-]

, 2018-04-13 16:37, pirms 6 gadiem
Žēl. Tiesāšanas kvalitāte EPL šobrīd ir zema. Ne velti ne viens EPL tiesnesis netiesās Pasaules kausu šogad. Lai gan VAR ir tālu no ideāla, tomēr acīmredzami netaisnīgus lēmumus tas izslēgtu. Tiesnešu darbības un spēles skatāmību ar VAR vislabāk var uzlabot tieši prakse. Kausi tas ir OK, bet, ja būtu vairāk spēļu, kurās izmantotu VAR, tas attīstītos ātrāk.

  +5 [+] [-]

, 2018-04-13 17:02, pirms 6 gadiem
Šis ir Anglijas Premjerlīgas apmaksāts saturs

  +1 [+] [-]

, 2018-04-13 17:11, pirms 6 gadiem
Žēl. Ir tomēr reizes kad ļoti prasās video atkārtojums(gūtie vārti un 11 metri). vienmēr ja vēlas var izdomāt kad skatīties video. 11 metri uz Juventus vārtiem - prasījās pēc video skatījuma. Jo godīgāk, jo labāk.

     [+] [-]

, 2018-04-13 19:20, pirms 6 gadiem
Lūdzu izlabojiet virsrakstu!!!
Slēpts komentārs: Hose Girtinho

  -4 [+] [-]

, 2018-04-13 20:32, pirms 6 gadiem
Pareizs lēmums, pārāk grūti tak ar to VAR!!!

  +1 [+] [-]

, 2018-04-13 21:01, pirms 6 gadiem
Loģiski, kur ir nauda, tur nav nekādu video! Tādas naudas, kā EPL var izcelt uz "pastarīšu" uzvarām un grandu zāģiem, nevar teju nekur, turklāt visi jau kaut ko iegūst! Bet kā jau mēs zinām, ko dod "vietējais" čempis, ja izlase dzīvo 60gadu atmiņās